Wkuno

Hvordan få skyskrapere i SimCity 4.

Hvis du har vært å bygge en by som har en stor befolkning, men ingen høye bygninger, her er noen tips på å hjelpe deg å få skyskrapere.

Trinn

Hvordan få skyskrapere i SimCity 4. Fokuserer hovedsakelig på kommersielle distrikter.
Hvordan få skyskrapere i SimCity 4. Fokuserer hovedsakelig på kommersielle distrikter.
 1. 1
  Fokuserer hovedsakelig på kommersielle distrikter. Du vil ikke få noen høye bygninger i det hele tatt med mindre du har et kontor befolkning på minst 5000 arbeidere. Når du har nådd den milepælen, kan du bygge et aksjemarked som tiltrekker store bygninger.
 2. 2
  Sørg for at området er ønskelig nok. En god kommersielle området vil være borte fra industrielle deler av byen, og har flere torg i nærheten, sammen med en høy tomteverdi. Også være sikker på at pendle er greit. Dette betyr at det er boligområder i nærheten, og det tar ikke lang tid for Sims å få fra sine hjem til forretningsområdet.
 3. 3
  Gi din by god motorvei og motorvei tilkoblinger. Motorveier er et godt valg fordi de støtter langt mer trafikk enn andre veier. Det er absolutt nødvendig hvis byen har pendlere fra andre byer. For kortere avstander, som rett over byen, veier fungere godt også.
 4. 4
  Gi din by nok strøm og vann. Kontroller at du har høy tetthet soner, fordi høyere bygninger ikke kan utvikle seg på lav tetthet tomter. Du vil også trenge Hi-Tech Industrial soner i din region eller by.
 5. 5
  Sørg for at skatter ikke er for høy. Lav skatt betyr mindre inntekter, men flere vil komme.

Bolig skyskrapere

 1. 1
  Få byens befolkning til 45.000.
 2. 2
  Sørg for at området du vil skyskrapere i har god pendle tid.
 3. 3
  Rezone alle bygningene til høy tetthet bolig.
 4. 4
  Kontroller at du har behov for bolig og sette spillet på gepard hastighet.

Tips

 • Sørg for at sonene er høy tetthet.
 • Bruk andre transportalternativer enn bare veier, prøv å bruke forhøyet jernbane, T-bane og én skinne.
 • Sørge for at hver blokk har en form for kollektivtrafikk. Når byen din utvikler trafikken vil være høyere derfor skyskrapere ikke vil utvikle seg.
 • Sørg for at byen er ønskelig nok.
 • Bygge kommersielle områder vekk fra industrielle deler av byen.
 • Motorveier, motorveier og veier kan gi bedre transport for Sims, derfor generere mer etterspørsel etter kontorer og store bedrifter, og dermed får høye bygninger.
 • Husk at den nødvendige befolkningen for skyskrapere ikke er utelukkende basert på byens befolkning, men også på befolkningen i regionen som helhet.

Advarsler

 • Alle byer kan utvikle skyskrapere, men noen byer vil trenge flere krav, slik som de større byene vil trenge mer kommersielle kontor befolkningen.