Wkuno

Hvordan få nettstedet info ved hjelp av cmd

Til tross for de fleste operativsystemer i dag har grafisk brukergrensesnitt og det meste av verktøy er implementert ved hjelp av en, er kommandolinjen (cmd) fortsatt et kraftig verktøy. Dette er spesielt sant når det gjelder å utføre administrative oppgaver eller avanserte nettverksfunksjoner informasjon spørringer. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du finner mange nettverk relatert informasjon om en nettside ved hjelp av ledeteksten. For eksempler, vil artikkelen bli bruker Google webområde.

Trinn

Hvordan få nettstedet info ved hjelp av cmd. Skriv inn følgende kommando til kommandolinje, erstatte google.
Hvordan få nettstedet info ved hjelp av cmd. Skriv inn følgende kommando til kommandolinje, erstatte google.
 1. 1
  Start kommandolinje. Dette gjøres vanligvis ved en av følgende metoder:
  • Gå til Start >> Alle programmer >> Tilbehør >> Ledetekst på Windows Vista / 7. Henhold til innstillingene dine, i eldre systemer (XP, 2000, etc), kan du finne "Tilbehør" rett på "Start"
  • Gå til Start >> Kjør og skriv cmd i Kjør dialogen og trykk på Enter.

IP-adresse og tilkobling

 1. 1
  Skriv inn følgende kommando til kommandolinje, erstatte google com med nettsiden du ønsker å få informasjon om.:
  • ping google.com
 2. 2
  Finne IP-adressen til nettstedet (mer presist, server) på den første linjen, der det står "pinge website_address_you_entered [x xxx.] [X med 32 byte data:"
 3. 3
  Legg merke til tilkobling mellom deg maskin og serveren fra linjen der det står: "pakker: sendt = X, mottatt = X, Mistet = X (X% tap)," hvor alle Xs vil bli erstattet av tall. Dette gir deg en idé om hvor mye prosent av pakker som sendes til serveren, vil gå tapt.

Ruteinformasjon

 1. 1
  Skriv inn følgende kommando til kommandolinje, erstatte google com med nettstedet eller serveren du ønsker ruteinformasjon for.:
  • tracert google.com
 2. 2
  Legg merke til notering av humle langs ruten banen av pakker fra din maskin til serveren. Dette gir deg en idé om hvor mange rutere / humle pakken er å reise før de når serveren, fra maskinen din.
 3. 3
  Bruk PathPing verktøyet til å finne informasjon om nettverket ventetid og nettverk tap ved mellomliggende humle mellom en kilde og destinasjon. Pathping sender multiple ekko Request-meldinger til hver ruter mellom en kilde og destinasjon over en tidsperiode, og deretter beregner resultater basert på pakkene som mottas fra hver ruter. Skriv inn følgende til kommandolinje:
  • pathping google.com

DNS-informasjon

 1. 1
  Skriv inn følgende på kommandolinje, erstatte google com med nettstedet eller serveren du ønsker DNS-informasjon for.:
  • nslookup google.com
 2. 2
  Finne DNS-server (første linjene) og IP-adressene til serveren du spurte om.

Tips

 • Hvis du bruker disse kommandoen i et bedriftsnettverk eller en skole nettverk, kan noen av disse kommandoene ikke gi deg resultater. De fleste institusjoner har brannmurer med innstillinger for å nekte tjenester som tilbys av disse verktøyene.
 • Noen av kommandoene er forklart ovenfor har andre alternativer som kan være nyttig for å finne ut informasjon om det interne nettverket.