Wkuno

Hvordan få internett på din PSP (enkel versjon)

Har du noen gang sett for guider for instruksjoner om hvordan du får Internett på din PSP Slim eller PSP? Når du leser det, har du noen gang blitt forvirret om alle disse ordene i artikkelen, og til slutt ga opp? Vel, med denne artikkelen, kan du få internett på din PSP Slim eller PSP ved hjelp av en enkel å bruke guide.

Trinn

Hvordan få internett på din PSP (enkel versjon). Slå på PSP og gå til overskriften "innstillinger".
Hvordan få internett på din PSP (enkel versjon). Slå på PSP og gå til overskriften "innstillinger".
 1. 1
  Slå på PSP og gå til overskriften "innstillinger".
 2. 2
  Bla helt ned, og du vil finne "nettverksinnstillinger". Trykk X.
 3. 3
  Velg "infastructure mode", trykk på X.
 4. 4
  Velg en tilkobling til å redigere. Velg [Ny tilkobling].
 5. 5
  Velg "scan", og trykk enten X eller trykk rett på d-pad.
 6. 6
  Velg tilkoblingen funnet. Det vil vise navnet på tilkoblingen, (SSID), The Security Code Type, WEP, og signalstyrke.
 7. 7
  Velg tilkoblingen (e) du ønsker din PSP for å koble til hver gang du bruker nettleseren. (Disse kan endres: Hvis du har mer enn én tilkobling, merker du det når den spør deg hva tilkobling for å bruke når du bruker nettleseren.)
 8. 8
  La SSID slik den er, eller navnet det noe du ønsker som internett min. Fortsette å bruke X-knappen, eller rett på D-PAD.
 9. 9
  Hvis du har en WEP-nøkkel, eller noen av de typer nøkler oppført, blar du ned til den og trykker X eller rett på d-pad for å fortsette.
 10. 10
  Angi WEP-nøkkelen passord, eller noen av de andre typer nøkler. (Disse tastene finner du under ruteren din. Dette er ikke ditt brukernavn passord.) Etter dette fortsette ved å bruke X-knappen, eller den høyre knappen på D-PAD.
 11. 11
  Teste tilkoblingen. Hvis tilkoblingen er vellykket, deretter en liste skal vises med all informasjon om din nøkkel og tilkoblingen.
 12. 12
  Gå til nettleser og skriv inn hvilken som helst nettside ved å velge filen, og adresseoppføring. Skriv inn hvilken som helst nettside, og en liste skal vises når du har valgt ENTER. Denne listen inneholder dine forbindelser du har opprettet. Velg tilkoblingen og nettstedet skal koble til internett. også satt på WLAN før du starter

Tips

 • Hvis du har mer enn én tilkobling når du skanner, velge ett og kalle den noe sånt som Internett. Senere, velger du den andre og holde det slik det er. Dette vil gjøre det lettere å huske.
 • Når du kobler din psp på en trådløs Internett-ruter du vil mest sannsynlig til å koble det lettere å 2wire332 eller Linksys eller ikke koble til internett.
 • Enkelte nettsteder krever javascript og flashplayer så sørg for å gjøre dem i stand.

Advarsler

 • Hvis du har en forbindelse, kan du ikke tilgang til internett utenfor hjemmet eller på farten med mindre det er en WiFi sted.
 • Ved hjelp av din nestes tilgangspunkt er ulovlig uten tillatelse.