Wkuno

Hvordan få flere medlemmer på en ny eller tom forum

Så du opprettet et tomt forum, eller du kan være den som er registrert på et tomt forum? Med hjelp av denne guiden, vil du være sikker på å få noen medlemmer! Ta oppmerksom på at de ** skiltene viser at bare admins kan gjøre tegnet trinn.

Trinn

Hvordan få flere medlemmer på en ny eller tom forum. Annonser ditt på andre fora eller nettsteder.
Hvordan få flere medlemmer på en ny eller tom forum. Annonser ditt på andre fora eller nettsteder.
 1. 1
  Annonser ditt på andre fora eller nettsteder. Om reklame på et forum, må du huske å sette den i reklame-delen eller i sig ditt. For nettsteder, kan du prøve å sette den i gjesteboka eller hooking opp med filialer side. Dette trinnet er en viktig nøkkel i å få nye medlemmer. Når reklamen din forum, kan det være lurt å sette annonse i form av en mondo, iøynefallende banner.
 2. 2
  (**) Spruce ditt forum opp og gjøre det fancy og unik. Besøkende vil være mer forpliktet til å delta i et forum som er godt kjemmet. Prøv å få en god hud, gode bilder, gode smil, og tenke opp noen gode emner. Hvis du kan, prøv å sette noen funksjoner på forumet som ikke er vanlig på noen av de mer populære.
 3. 3
  Oppmuntre medlemmene til å markedsføre forum. Annonsere dem har det på andre fora / nettsteder og ha dem refererer til gode venner om forumet. Du bør ikke tvinge dem til å gjøre det, men hvis de er lojale til forumet og ønsker å se det vokse, vil de være villig til å assistere.
 4. 4
  Prøv ditt beste for å skinne i lyset på alle dine medlemmer. Dersom et medlem føles utelatt eller blir mishandlet, da de er mest sannsynlig kommer til å forlate. Ikke bare har du bare miste et medlem, men har du sannsynligvis mistet medlem evne til å markedsføre forum.
 5. 5
  Gjøre alt i din makt for å holde forumet aktivt. Besøkende liker ikke å bli med døende fora, så vær sikker på at du kan legge inn noe hver dag eller så. Hvis du presenterer noe nytt nå og da, vil de nåværende medlemmene trolig følge.
 6. 6
  Være en "dual plakat". Det er her du opprette flere kontoer selv og bruke dem alle så det virker som forumet er aktiv, tegning i nye medlemmer. Bruk dette trikset bare hvis du er desperat. Men husk, må du holde det gående inn i dine andre kontoer for å holde hemmeligheten skjult. Hvis du gjorde som 10-kontoer, vil folk innse at noe er opp. Og husk, hvis du gjør noen en mod, kan de se IP-adresser på kontoer. Så de kjenner sin deg.
 7. 7
  (**) Lag konkurranser. For eksempel kan du gi noen moderator status for den som hjalp mest eller noe. Du bør gjøre konkurransen meningsfylt og premien er verdt å kjempe for. For eksempel, hvis du er en multimedia / film / musikk-relatert forum, kan du gi dine brukere noen DVD, video eller slikt multimedia programvare.

Advarsler

 • Ikke prøv intenst tvinge folk til å melde seg på forumet ditt. Sjansen er, gjorde de ikke har motivasjon til å poste på det før, og de sikkert ikke vil legge inn når de blir undertrykket å delta.
 • Ikke irritere folk med konstant reklame! Som vil bringe det gode bildet av forumet ned.
 • Snakk om interessante ting i forumet.