Wkuno

Hvordan få en ny telefon fra ATT

Hvis du eier en mobiltelefon og bruke AT & T som tjenesteleverandøren, kan du være kvalifisert til å motta en ny telefon fra AT & T Når mobilenheten funksjonsfeil. Dine erstatning alternativer kan variere avhengig av når du opprinnelig kjøpte telefonen, og om det ble kjøpt splitter ny eller renovert. Mest defekte mobile enheter kan erstattes gjennom utstyret garantien programmet, men kan vannskader, fysiske skader, og tapte eller stjålne telefoner ikke bli dekket av garantien.

Trinn

Hvordan få en ny telefon fra ATT. Bytte eller returnere telefonen til å motta en helt ny enhet hvis du har eid telefonen for mindre enn 30 dager.
Hvordan få en ny telefon fra ATT. Bytte eller returnere telefonen til å motta en helt ny enhet hvis du har eid telefonen for mindre enn 30 dager.
 1. 1
  Bytte eller returnere telefonen til å motta en helt ny enhet hvis du har eid telefonen for mindre enn 30 dager.
  • Hvis du eier en AT & T nettbrett, Motorola Lapdock, eller Motorola Atrix 4G, vil du ha opp til 14 dager etter kjøpsdatoen å returnere den eller få den byttet.
  • Den defekte telefonen kan byttes eller erstattes på en AT & T butikk eller returnert i posten hvis du bestilte den over telefon eller online. Se instruksjonene på emballasjen eller kontakt AT & T kundeservice på 1-800-331-0500 for å lære hvordan du kan returnere telefonen i posten.
  • Apple iPhone-eiere må kontakte Apple direkte på 1-800-694-7466 for iPhone teknisk support og ekstra garanti informasjon.
  • Du kan bli pålagt å betale en restocking gebyr hvis du returnerer apparatet med ødelagte fysiske deler eller manglende stykker. Den restocking gebyr vil koste 35 dollar (€ 26) med mindre du har kjøpt en iPhone, iPad eller tablet, der gebyret vil være 10 prosent av den opprinnelige kjøpesummen.
  • Du kan ikke være berettiget til å få refundert hvis telefonen inneholder fysiske eller flytende skader.
 2. 2
  Prøv å fikse den defekte mobiltelefonen før man vurderer en erstatning.
  • Besøk Myatt Online Account Management nettstedet omtalt i Sources i denne artikkelen for å få tilgang til AT & T telefon feilsøkingsverktøy. Den feilsøking verktøyet vil gi deg fremgangsmåten for å fikse telefonen før du setter det gjennom garantien utvekslingsprogram.
  • Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du ringe AT & Ts kundeservice på 1-800-801-1101 for teknisk støtte eller for å finne en AT & T Device Support Center nær deg. For en fullstendig liste over Device Support Centers kan du også besøke, www.att.com / dsc.
  • Registrerer deg for eller logge inn på din Myatt konto ved hjelp av telefonnummer og passord.
  • Pek på "Support"-fanen øverst, deretter peke på "Wireless" og velg "Wireless Essentials."
  • Se til øvre høyre hjørne av økten for å bekrefte at et bilde av den mobile enheten vises. Hvis ingen bilde eksisterer eller bildet vises ikke samsvarer med modell av din nåværende mobiltelefon, klikk på "Endre"-knappen og velg telefonen.
  • Rull nedover på web-siden og klikk på "Feilsøking enheten" for å starte feilsøking verktøy. Hvis "Feilsøking enheten" linken ikke vises, må du ringe AT & Ts Warranty Service Center på 1-800-801-1101 for å få hjelp med feilsøking på telefon.
  • Velg de beste svarene på spørsmålene og som gis av feilsøking verktøy basert på de problemene telefonen opplever. Trinnene levert av feilsøkingsverktøyet kan løse eventuelle problemer eller funksjonsfeil telefonen opplever.
 3. 3
  Kontakt AT & T garanti servicesenter på 1-800-801-1101 hvis telefonen fortsatt ikke fungerer etter at du har prøvd å fikse det.
  • Den Warranty Service Center vil erstatte den defekte telefonen om du kvalifiserer for garantien utvekslingsprogram. For å kvalifisere må du har kjøpt enheten splitter ny og har eid den for mellom 31 og 365 dager. En oppusset enhet kan utveksles gjennom garantien programmet hvis du har eid den for mellom 31 og 90 dager.
 4. 4
  Returnerer den defekte telefonen til AT & T innen 14 dager etter mottak av ny telefon.
  • Følg instruksjonene som følger med din nye telefon for å lære hvor og hvordan du sender den defekte telefonen tilbake til AT & T.
 5. 5
  Utfør en mobiltelefon oppgradere hvis telefonen er defekt og du har eid den i mer enn 365 dager.
  • Hvis du eier en defekt enhet som er pusset opp, vil du bli pålagt å utføre en oppgradering hvis du har eid telefonen i mer enn 91 dager.
  • Hvis den defekte mobiltelefonen fortsatt har muligheten til å ringe og motta tekstmeldinger, ringe på stjernetasten, tallene "639", deretter inn pund symbol. Du vil da motta en tekstmelding som informerer deg om retten til oppgradering status.
  • Du kan også utføre en oppgradering til enhver AT & T butikk eller på AT & Ts nettside når du logger deg på Myatt konto.
 6. 6
  Sende inn en telefon forsikringskrav med Asurion hvis du har utstyr dekning med AT & T og ikke ønsker å oppgradere telefonen.
  • Filing et forsikringskrav er det eneste alternativet til å oppgradere hvis telefonen ble mistet eller stjålet, inneholder fysisk skade, eller har vært utsatt for vann.
  • Kontakt Asurion på 1-888-562-8662 å innlevere et forsikringskrav og motta en ny telefon.
  • Du kan bli pålagt å betale en egenandel gebyr på mellom 50 og 199 dollar (36,67 og€ 145,94) for en erstatning telefonen, avhengig av modell av den defekte telefonen.

Tips

  1. Når du ringer Garanti på 1-800-801-1101 vil det være nødvendig at du har telefonen med deg og du er ikke i dag snakker om den defekte enheten.
  2. Feilsøking er nødvendig og klaget til rep at du ikke tror det vil fikse det vil bare midje mer av din tid.
  3. Problemer som du ser på forumet er ingen hedret av garantien som kjente problemer.
  4. Brutte samtaler, uten dekning, og forsinket tekstmeldinger er et problem med nettverket og ikke enheten (bortsett fra i svært sjeldne tilfeller). Alt fra dekning, Fysiske hindringer, degradert tårn, været eller ikke din bevegelse, og selv været kan påvirke dekningen. Hvis du har dette problemet og forventer en Garantibytte deg best forberede deg på flere lange samtaler.
  5. Raske garanti utveksle trinn. 1. Samle IMEI fra enheten enten ved punching * # 06 #, eller du kan ta ut batteriet, og det vil bli plassert på en hvit etikett i nærheten av strekkoden. 2 Finn den flytende skade indikator (Også et sted i nærheten av batteriet, vanligvis en liten sirkel eller firkant og vil være rød, hvit eller rosa. Hvis sin røde, rosa eller mangler ikke bry ringer garantien fordi de ikke vil erstatte det. 3 Pass på at det ikke er noen fysisk skade (Scratch-tallet, Dent, chipped eller mangler maling). 4. Med de fleste problemer med enheten er det bare noen få feilsøkingen, først være en 2LR eller soft reset. Et 2LR er bare når du fjerner batteriet med enheten drives. fem Ganske mye failsafe feilsøkingstrinn for eventuelle spørsmål er en Master Reset, som ja vil slette telefonen completly, foruten det du har sikkerhetskopiert. Du kan finne god informasjon om de fleste telefoner for å gjøre en master reset på www.. hard-reset.com 6 Sikre at enheten er på den mest oppdaterte programvaren Denne feilsøking skritt vil vanligvis utføres før Master Reset på noen smarttelefon (IE, Windows, Android, Apple, Palm OS)..
  6. Hvis du kan gi feilsøking og informasjon ovenfra når du ringer til garanti og hvis du fortsatt har problemer med enheten, gjør en garanti utveksling bør bare ta 5-7 minutter.
  7. Hvis problemet med telefonen er at batteriet ikke holder en kostnad, forventer et batteri og ikke en ny telefon.
  8. Ulike modeller av telefoner er ikke noe generelt tilbys. Det er noe som kan gjøres, men ikke forvent det på den første børsen. Også avhenger av situasjonen.
  9. Unn rep som prøver å hjelpe deg med respekt. Som med alle kundeservice hvis du bestemmer deg for å kreve noe eller være uhøflig, vil de være mindre sannsynlig å prøve og gå ut av måten å hjelpe med å løse problemet, eller bøye noen regler.