Wkuno

Hvordan endre en ipod touch startskjermen bakgrunn

Hvis du ønsker å endre bakgrunnen på din iPod Touch bakgrunn på startskjermen, deretter oppdatere din iPod eller iPhone i iTunes til iOS4. Ved å følge denne steg-for-steg guide, vil du lære hvordan. Les videre.

Trinn

Hvordan endre en ipod touch startskjermen bakgrunn. Gå til "bilder".
Hvordan endre en ipod touch startskjermen bakgrunn. Gå til "bilder".

Enkel metode for å endre tapet

 1. 1
  Gå til "bilder".
 2. 2
  Trykk på bildet eller filen du ønsker som din nye bakgrunn.
 3. 3
  Trykk den lille pilen som kommer ut av boksen.
 4. 4
  Trykk på "bruk som bakgrunn" og trykk "set tapet.

Jailbreaking metode for å endre bakgrunn på startskjermen

Denne metoden forutsetter at din iPod Touch bruker et operativsystem mindre enn iOS4. I så fall fortsette med jailbreak.

 1. 1
  Meld inn itunes (v10) og plugg i en ipod touch. Merk: ikke la din iPod Touch sync.
  • Trekk etter at du har koblet til din iPod Touch og iTunes. Og deretter umiddelbart re-kobler iPod til iTunes. Du skal nå i versjon 3.1.1.
 2. 2
  Når du har oppgradert din ipod, bla til bunnen av siden og klikk på "installer appsnapp." IPod Touch vil gå tilbake til startskjermen og si, "nedlasting" etterfulgt av den aktuelle prosent den har lastet ned.
 3. 3
  Når den er lastet ned, og restartet seg selv, må du gå til startskjermen og klikk på det nye ikonet som heter "installasjonsprogrammet."
 4. 4
  En gang i "installer" program, gå inn i kategorien som heter "install" nederst på skjermen.
 5. 5
  En gang i denne kategorien, gå inn i "alle pakkene."
 6. 6
  En gang i denne kategorien, bla ned tusenvis av søknader til "c" og deretter installere programmet "tilpasse".
 7. 7
  Når det er installert, kan du gå tilbake til startsiden (innen installatør) og gå tilbake til "install" gå gjennom "alle pakkene" once again og last ned "summerboard."
 8. 8
  Når programmet er installert gå tilbake til "install" hjemmeside og bla ned til "temaer (summerboard)" og nedlasting louie Mantia ALT farger. Denne spesielle tema, vil slå tapet til startskjermen. Føl deg fri til å laste ned noen av de andre temaene og eksperimentere med dine favoritt seg. Noen har til og med forskjellige med ikoner.
 9. 9
  Du kan også laste ned noe fra "temaer (tilpasse)" listen for å bruke med din nye "Tilpass"-programmet.
 10. 10
  Etter at du har lastet ned disse tingene, gå tilbake til startskjermen, og når den sier "slide for å låse," gjøre det. Deretter går du inn i din nye applikasjon kalt "smbp refs" og gå inn på "temaer" og klikk Louie Mantia Alt farger. Dette vil da endre startskjermen bakgrunnen for tapet av valget.
 11. 11
  I "Tilpass", kan du endre nesten alle andre aspekter av din ipod touch, andre så på "springbrett". Bare laste ned programmene fra "temaer (tilpasse)" og deretter endre det til de spesielle preferanser som følger med pakken du laster ned.

Tips

 • Du kan alltid avinstallere programmer hvis du bestemmer deg for at du ikke liker dem. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på "avinstallere" nederst på skjermen (i "installer") og velg den aktuelle søknaden.
 • Dette bør ikke permanent skade din iPod. Hvis du ikke liker det nye utseendet eller er bekymret for at det kan gå galt, bare å plugge din iPod Touch til iTunes og klikk "gjenopprette".
 • Hvis du slår av iPod etter jailbreaking, og det vil ikke slå seg på, følger du disse trinnene.
  • Åpne iTunes
  • Hold hjem-knappen og låseknappen samtidig i 10 sekunder.
  • Slipp låseknappen og hold hjem før iTunes gjenkjenner at iPod er i recovery-modus.
  • Gjenopprett iPod, og jailbreak det en gang til.
 • Dette fungerer ikke med en andre generasjons iPhone.

Advarsler

 • Dette er lovlig. Du har betalt for iPod, slik at du kan gjøre hva du vil med den.
 • Jailbreaking din iPod vil gjøre garantien ugyldig.
 • Ikke installer noe fra Installous om det står at det er fra en ukjent / upålitelig kilde. Det kan inneholde en bug. Det finnes unntak til dette selv, med slike ting som mobil e-post og Maps.
 • Dette kan ikke fungere med iPod 3g. En metode i denne guiden krever at du jailbreak din iPod. Å jailbreak din iPod, må du ha versjon 3.1.2. Hvis du har en lavere versjon, må du oppgradere. For å oppgradere må du gå til iTunes, plugg i iPod, og trykk oppdatering.

Ting du trenger

 • iPod touch
 • WI-FI Internett-tilkobling
 • Mac eller PC med Windows
 • iTunes 9.5 eller nyere