Wkuno

Hvordan du slår på en mobiltelefon

kan være en svært komplisert ting hvis du ikke vet hvordan du bruker dem riktig. Men ved hjelp av følgende trinn vil du lære hvordan du plasserer en samtale, og selv sjekke din mobilsvar!

Trinn

Hvordan du slår på en mobiltelefon. De fleste telefoner slå på samme måte.
Hvordan du slår på en mobiltelefon. De fleste telefoner slå på samme måte.
 1. 1
  De fleste telefoner slå på samme måte. Alt du trenger å gjøre er å trykke på "avslutt"-knappen og hold den inne i noen sekunder. Din mobiltelefon vil komme til liv i løpet av noen øyeblikk!
 2. 2
  Hvis telefonen er en nokia så kan det ha en stor knapp på toppen som fungerer på samme måte. Eller, bare se etter en knapp som har en sirkel med en loddrett strek i midten av det, såkalt "Power-knappen."
 3. 3
  Neste må du foreta et anrop. Det er to måter du kan gjøre dette:
 • Når du er på forsiden skjermen bare skrive inn nummeret og trykk send, eller
 • Hvis du allerede har nummeret lagret, gå til kontaktlisten din, og deretter utheve navnet, trykker du OK, og deretter trykker på send-knappen.
 1. 1
  Hvis du tilfeldigvis glipp av en samtale en melding vil dukke opp som sier "ubesvart anrop". Noen ganger denne personen vil legge igjen en beskjed, og skjermen vil også fortelle deg det. Det kan si, gå til mobilsvar, eller noe slikt. Hvis du trykker OK det vil gå direkte til mobilsvar og alt du trenger å gjøre for å lytte til deres budskap er å følge instruksjonene sier stemmen. Men noen ganger, mister du meldingen som kommer opp på skjermen. Hvis du har en melding om at du ikke har tid til å lytte til bare gå til "meldinger" i menyen din, og bla ned til mobilsvar. Velg den og trykk OK. Du skal ringes til mobilsvar og fortsett med trinnene jeg forklart ovenfor.
 2. 2
  Nå vet du alt det grunnleggende.

Tips

 • Sørg for ikke å holde nede slutten knappen for lenge når du slår på telefonen, fordi den samme knappen også slår den av.
 • De fleste av disse er bare sunn fornuft, og ikke trenger å bli sagt, men dette gjør artikkelen idiot bevis.
 • Ikke gå over på minutter!
 • Ikke glem å lade din cellphone.you må kanskje vente til telefonen din har noen kraft til å være i stand til å slå den på.

Advarsler

 • Mobiltelefoner er en flott ting. Så bare pass på å ikke slippe dem i vann og ikke sette dem i nærheten av vann.