Wkuno

Hvordan du skanner for DTV-kanaler ved hjelp av en digital TV omformer boks

Litt tid på den 12 juni 2009 de fleste stasjonene i USA stoppet kringkasting analog TV, og også endret sine DTV kringkasting frekvenser, krever at alle omformer bokser og digital TV som bruker en antenne skal skannes på nytt. Digital TV (DTV) sendinger bruke samme VHF og UHF kanaler som analoge TV gjorde, men en DTV-kompatibel mottaker er nødvendig for å motta dem. Eksisterende TVer, videospillere, TiVos, DVR som bare mottar tradisjonelle analoge signaler trenger en omformer boks for å konvertere de nye digitalt modulerte signaler til en form som tradisjonelle analoge tunere kan forstå og motta.

Bakgrunn

Før den 12 juni 2009 de fleste TV-stasjoner kringkastet i både analog og digital (DTV) formater. For DTV sender FCC tildelt hver stasjon en midlertidig ekstra TV-kanal frekvens å kringkaste digitalt (vanligvis noen ubrukte UHF-kanal i området). Den nye DTV formatet lar stasjoner å identifisere seg ved å sende sin "virtuelle" kanalnummer, samt annen informasjon om programmet, sammen med bilde og lyd. Dette gjør at en stasjon for å identifisere sine DTV-sendinger som en "virtuell" kanalnummer som er forskjellig fra den faktiske RF (radio frekvens) TV-kanal frekvens er det du bruker for sine digitale sendinger.

For eksempel er en stasjon i et område kanal 11. Før den 12 juni 2009 kanal 11 kringkastet sitt analoge TV-signal på frekvensen utpekt som "RF-kanal 11" som er sentrert på 201 MHz (megahertz). Forut for 12. juni 2009 FCC også tillatt denne stasjonen å kringkaste digital-TV på en annen frekvens, som skjedde til å være "RF-kanal 19" sentrert på 503 MHz. På denne frekvensen stasjonen kringkastet DTV programmering samt informasjon som identifiserer den ved sin ring bokstaver og identifisere seg som "virtuell digital kanal 11-1", selv om dens sendingen ble fysisk opptar RF-kanal 19 frekvens. Det virker forvirrende å ha stasjonen å identifisere seg selv som "kanal 11" kringkasting samtidig på to forskjellige RF-TV-kanal-frekvenser, RF-kanal 11 og RF-kanal 19, men dette var nødvendig før 12.06.2009 fordi stasjoner trengte en andre frekvens for å tillate dem å kringkaste bruke den nye DTV format mens du fortsetter å kringkaste analog TV på sine opprinnelige frekvenser.

Hvorfor rescanning er nødvendig etter 12 juni 2009

På et tidspunkt på 12 juni 2009 de fleste amerikanske TV-stasjoner gjorde følgende:

En. Stasjoner stoppet kringkasting tradisjonelle analoge TV-signaler. Fra eksempelet ovenfor, snudde kanal 11 av sine analoge TV-senderen på RF kanal 11. Det var ikke noe signal på den frekvens (i det minste for en kort tid).

2. Mange stasjoner re-tunet sine DTV sendere fra den midlertidige andre kanalen tilordnet dem fra FCC for første broacasting av DTV til kanalen frekvens som sine analoge sendinger hadde brukt. Kanalen 11 eksempel stasjon slått av sine DTV sendinger på RF kanal 19, re-tunet sitt DTV senderen til RF 11 kanal, og deretter begynte kringkasting DTV på kanal 11 frekvens. Den ikke lenger bruker den midlertidig tildelt pre-overgang kanal 19 frekvens.

Hva betyr dette for deg? Det betyr at du må "re-scan" din DTV omformer boksen hvis du ikke har gjort det siden 12 juni 2009, fordi mange av de kanalfrekvenser at det opprinnelig minnet når du setter den opp og skannet før 12 juni 2009 har endret.

Merk at ikke alle DTV sendinger endret kanalfrekvenser for sine DTV sendinger. Noen fortsatte å kringkaste sine DTV-signaler på den alternative kanalen gitt til dem av FCC. Andre endret sine digitale sendinger til sine gamle analoge kanalfrekvenser. Atter andre endret sine DTV-sendinger til en ny kanal frekvens som er forskjellig fra både analoge og midlertidige pre-overgang digital kanal frekvenser. Nå som overgangen til digital-TV har skjedd, mange stasjoner fortsatt bruke en DTV-kanal frekvens som er forskjellig fra den "virtuelle" kanalnummer at de identifiserer seg selv som når skannet. For eksempel kan en stasjon identifisere seg selv som "DTV virtuell kanal 68-1" ennå faktisk overføring av deres DTV RF signal på TV 42 kanal, ikke 68.. I dette eksempelet bord ville vise "68-1" under kolonnen "kanalnummer / Virtual" og vil vise "42" som den faktiske RF TV-kanal som brukes for kringkasting under kolonnen "kanalnummer / Digital". Den gamle analoge "Channel 68" fortsetter å annonsere seg selv som virtuell digital "Channel 68-1", selv om det faktisk overfører sin DTV signal på RF TV-kanal 42.

Du trenger ikke en annen antenne for DTV, siden DTV-sendinger vil bruke samme VHF og UHF frekvenser som analog TV gjorde.

Trinn

Hvordan du skanner for DTV-kanaler ved hjelp av en digital TV omformer boks. Koble DTV omformer boks til en god antenne.
Hvordan du skanner for DTV-kanaler ved hjelp av en digital TV omformer boks. Koble DTV omformer boks til en god antenne.
 1. 1
  Koble DTV omformer boks til en god antenne. Hvis du bruker kaninører at du må justere forskjellig for hver kanal, kan du ønsker å spørre en nabo som har en god taket TV-antennen hvis du midlertidig koble DTV omformer boksen til antennen hans for å gjøre skanningen (mest godt DTV omformer bokser vil "huske" kanalsøket informasjon selv om du trekker ut til å ta det tilbake til huset ditt).
 2. 2
  Bruk fjernkontrollen for DTV omformer boksen for å gå inn i "kanal scan"-modus. Noen fjernkontroller har en knapp for "CH SCAN", mens for andre må du gå inn på "MENU"-modus og naviger til "AUTO KANAL SCAN" eller "AUTO TUNING"-funksjonen. Den første skanningen etter 12 juni 2009 bør være en "full" auto scan, ikke en "kanal add" skanne. En "full" scan helt rescans, fjerne tidligere lagrede kanal frekvenser (siden mange kanaler som brukes for DTV kringkaste endret 12. juni 2009).
 3. 3
  Start "scan"-funksjonen. DTV omformer boksen vil undersøke alle TV-kanal frekvenser (2 til 69), og hvis den finner en DTV kringkasting, vil det huske at frekvens og samtalen bokstaver og DTV virtuell kanal nummer knyttet til den.
 4. 4
  Etter full autoscan er fullført, bruk "kanal opp / ned" knappene på DTV omformer boks fjernkontroll for å kontrollere at alle kanalene du forvente å se er der. Den virtuelle kanalnummer vises først, deretter en tankestrek (-), deretter Subkanal numre som begynner med en. Hvis du forventer å se en kanal 11, for eksempel, være sikker på at "11-1" er en av kanalene som vises når du reiser kanalene.
 5. 5
  Hvis ikke alle kanaler vises, følger du "tips" nedenfor om å legge av kanaler ved hjelp av en "kanal add scan" eller "manuell tuning"-funksjon for å legge til kanaler i listen av lagrede DTV-kanaler som dine omformer boksen butikker.

Tips

 • Noen DTV omformer bokser har en "signalstyrke" bar som hjelper deg å justere kaninører (eller annen antenne) for den sterkeste DTV signal på den kanalen du ser på. Denne funksjonen fungerer sakte, så stopper noen få sekunder etter hver justering slik at indikatoren for å oppdatere.
 • Hvis antennen er ikke veldig bra, kan det hende at DTV omformer boks savner noen kanaler som er virkelig er der, men bare ikke fått fordi antennen ikke er justert godt nok for den stasjonen under skanningen. I så fall prøve å midlertidig koble til en bedre antenne under skanningen, eller hvis omformer boksen tillater det, tvinge omformer boksen for å manuelt stille inn RF-kanal frekvensen til stasjonen du prøver å legge til mens du justerer antennen. Se tabellen for å finne den faktiske post-overgang RF TV-kanal nummer som stasjonen skal bruke for sine digitale sendinger.
 • Hvis du har spørsmål eller forslag kan du gjerne legge dem ut på "Diskusjon" siden for denne artikkelen (trykk "Diskuter" fanen nær toppen).
 • Når du får en god scan av alle DTV kanaler etter at 12 juni 2009, hvis antennen ikke er veldig god (som kaninører), og du må legge til kanaler i fremtiden, kan det være bedre å prøve å legge til flere kanaler (ved hjelp av en "kanal legge til" scan eller manuell inntasting av RF TV-kanal nummer hvis omformer boksen har noen av disse egenskapene) snarere enn å gjøre en fullstendig automatisk skanne (som sletter tidligere skanningsresultater) for å unngå risikoen for mangler noen kanaler som du skannet sist (på grunn av din antenne være i en annen posisjon).
 • Noen DTV omformer bokser tillate deg å legge til kanaler uten å gjøre en fullstendig re-scan, ved å tvinge den til å se etter en DTV-signal på en bestemt RF-kanal frekvens, eller gjør en "kanal legg til" scan (uten å slette tidligere avsøke resultater). Dette er nyttig hvis din antenne må justeres til forskjellige stillinger for å motta ulike kanaler (du kan gjøre flere skanninger med antennen i forskjellige stillinger for å legge til kanaler i minnet listen uten å slette tidligere avsøke resultater). Dokumentet viser ulike konverter boks modeller sine funksjoner. Bla ned til "EKSTRA / avanserte funksjoner" for å avgjøre kanal skanning / legge evner. Under "Legge Channels" ordet "Ingen" indikerer boksen kan bare gjøre en full scan, og erstatter tidligere avsøke resultater, ikke legge til tidligere lagrede kanallisten. Den "kanalen legge"-funksjon (kalt "EZ Legg til" på Zenith modeller), merket med ordet "Scan" under "Legge Channels"-kolonnen, betyr muligheten til å gjøre en skanning som legger DTV-kanaler funnet til den eksisterende kanallisten uten slette resultater fra tidligere skanninger. Ordet "Direct" under "Legge Channels"-kolonnen angir evnen til å manuelt legge til en kanal i listen over tilgjengelige kanaler ved å skrive inn en kjent RF TV-kanal frekvens (som kan bli funnet på en stasjon i ditt område under kolonnen "Channel tall / Digital ").

Ytterligere informasjon om DTV kanalnummereringen

I tradisjonell analog TV var det en en-til-en korrespondanse mellom kanalnummer som stasjonen annonseres og RF-kanal frekvens det okkupert. For eksempel okkupert en analog stasjon annonserer seg selv som "Kanal 11" frekvensen allokert til kanal 11 av FCC. Som vist i denne tabellen, dekker frekvensen okkupert av kanal 11 198-204 MHz og er sentrert på midtpunktet mellom disse frekvensene (ved 201 MHz). Dette betydde at hvis du visste kanalen for en TV-stasjon du kan tvinge analog TV til at stasjonen frekvens ved å angi kanalnummer, ingen skanning nødvendig, og TV vil gå til riktig frekvens.

I DTV imidlertid sendinger informasjon som deres samtale bokstaver og deres "virtuelle" kanal nummer fortløpende som bakgrunnsdata, og RF-kanal de bruker kan være forskjellig fra den virtuelle kanalnummer. En kanal kan annonsere seg selv som "DTV 68" eller "68-1", men faktisk bruke RF-kanal 42. Din DTV omformer boksen (eller digital TV) kan ikke vite dette uten å skanne alle kanalfrekvenser å finne den. Når du gjør et søk, er DTV tuner sjekker hver av de mulige RF kanalfrekvenser for et signal, og hvis man blir funnet, memorere den annonserte kanalnummer.

Fordelen med dette er at stasjonene kan fortsette å annonsere seg selv som den samme "virtuelle" kanalnummer som deres forrige analog kanalnummer, men i virkeligheten sender sitt RF signal på en TV-kanal nummer som er forskjellig fra den "virtuelle" nummer.

Etter overgangen enkelte DTV stasjonene begynte å overføre sine digitale signaler på samme RF TV-kanal som sine annonserte virtuelle kanalnummer (DTV virtuell 11-1 kanal, i eksempelet ovenfor, flyttet til RF-TV kanal 11 på 12. Juni 2009, erstatte den opprinnelige analog overføring på kanal 11 med en digital overføring via kanal 11). Andre ikke (DTV virtuelle kanal 68-1 sender på RF TV-kanal 42).

En ulempe for virtuelle kanaler er at du må være i stand til å motta alle kanalene i ditt område i en skanning. Hvis antennen må være orientert i samme stilling eller retning å motta noen kanaler og i en annen retning for å motta andre, kan det være nesten umulig å plukke opp og lagre alle kanalene i en enkelt skanning. I så fall må du stole på evnen din omformer boks eller DTV satt til enten utføre en "kanal legge" scan eller manuelt stille inn RF-kanalen til en stasjon (ikke alle har denne muligheten). For sistnevnte, finner RF kanalnummer av stasjonen fra denne tabellen under kolonnen "kanalnummer / Digital" inn dette nummeret inn i RF-kanal boksen i "manuell kanal legge til" eller "manuell innstilling" funksjon av din omformer boksen, deretter justere antennen til signalet kan mottas og legges til den lagrede kanallisten.

På grunn av høyere båndbredde effektivitet, kan DTV-sendinger plass til mer enn én kanal for video / audio informasjon i samme 6 MHz bredt RF-kanal, men de ekstra kanalene er vanligvis på lavere skjermoppløsning enn den primære eller inneholder bilder som ikke endres raskt ( slik som værkarter). Hvis for eksempel den primære kanal er virtuelt "5-1", kan det være en virtuell "5-2" og "5-3", er også alle opptar det samme RF-kanal (som kan være en hvilken som helst RF-kanal, ikke nødvendigvis RF-kanal 5). Vanligvis suffikset "-1" (for eksempel "5-1") indikerer at den primære kanalen og har den høyeste oppløsning. De høyere nummererte virtuelle kanaler ("5-2", "5-3" i dette eksempelet) vanligvis skal ha lavere oppløsning eller være langsomt skiftende bilder for å få plass innenfor grensene av en RF-kanal.