Wkuno

Hvordan du skal bruke "s " videokabler

"S" video kabler og innganger er mye misforstått, ikke koblet opp, eller misbrukt. Her er det du trenger å vite.

Trinn

Hvordan du skal bruke "s " videokabler. Forsikrer den komponenten du ønsker å hekte har en "s" video-utgang, samt å sørge for TVen har en "s" videoinngang / s.
Hvordan du skal bruke "s " videokabler. Forsikrer den komponenten du ønsker å hekte har en "s" video-utgang, samt å sørge for TVen har en "s" videoinngang / s.
 1. 1
  Forsikrer den komponenten du ønsker å hekte har en "s" video-utgang, samt å sørge for TVen har en "s" videoinngang / s.
 2. 2
  Kjøpe en god kvalitet "s" videokabel. De fleste komponenter har man inkludert, men de er vanligvis ikke av beste kvalitet. En med gullbelagte tilkoblinger er best. De kan gå for 15€ og oppover.
 3. 3
  Koble til "s" video kabel fra komponent (digital TV-mottaker, dvd, spill system og etc.) Direkte til TVen.
 4. 4
  Ikke koble andre video kabler. Koble en annen video kabel vil overstyre den digitale "S" video signal og det vil være ubrukelig. Det er en populær misforståelse at å koble flere kabler er bedre. Det er det ikke. Mange instruksjon hefter vil råde til å koble alle kabler. Tror du ikke det!
 5. 5
  Slå på den digitale kilden og TV, og se hva du har gått glipp av. Din kvaliteten på oppløsning vil øke alt fra 20 til 80% avhengig av hvordan du hadde ting koblet i første omgang.

Tips

 • Hvis TVen har kun én "S" video-inngang og du har flere komponenter med "S" videoutganger, har du noen alternativer.
  • Hekte på "S" video av komponenten du bruker oftest. I de fleste tilfeller vil dette være din digitale TV-mottaker Dvs kabelboks og satellitt-mottaker. Hekte de mindre brukte komponenter ved hjelp av den gule RCA-kabel, eller RF-kabel til de ekstra videoinnganger på TV'en. Gul RCA-tilkobling er nest beste til "S" video, men vil fortsatt fungere ganske bra. Igjen, bruk en, eller den andre. Aldri begge deler.
  • Kjøp en "S" video / audio splitter boksen. Disse er tilgjengelige i mange forskjellige varianter. Beste verdien jeg fant var faktisk på en Video Game Store med gullbelagte kontakter for ca 15€ dollar. Disse boksene har også innganger for Yellow RCA videokabel. Igjen, IKKE BRUK DET! "S" kun video. De lydinnganger må kobles om. Denne boksen vil tillate deg å koble opp fire eller fem komponenter til TV-en, men du må manuelt bytte mellom hvilken komponent du ønsker å bruke på den tiden.
  • "S" video kabler ikke bære lyd. Du må koble lydkabler fra komponent til inngangene på TVen. Kontroller at du bruker lydinngangen på TV, som serverer "S" videoinngangskanal. Dette er vanligvis den lydinngangen som er nærmest til "S" videoinngangen på baksiden eller på siden av TVen.
  • Hvis du fortsatt ikke fornøyd med TV-bildet, må du investere i en HDTV og HD-kabel eller satellitt-tjenesten. Dette kan bli dyrt, men er verdt det til den sanne Television entusiast.

Advarsler

 • Når du arbeider med alle elektriske apparater sørge for at alle komponentene er koblet til alle satt opp og kabling er fullført. Alltid slå på TV i går og strømmen først.