Wkuno

Hvordan du sender inn en fanfiction til fanfiction.net

Så du har skrevet en fanfiction og ønsker å publisere det? Fanfiction.net er et populært nettsted for å publisere fan fiction-historie på. Les videre for å lære hvordan du gjør dette.

Trinn

Hvordan du sender inn en fanfiction til fanfiction.net. Skriv din fanfiction.
Hvordan du sender inn en fanfiction til fanfiction.net. Skriv din fanfiction.
 1. 1
  Skriv din fanfiction.
 2. 2
  Lagre filen i noen av de følgende støttede formater: OpenOffice (sxw, odt..), NeoOffice (sxw.), Microsoft Word (doc, docx..), Microsoft Works (WPS.), WinWord, WordPad (RTF)., StarOffice (. sdw), WordPerfect (. wp,. WPD), HTML (. htm,. html).
 3. 3
  Åpne nettleseren din. Mens innsending til Fanfiction.net, må du tillate sprette og etablering av nye vinduer. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette sjekk i nettleseren din hjelp manual (som er mest sannsynlig på nettet).
 4. 4
  Gå til fan fiction nettside og logge deg på kontoen din eller opprette en ny.
 5. 5
  Klikk "publiser" i sidepanelet til venstre og klikk på 'doc manager (opplasting)'
 6. 6
  Skriv inn din historie tittel i 'label "-delen av lilla bar.
 7. 7
  Klikk på knappen merket med 'browse'. Et vindu åpnes som lar deg velge en fil fra datamaskinen din. Finn din lagret fan fiction og dobbeltklikke på den. Vinduet lukkes, og du vil se filens navn i boksen til venstre for "Browse"-knappen.
 8. 8
  Sikre 'story' i formatet delen er valgt. (Alternativet er vanligvis pre-valgt.)
 9. 9
  Klikk på "Send dokumentet" knappen.
 10. 10
  Hvis dette ble gjort riktig, bør det være en melding i grønt øverst: "Dokument opplastingen er ferdig Den lagrede dokumentet vil bli listet nedenfor.». Under Document Manager tittel bør du se dokumentet. Til å redigere eller vise dokumentet klikk "Rediger" helt til høyre.
 11. 11
  Klikk 'ny historie' på venstre sidebar rett under dokument manager.
 12. 12
  Enig til retningslinjene og deretter "ny historie" igjen.
 13. 13
  Velg riktig story type og kategori for historien din, klikk deretter fortsette. Et nytt skjermbilde skal vises.
 14. 14
  Skriv inn tittelen på historien i "title"-delen.
 15. 15
  Skriv inn oppsummering i "oppsummering"-delen. Du har begrensede tegn til dette, så ikke gjør det for lenge eller det vil bli avskåret.
 16. 16
  Velg språk fra nedtrekkslisten.
 17. 17
  Velg en karakter. Vennligst les retningslinjene slik at du vet hvordan din historie priser. Historier som overstiger den høyeste rating kan bli lagt ut på adultfanfiction.net.
 18. 18
  Velg minst én sjanger.
 19. 19
  Sett den aktuelle status. Hvis dette er en multi-kapittel historie som du ikke er ferdig ennå, så la 'Status' som pågår. Når du laster opp det siste kapitlet, til forandring 'Status' fullføre.
  • For å legge til flere kapitler, laste opp nytt kapittel i et nytt dokument og gå til "Stories"-delen. Klikk på "Rediger". Klikk deretter på "Innhold / Chapters '. Velg dokumentet for kapittel og klikk "Legg til".
 20. 20
  Velg dokumentet og klikk "send story '.
 21. 21
  Gratulerer! Din historie har blitt publisert!