Wkuno

Hvordan du laster ned en film

Laste ned filmer fra Internett har blitt et godt alternativ på grunn av veksten av fildeling teknologier og tilgjengeligheten av høyhastighets nettverkstilkoblinger. Hvis du har en god Internett-tilkobling og noe ledig plass på harddisken din, kan du lett lære hvordan du laster ned en film, selv om du er en nybegynner PC-bruker.

Trinn

Hvordan du laster ned en film. Vær oppmerksom på lovligheten.
Hvordan du laster ned en film. Vær oppmerksom på lovligheten.

Metode en: gratis kilder

 1. 1
  Vær oppmerksom på lovligheten. I de fleste rettsområder, laste ned en film som du ikke kjøper legitimt, og ikke allerede eier på et annet format (for eksempel en DVD), er i strid med lover om opphavsrett.
  • Filmer som er i den offentlige sfæren vil ikke være gjenstand for denne regelen, de er gratis å bruke og ikke styres av noen intellektuell eiendomsrett. Vær forsiktig med å ta opp lovligheten av å laste ned en spesiell film før du begynner.
 2. 2
  Last ned og installer en bittorrent klient. Mens mange andre fildelingsprotokollene eksisterer, er BitTorrent den mest effektive og populære metoden for nedlasting langfilmer. For å bruke denne metoden, må du installere et stykke klient programvare på datamaskinen din. Mange av disse programmene er tilgjengelig for gratis, og noen av de mest populære klientene er Tixati, Vuze, Transmission, og uTorrent.
 3. 3
  Søke etter filmen på en bittorrent søkemotor. Etter å ha installert torrent klient programvare, kan du laste ned torrent-filen for filmen du ønsker å se.
  • Den beste måten å gjøre dette på er å søke etter filmen på en torrent søkemotor. Disse nettstedene er ofte tilgjengelig for en begrenset tid, men som de er underlagt stengt av politiet.
  • Du kan også finne torrent-filer ved hjelp av en vanlig søkemotor. En torrent-filen har en ". Torrent" forlengelse, og er egentlig bare en tekstfil fortelle din torrent klient hvor du skal laste ned biter av filmen.
 4. 4
  Laste ned torrent-filen til din bittorrent programvare for å starte nedlastingen. Dobbeltklikk på torrent-filen for å laste den inn på din torrent klient. Nedlastingen vil starte automatisk. Når filen er lastet ned helt, la den torrent programvare med åpen i flere timer for å tillate andre brukere å laste ned filen fra deg. Dette vil forbedre "torrent ratio", og vil tillate deg å laste ned flere filer raskere.
 5. 5
  Åpne filmen filen i en mediespiller program. Når torrent er ferdig nedlastet, vil klientprogramvaren lagre selve videofilen på harddisken (kontrollere innstillingene i din torrent programvare for å finne ut hvor filen er lagret). Dobbeltklikk på filen for å åpne den i din standard media player. Du kan trygt slette torrent-filen selv når videoklippet er ferdig nedlastet.

Metode to: betalte kilder

 1. 1
  Besøk en online film nettsted. Den enkleste og mest problemfri måte å laste ned filmer er å kjøpe dem fra en pålitelig kilde. Selskaper som Netflix og Apple har ledet an, med filmer for både leie og kjøp, har mange andre selskaper sprang opp og tilbyr rimelige alternativer til å kjøpe en DVD.
  • Hvis du er en ivrig film watcher, å ha en online-konto med Netflix koster ca åtte dollar i måneden, og leverer flere filmer enn du kan se i livet!
  • For helt nye filmer, og tilbyr Apple ofte filmer som fortsatt viser på kino. Før filmen forlater teatre, skjønt, vil du som regel nødt til å kjøpe filmen på om prisen på en vanlig DVD.
 2. 2
  Sett opp en konto. Før du setter i gang nedlasting av filmer og kaster en popcorn-og-B-night extravaganza, må du registrere deg for en konto. Vanligvis innebærer dette noe mer enn en e-postadresse og brukernavn.
  • Noen selskaper, som for eksempel Netflix eller Hulu, bruke et abonnement metode. Du betaler en lav, flat avgift hver måned for ubegrenset nedlasting. Dette er flott hvis du liker å se en masse filmer, og ikke ønsker å hassle med utbetalinger hver gang filmen stemningen slår deg.
  • Selskaper som Apple eller CinemaNow (BestBuy) tilbyr pay-as-you-go leie eller kjøp, og kan bli vesentlig dyrere enn abonnementstjenester-spesielt hvis du elsker filmer, men de har også en tendens til å tilby mer oppdatert innhold, og innhold fra premie kabelkanaler som HBO og Showtime.
  • Film nedlasting nettsteder som Yaboon og dets partnere tilby "10000"-filmene, og krever at du fyller kontoen din med minst 15€ før du kan kjøpe en film, selv om prisene per film er svært rimelig.
 3. 3
  Bla gjennom katalogen av filmer. Uansett hvilket alternativ du velger, med tusenvis av filmer tilgjengelig på hvert av disse områdene, er det første du vil ønske å finne en måte å begrense dine muligheter. Mange nettsteder har en sjanger kolonne, slik at du raskt kan fokusere bare på temaer som interesserer deg.
  • Følelsen som du ønsker å besøke den mørke siden av 50-tallet og 60-tallet kino? Klikk på "Film Noir". Hvis det er for mørkt, kan du prøve "Comedy" eller "Drama" i stedet.
  • Hvis du ønsker å finne bestemte filmer eller skuespillere, bør det være et søkefelt øverst på siden.
 4. 4
  Laste ned filmen. Når du har funnet en film til din smak, kan du klikke på riktig knapp. På tjenester som Yaboon, er det et enkelt klikk på Last ned-knappen. For nettsteder som tilbyr alternativer, for eksempel Apple, vil du se både en Kjøp Download> og en leie-knappen. Uansett hvilken knapp passer dine behov, klikk på den. Filmen vil laste ned, og avhengig av hastigheten på Internett-forbindelsen, kan du bli å se i bare noen få minutter!

Tips

 • Liker ikke å se filmer på en datamaskin? Få en AppleTV, Roku, eller Boxee set-top-boks, og streame iTunes, Netflix, Hulu, og mye mer direkte på din TV-in high-definition.
 • Torrents filer med et stort antall "delere" (brukere som deler hele filen) vil laste ned raskest.
 • Før du går inn kredittkortinformasjon, gjør litt research og sørg for at du arbeider med et anerkjent selskap.
 • Betal-for områder ofte gjøre filmene tilgjengelig for smarttelefoner og nettbrett, samt datamaskiner.
 • Før du registrerer deg for en nedlasting nettside, opprette en e-postadresse på Yahoo eller Gmail bare for dette området. Ofte er e-postlister solgt til tredjeparter-som raskt kan resultere i en flom av spam.
 • Nettstedet Archive.org opprettholder en stor database med public domain filmer. Hvis filmen der du er interessert er allemannseie, vurdere å sjekke om det på dette nettstedet (eller et lignende nettsted) først.

Ting du trenger

 • Bredbåndstilkobling
 • BitTorrent-klient