Wkuno

Hvordan du kobler en mac datamaskin til en TV

Macintosh (Mac) datamaskiner kan kobles til de fleste TV-apparater (TV) i tilfelle du ønsker å se programmer, spill, videoer eller filmer på en skjerm som er større enn dataskjermen. Lyden port på din Mac kan kobles til TV-en med bruk av en kabel eller adapter. Etter å bestemme hvilken type video port installert både Mac og TV, kan du kjøpe en omformer eller adapter for å koble hver kilde til hverandre. Du vil da ha muligheten til å koble Mac til TV-adapteren, og utføre oppgaver på Mac din mens du ser på TV-skjermen i stedet for dataskjermen. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære om trinnene du kan ta for å koble Mac-maskinen til en TV.

Trinn

Hvordan du kobler en mac datamaskin til en TV. Undersøke hvilken type video port som brukes av din mac maskin.
Hvordan du kobler en mac datamaskin til en TV. Undersøke hvilken type video port som brukes av din mac maskin.
 1. 1
  Undersøke hvilken type video port som brukes av din mac maskin. Måten du kobler til en TV, vil avhenge av hvilken type video port du har på Mac din. Siste fabrikater og modeller av Mac-maskiner har Mini skjermporter, men kan eldre versjoner av Mac-maskiner har andre typer porter.
  • Se på baksiden og sidene av din Mac for å finne og undersøke alle eksisterende videoporter. Du kan også se datamaskinen brukermanual å bestemme navnene og plasseringen av videoporter.
 2. 2
  Bestemme navnet på video-porten på din mac datamaskinen. Navnet på port type vil være nyttig når du velger riktig kabel eller adapter for å koble datamaskinen til TVen.
  • Besøk "Apple Info" Nettstedet gitt til deg i Kilder i denne artikkelen, og deretter sammenlignes bilde av din video porten til den tilsvarende navn i listen over porter.
 3. 3
  Undersøke din TV for å bestemme sin video port type. Hvis du ikke finner videoen porten på TV-en, ta kontakt med din TV manuell eller med produsenten for ytterligere assistanse.
 4. 4
  Bestemme hvilken type adapter for å koble mac til TVen. Du må kjøpe en adapter som støtter videoportene på både Mac og TV. For eksempel, hvis din Mac har en Mini Display Port, og TV-apparatet har en VGA-port, trenger du en Mini Display Port til VGA adapter.
  • Å fastslå det nøyaktige navnet på den adapteren du trenger, tilgang til "Apple Info" nettside vises i Kilder i denne artikkelen, og deretter bla til bunnen av nettsiden. En komplett liste over adapter typene er oppført for alle typer Mac og TV-video port.
 5. 5
  Kjøpe video port adapter. Apple displayadaptere kan kjøpes fra Apple Online Store, eller fra de fleste Apple-butikkene.
  • Gå til "Apple Info" nettside vises i Kilder i denne artikkelen, klikk deretter på enten linken for "Apple Online Store" eller "Apple Retail Store" å kjøpe en adapter på nettet eller for å finne en butikk i ditt område. Koblingene er plassert helt nederst på nettsiden.
 6. 6
  Bruk adapteren til å koble mac datamaskinen til TVen. I de fleste tilfeller vil du bli bedt om å legge ved hver ende av adapteret inn de riktige portene på både Mac og TV. Etter tilkobling av adapter til begge kilder, vil du se din Mac display vises på TV-skjermen.