Wkuno

Hvordan du får en skygge chao og en sonisk chao

Dette er all informasjon som alle dere Sonic fans (eller Shadow fans) trenger å vite om hvordan du får en Shadow chao og Sonic chao.

Innhold

Trinn

Hvordan du får en skygge chao og en sonisk chao. Klekke en chao fra chao garden (eller kjøpe en fra den lille chao garden i sonic avansert).
Hvordan du får en skygge chao og en sonisk chao. Klekke en chao fra chao garden (eller kjøpe en fra den lille chao garden i sonic avansert).

Shadow chao

 1. 1
  Klekke en chao fra chao garden (eller kjøpe en fra den lille chao garden i sonic avansert).
 2. 2
  Ta det opp med mørke tegn, og behandle den slik at den favoriserer mørke tegn, noe som gir den sin favoritt frukt, mate den perioden. Chao vil slå mørkere til svart til slutt.
 3. 3
  Fortsette å gi det meste grønne kaos stasjoner før den kommer inn i kokongen.
 4. 4
  Når det utvikler seg til en mørk chao, bør den ha grønne striper på sine pigger, hender, føtter, hale og vinger.
 5. 5
  Fortsette å gi det først og fremst grønne kaos stasjoner og striper på sine pigger, hender, føtter, hale og vinger vil ha røde markeringer beslektet med skygge. Det er vanlig for folk å gi Shadow og Sonic Chao føttene til en Warthog (finnes i Radical Highway og noen andre etapper) gir inntrykk av sko, men dette kan gi Chao støttenner (støttenner kan rettes opp ved bruk av en Skeleton Dog, funnet på Pumpkin Hill, men dette kan også bli kvitt den "sko" og også gi den bunnys for hastighet).
 6. 6
  Sørg for å holde chao lykkelig. Gjør dette ved å mate rikelig med frukt.

Sonic chao

 1. 1
  Klekke en chao egg fra chao garden (eller kjøpe en fra det svarte markedet i chao barnehage).
 2. 2
  Ta det opp med sonic og skygge slik at det blir en nøytral chao.
 3. 3
  Gi det først og fremst grønne kaos stasjoner inntil slår en elektrisk blåaktig farge.
 4. 4
  Når det utvikler seg til en nøytral løping chao, vil det ha tre pigger og fargen på chao vil være grønn. (Igjen, det er hvis du gjorde det riktig.)
 5. 5
  Fortsette å gi det grønne kaos stasjoner, og det vil vokse to ekstra pigger, og deretter vil det bli blått. Dette Chao vil ligne mye på Sonic! Og hvis du vil at den skal se mer ut som Sonic, gi det vortesvin

Sonic chao tips

 1. 1
  • The Sonic Chao er en nøytral Chao, så for å få en må du enten A) Pet det likt med både Sonic og Shadow eller B) Få det slik at det ser ut som det vil være en Shadow Chao og deretter pet og mate den sin favoritt frukt bare med en Hero Character.

Advarsler

 1. 1
  • Folk har ofte sagt at hvis du gir din Chao noen annen Chaos Drive, Animal, eller frukt da det ikke vil bli en Shadow eller Sonic Chao, dette er falske. Sonic Chao er klassifisert som nøytral / Run / Kjør Chao, som betyr at de er nøytral (reist av både Hero og Mørk jevnt, eller hevet fra fødsel i Sonic Adventure DX eller den originale Sonic Adventure), først og fremst kjøre orientert på tidspunktet for første evolusjon. (Du kan endre din chao evolusjon bane: Jeg en gang endret mitt ville være nøytral / Fly Chao i nøytral / Swim like før hun utviklet seg.). Den andre Run (Nøytral / Run / Kjør) betyr at selv om du fortsatt kan heve andre statistikker i tillegg kjøre (gi den andre fargede dyr og stasjoner), er det nok en gang først og fremst Kjør orientert. Chao kan endre utseende fortsatt, som Second Evolution (den ene var en nøytral / Run / Unevolved tar fra grønt til blått med en gråsort mage) er gradvis (det vil ikke skje med en gang), og kan endre, en nøytral / Run / Run kan lett bli en nøytral / Run / Power med primært Strøm (rød) Chaos Drives og dyr som blir gitt til det.

Super sonic chao

 1. 1
  Gjøre alle trinnene for sonic men bruker en skinnende gul chao eller gull chao og når det utvikler seg andre gang gi det litt makt driver også, men også gi det flere run-stasjoner.