Wkuno

Hvordan du får en masse facebook liker

Vil du vite hvordan du kan få mer liker på Facebook innlegg? For å få oppmerksomheten til dine Facebook-venner, må du vite hvilke bilder og kommentarer vil appellere til dem. Bare følg disse enkle tipsene og du vil ha mer liker i den tiden det tar deg å legge inn et nytt bilde.

Trinn

Hvordan du får en masse facebook liker. Få mange Facebook-venner.
Hvordan du får en masse facebook liker. Få mange Facebook-venner.
 1. 1
  Få mange Facebook-venner. Den enkleste måten å bedre sjansene dine for å få en masse liker er å ha en masse Facebook-venner. Hvis du bare har ti Facebook-venner, vil du ikke være i stand til å få veldig mange liker, uansett hvor fantastisk innleggene dine er. Her er hvordan du får så mange Facebook-venner som du kan:
  • Ikke vær sjenert om friending bekjente. Hvis du raskt møtt noen og du kjører i de samme sirklene, er det sosialt akseptabelt å venn som person. Så lenge du ikke går over toppen og sende bekjent en melding eller på hans eller hennes veggen umiddelbart, bare ved å sende en venneforespørsel vil være en fin måte å gjøre en ny Facebook-venn.
  • Ikke vær redd for å venn noen fra fortiden din. Hvis Facebook fortsetter å anbefale venner til deg, vil det være fordi du har venner eller et nettverk til felles. Så lenge personen vet hvem du er, er det greit å be om å være hans eller hennes venn.
  • Være sosialt aktiv. Hvis du er vennlig på arbeidsplassen, i yoga class, og i løpet av din lørdag ettermiddag frivillig økter, vil du være mer sannsynlig å møte flere mennesker som kan være dine venner på Facebook.
  • Ikke mist motet hvis mange av dine Facebook-venner aldri liker innleggene dine. Mange føler at de må være nærmere venner med noen til å like hans eller hennes bilder, men det finnes mange unntak fra denne regelen, og du vil definitivt få slike fra folk du ikke har hørt fra på mange år hvis du legger de riktige tingene.
 2. 2
  Utvikle virkelige relasjoner. Å ha mye av Facebook-venner vil sikkert forbedre sjansene for å få liker, men dyrke virkelige relasjoner vil også hjelpe deg å få folk til å like deg er bilder. Her er hvordan dette fungerer:
  • Hvis folk føler seg nærmere deg, vil de være mer sannsynlig å bla profilen din. Hvis de finner noe de liker, så vil de fortelle deg!
  • Folk vil også føle seg mer komfortabel å like bildene dine hvis de henger ut med deg ansikt til ansikt.
  • Du kan også fortelle dine virkelige venner om ting du har postet. Du trenger ikke å være tydelig om det eller koble deg selv for mye, men du kan casually si ting som "Hei, fikk du sjekke ut den linken jeg postet på Facebook?" eller "Jeg har akkurat lagt ut et album fra forrige helgs fest Du bør sjekke det ut -. det er en utrolig bilde av deg der!"
  • Du kan også tagge vennene dine i ditt fotoalbum. Dette vil gjøre dem mye mer sannsynlig å bla gjennom bildene dine, og å like dine forskjellige innlegg.
 3. 3
  Vær aktiv på facebook. Du må være en Facebook samfunnet medlem av god anseelse for å få en masse liker. Du kan ikke forvente å poste et album, foto, eller kommentarer og få en umiddelbar reaksjon hvis du ikke gjengjelde. Slik gjør du:
  • Oppdatere statusen din med noe morsomt eller meningsfylt minst en gang om dagen. På den måten vil folk tenke på deg.
  • Gå på Facebook minst en gang om dagen. Sett deg som mål å like minst fem ting som kommer opp på newsfeed din.
  • Prøv å like innleggene til noen forskjellig hver gang, slik at du er på hans eller hennes radar. Hvis du liker innleggene til en person du ikke kjenner så godt, vil han eller hun vet at det er greit å like innleggene dine. Bare sørg for å ikke liker bilder av noen helt tilfeldig som knapt husker hvem du er.
  • Sett deg som mål å legge ut på veggene i noen av dine Facebook-venner hver dag. Sende minst én person en melding hver dag.
  • Ikke undervurder kraften av en tilfeldig rote.
  • Vær aktiv på Facebook, men ikke være irriterende. Du ønsker ikke dine Facebook-venner rulle sine øyne på hvor ofte du dukker opp på newsfeed deres. Hvis du er for aktiv, kan noen av dine venner blokkere dine statusoppdateringer eller defriend deg.
 4. 4
  Innlegg riktige bilder. Når du har samlet nok Facebook-venner og har mange virkelige tilkoblinger, kan du jobbe med honing bildene som du legger ut. Den type bilde du legger ut kan finne ut hvor mange mennesker vil like det. Her er noen Facebook-bildet poste dos and don'ts:
  • Hvis du legge inn et bilde av deg selv, sørg for at det er dumt, morsomt, eller ekstraordinær på noen måte. Hvis du er på et nytt sted, iført et morsomt kostyme, eller kledd for en spesiell anledning, er det verdt å legge ut. Hvis det er bare en vanlig bilde av deg, så det kan ikke være like-verdig.
  • Legge ut et bilde med en kjendis er garantert å få deg mange liker.
  • Legge ut et bilde fra barndommen din, hvis det er virkelig søt eller klønete, vil også få mange liker.
  • Hvis du ble uteksaminert fra skolen eller løp en maraton, legge inn et bilde av deg med din diplom eller etterbehandleren medalje.
  • Vanligvis vil legge ut bilder av mer enn én person gjøre det lettere for deg å få mer liker. Hvis flere mennesker er merket i bildet, så vil de være mer sannsynlig å se på det.
  • Hvis du legger en søt bilde av deg og din betydelige andre, folk har en tendens til å like dem. Bare prøv å ikke se for selvgode i bildet, fordi dine Facebook-venner kan bli irritert av det.
  • Legg inn dine bilder til rett tid av dagen, når du vet at folk er på sine datamaskiner. Hvis du legger det for tidlig på morgenen eller for sent på kvelden, kan det bli oversett.
  • Unngå å legge for mange bilder av natur eller monumenter. Du kan være veldig stolt av din ferie til Roma, men hvis du ikke er på bildet, vil du bare være 100-personen til å legge et bilde av Trevifontenen den dagen.
 5. 5
  Innlegg riktige statusoppdateringer. Statusoppdateringen er ikke bare din måte å la folk få vite hva som skjer i livet ditt, men din måte å prøve å vise dine Facebook-venner hvor vittig, gjennomtenkt, eller bare ren moro du er. Her er noen måter å få en masse liker på statusoppdateringen:
  • Være kort og konsis. Lat som du legger på Twitter. Prøv å underholde publikum i 100 tegn eller mindre. Hvis statusen er så lang at vennene dine må klikke for å lese resten, vil de gå lei.
  • Ikke vær redd for å være helt dum. Du trenger ikke å vise frem hele tiden.
  • Retten sitat fra et populært TV-show rett etter at det airs er sikker på å få mange slike fra folk som vet hva du snakker om.
  • Hvis du skal på ferie eller nylig har kommet i en ny by, poste om det og folk vil være glade for deg.
  • Ikke legg for mange oppdateringer som klager over været, snakke om hvor kjedelig arbeid er, eller er altfor personlig for Facebook samfunnet. Facebook-vennene dine er vant til å se dette hver dag, og vil være mer imponert hvis du er original.
  • Sjekk nyhetene ofte. Hvis du er den første personen til å få øye på en breaking news story og du legge det ut, vil du få mange rekvisitter.

Tips

 • Husk at Facebook ikke er en ekte gjenspeiling av det virkelige liv. Bare fordi folk liker innleggene dine betyr ikke at du er en fantastisk person, det betyr bare at du har en stor Facebook persona. Og om ikke mange mennesker liker innleggene dine, ikke mist motet og tror det er en refleksjon av hvordan de føler om deg som person.