Wkuno

Hvordan du bruker iGoogle

iGoogle er en personlig Google-hjemmeside. Du kan sette omtrent alt på det. Les følgende trinn for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan du bruker iGoogle. Klikk på den og det vil ta deg til igoogle delen.
Hvordan du bruker iGoogle. Klikk på den og det vil ta deg til igoogle delen.
 1. 1
  Gå til. I øvre venstre hjørne, bør det være en lenke som sier "iGoogle".
 2. 2
  Klikk på den og det vil ta deg til igoogle delen. Der vil du se ulike bokser (dvs. nyheter, vær, horoskop, etc).
 3. 3
  Du kan flytte innholdet ved å dra boksene rundt til hvor du vil på siden.
 4. 4
  Hvis du ser ovenfor boksene, skal du se en link som heter "legge til en kategori". Du kan klikke den, gi den et navn, og bestemme om du vil kontrollere eller fjern "Jeg prøver lykken"-boksen.
 5. 5
  Klikk "add stuff >>", som ligger på høyre side nær toppen. Dette vil ta deg til en side der du kan søke etter add-ons i ulike kategorier, for eksempel Spill og moro og Sport.
 6. 6
  Søk et kriterium for eksempel "Bengals" under Sports kategorien;. Ulike elementer vises. Hvis du vil "VG Nett - NFL # - Cincinnati Bengals News", klikk på linken. Dette gjør at du kan vise informasjon om det, samt et skjermbilde for noen. Hvis, etter å ha sett dette, vil du legge den til siden din, klikker du på knappen som sier "Legg det til nå".
 7. 7
  Når du får det på siden din, kan du alltids fjerne den ved å klikke på x øverst i venstre hjørne. Du kan også legge til noen nyttige miniprogrammer som kalender, nedtelling, oppgavelister, e-post, gasspris sjekk, etc.

Tips

 • Mesteparten av tiden når du skriver inn et navn på kategorien din, vil den automatisk legge til innhold, avhengig av kategoriens navn. Fjern "Jeg prøver lykken"-boksen hvis du heller vil starte fra scratch og legge til dine egne gadgets.
 • Bruk "Add stuff" side med omhu. Søkelinjen på toppen lar deg finne ting å legge til siden din lettere. Også, kan du klikke på "Legg til via nettadresse" linken til høyre sitt for å legge en link til din egen. På den måten vil du kunne legge til en RSS-feed av et nettsted eller blogg som du liker at du ikke ville være i stand til å finne i søkeresultatene.
 • En ganske ny funksjon er Temaer. Linken ligger på høyre side av siden, ved siden av Legg ting Temaer.>. Når du klikker på dette, vil det komme opp med en boks med flere forskjellige temaer å velge mellom. Klikk på den du liker og lagre det. Du kan deretter skrive inn postnummeret ditt / hjembyen, og det vil gjøre temaet og fargene endres i henhold til tid på døgnet.

Advarsler

 • Enten opprette en konto eller ikke sletter informasjonskapslene. Ellers vil alt gå tapt og det vil gå tilbake til den klassiske Google-side.
 • Ikke legg for mange ting til siden din, det vil laste virkelig sakte og øke sjansen for nettleseren krasjer. I stedet kan du opprette flere faner (f.eks en for spill, en annen for RSS-feeds, etc).