Wkuno

Hvordan chatte med ledetekst

Har du noen gang ønsket å gjøre noe nyttig med ledetekst som chatte via skolens nettverk eller snakke med vennen din uten å måtte laste ned noen fancy chat programvare? Nå kan du med noen få enkle trinn!

Trinn

Hvordan chatte med ledetekst. Åpne notepad og skriv.
Hvordan chatte med ledetekst. Åpne notepad og skriv.
 1. 1
  Åpne notepad og skriv:
  
  

 2. 2
  Når du er ferdig, klikker du på fil, lagre som, deretter lagre den som messenger. balltre.
 3. 3
  Gå til kontrollpanel (pass på at du er i klassisk visning). Klikk på "Administrative Tools", klikk deretter på "tjenester".
 4. 4
  Nå finner du den "messenger"-tjeneste i listen til høyre, og deretter åpne den. Du vil se "Startup type" som bør deaktiveres, så klikk på det og velg "manuell".
 5. 5
  Nå trykker du på start-knappen i øvre høyre hjørne av vinduet (ikke den grønne start-knappen), og klikk gjelder.
 6. 6
  Deretter gjøre det samme prosedyre på den eksterne datamaskinen. Inntil denne tjenesten er aktivert på den PCen, eller du ikke vil være i stand til å bruke denne!
 7. 7
  Nå klikker du på messenger-filen du har gjort. Siden det er en batch-fil det vil åpne med cmd (ledetekst). Det skulle vise "MESSENGER" på toppen og "Bruker:" under det. Skriv inn IP-adressen til den eksterne datamaskinen. Hvis det er i nettverket, så når du skriver meldingen neste, bør den sende det til dem. Det vil være likeledes på den andre datamaskinen. Det du har det!

Tips

 • En annen enklere måte er å gå til startmenyen og klikk på kjøre eller trykk på startknappen + R, skriv "conf" uten anførselstegn, som vil åpne NetMeeting, en lignende chat-program.

Advarsler

 • Det fungerer ikke på Windows Vista eller nyere.
 • Hvis du blir tatt gjør dette på en skole, kan du få problemer.

Ting du trenger

 • Tilgang til to datamaskiner med Windows XP på samme nettverk
 • Command Prompt