Wkuno

Hvordan bruke Windows 8

Windows 8 er neste generasjon av Microsoft Windows-operativsystemer. Mange av funksjonene er i hovedsak de samme som Windows 7. Men gitt den trenden mot å bruke mindre mobile enheter som er enkle å bruke og mindre teknisk tilbøyelig i media, underholdning, kommunikasjon og spill, sammen med virkeligheten at enheter med berøringsskjerm er gradvis dominere markedet, prøver dette nye operativsystemet for å møte disse endringene. Ved første kan det virke litt rart for stasjonære brukere, men på en halv dag skal du føle deg hjemme igjen.

Trinn

Hvordan bruke Windows 8. Vær klar over at Windows 8 er en allsidig operativsystemet kunne brukes for stasjonære, bærbare datamaskiner og bærbare datamaskiner, samt tabletter.
Hvordan bruke Windows 8. Vær klar over at Windows 8 er en allsidig operativsystemet kunne brukes for stasjonære, bærbare datamaskiner og bærbare datamaskiner, samt tabletter.
 1. 1
  Vær klar over at Windows 8 er en allsidig operativsystemet kunne brukes for stasjonære, bærbare datamaskiner og bærbare datamaskiner, samt tabletter. Under sin utforming, ble det besluttet å gjøre den kompatibel med tabletter, mobile og smart-telefoner og også som et innebygd operativsystem for maskinvare elementer som ARM-prosessor. Dette lar deg samle alle dine elektroniske gadgets.
 2. 2
  Gjør deg kjent med Windows 8. Prøv å navigere frem og tilbake mellom en "Metro"-grensesnitt og mer vanlig grensesnitt som du har vært vant til så langt. Blant de Metro-applikasjoner (et sett med kort som du kan se) foran deg, finner "Desktop" widget (det vil si kort som er merket som "Desktop") og klikk på den.
 3. 3
  Se på det velkjente grensesnittet. Legg merke til at det ikke er vanlig Windows "start" med sin kule ikonet nederst i venstre hjørne av skjermen. Men rask lansere ikoner for "Internet Explorer" og "Windows Explorer" er der.
 4. 4
  Klikk på Internet Explorer-ikonet for å åpne din internettforbindelse. Legg merke til at dette er den nyeste versjonen av Internet Explorer, som er IE10, bygget for Windows 8. Du kan søke på internett ved direkte å skrive søkeord i adresselinjen.
 5. 5
  Comeback til metro-grensesnittet. Pek med musepekeren til nederst i venstre hjørne av skjermen (som vist på bildet av en rød sirkel). Du vil se en liten skala metro-grensesnittet.
 6. 6
  Nyt begge grensesnittene hvis du har to skjermer, ved hjelp av "utvidet" modus.
  • Vær oppmerksom på at du kan ha dine klassiske Windows desktop gadgets på den andre skjermen (her, klokke, kalender, vær og slideshow gadgets).
  • Du kan ha "Recycle Bin" og dine egne snarveier på den andre skjermen.
  • Ved å flytte musepekeren til nederst til venstre, eller nederst til høyre på den andre skjermen, kan du se at lignende anlegg for å bytte til Metro eksisterer på den andre skjermen også.
  • Hvis du ennå ikke er vant til den nye tilnærmingen, kan du lage en snarvei til den tradisjonelle "Start"-menyen der, også.
 7. 7
  Klikk på den lille skala metro-grensesnittet. Du vil være tilbake på full skjerm Metro-grensesnittet.
 8. 8
  Få administrativ makt. For å gjøre dette:
  • Under installasjonen av Windows 8, som med Windows 7, må du velge en "Brukernavn", men ikke et passord. Du kan la passordfeltet stå tomt hvis du foretrekker det, men ikke brukernavn.
  • Mange databrukere, særlig de mer entusiastiske seg, foretrekker å installere programmer i en "administrativ rolle", pålogging til Windows. Installasjonen brukernavn mangler den kraften - du må gjøre det "administrator" unhidden.
  • For å nå dette målet, må du bruke kommandolinjen og aktivere administrator brukeren. Dette demonstrerer enkelhet Windows 8.
 9. 9
  Ta metro-grensesnittet tilbake. Bare skriv på tastaturet "cmd.exe". Du trenger ikke å søke etter noe. Dine skjermen endres også (bare ved å skrive cmd).
  • På høyre side, vises en stripe av programmer sammen med "Run" tekstfeltet.
  • Hvis det var andre programmer som begynner med cmd, da dette vil vise dem alle.
 10. 10
  Høyreklikk på den lille "cmd. Exe"-ikonet øverst til venstre på siden. En hake tegnet vises på ikonet. Du må gjøre dette for å åpne kommandolinje-vinduet for å kjøre cmd.exe med administrativ makt. Du vil se alternativene nederst på skjermen.
 11. 11
  Velg "kjør som administrator" alternativet. Kommandolinje Windows kommer ut, sammen med den vanlige skrivebordet.
 12. 12
  Skriv nettbrukere administrator / Aktiv: Ja og deretter "Enter ↵". Du vil få en melding om suksess. I neste linje, skriver du exit og igjen "Enter ↵" for å lukke kommandolinje-vinduet.
  • Ikke glem at det er et mellomrom etter administrator og før skråstreken (/ aktiv).
  • Nå kan du logge ut fra "installasjon pålagt brukernavn" og logge på igjen som administrator og begynne å sette opp og tuning operativsystemet, installere programmer, lage brukernavn og passord eller uansett hvilken jobb du vanligvis gjør på de ferske installasjoner. Du kan bli brukt til følgende aktiviteter vanligvis etter en ny installasjon av operativsystemet.
  • Installere "Java" driftstid (JRE) fra sitt offisielle nettsted gjøres enkelt på Windows 8.
  • Installer "Adobe Reader". Gå til nettstedet sitt. Adobe har også allerede opprettholdt sin reader for å arbeide med Windows 8.
  • Gå til kjente nettsteder satt opp loggene i for dem.
 13. 13
  Anta at du ikke liker å ha alle disse programmene på skjermen. Slik sletter du noen av dem, bare høyreklikk på den. Fra bunnen stripe på skjermen, velger du "Løsne fra start" eller "avinstaller" hvis du ikke liker å ha den på datamaskinen din.
  .
 14. 14
  Flytt musepekeren til nederst i høyre hjørne. Flytte det til et punkt vist av en minus - Signere, vises inne den røde sirkelen i bildet. Et felt med 'charms' åpenbarer seg. Du kan søke på apps, filer, innstillinger eller internett herfra.
  .
  • For å bli kjent med dette, klikk på minustegnet. Merk at alle Metro kortene blir mindre på skjermen.
 15. 15
  Legg merke til den samme effekten i "desktop"-grensesnitt. En høy kontrast bilde vises her for å demonstrere den vanlige blå farget liten desktop ikonet inne den røde sirkelen.
 16. 16
  Beveg musen i den røde rektangler av tidligere bilder. Legg merke til de områdene som vises som svarte regioner.
 17. 17
  Legg merke til de svarte områdene i "desktop"-grensesnitt også.
 18. 18
  Klikk på ett av alternativene, sier, "innstillinger".
  • Du bør allerede være kjent med Network, høyttaler og varslinger.
  • Lysstyrken ikonet er for skjermene der lysstyrken kan styres av programvaren på datamaskinen. Ikke alle stasjonære skjermer har en slik funksjon tilgjengelig ennå.
  • Keyboard er for rask endring av tastatur og språkinnstillinger.
 19. 19
  Legg merke til funksjonen "power".
  • Det er ikke lik tidligere Windows som det ikke er log-off og bytte bruker alternativer. Du kan stenge ned, restart, eller sette datamaskinen i sovemodus.
 20. 20
  Gå til øverst til høyre på siden. Klikk på "Administrator" for å åpne alternativer for signere ut av denne kontoen.
 21. 21
  Klikk på "endre konto bildet." Du vil se at du kan endre mange av PC-innstillingene fra denne oversikten.
 22. 22
  Merk at du kan gå til dette stedet ved å klikke på "endre PC-innstillingene" på høyre side bar "innstillinger"-ikonet (ser ut som et tannhjul).
 23. 23
  Beveg musen ytterst til venstre linjen på skjermen for å se de stedene du nylig har besøkt, enten på datamaskinen eller på internett.
 24. 24
  Nå som du føler deg trygg på at Windows 8 er ikke et puslespill eller en labyrint, varsel om at du har alle de fasiliteter som du hadde i "kule start" menyen igjen på fingertuppene. Bruk litt tid på å navigere rundt for å bli vant til det.
  • Se på dette bildet. Det er ikke på samme sted som "Start" i tidligere Windows.
  • For å komme hit, klikk på "Søk" (vist med et forstørrelsesglass-ikonet) på høyre side bar på skjermen (i den svarte region).

Tips

 • En ny funksjon i Windows 8 er dens universelle "Stavekontroll" i bakgrunnen. Denne funksjonen hjelper når du er, for eksempel, kommenterer en blogg, opprette eller redigere et Google-artikkel eller lignende nettsteder. Den guider deg til å legge alle nødvendige stavemåter. Heldigvis for Internett-brukere, har mange ord fra moderne datamaskin sjargong er lagt til i ordlisten.
 • En dual boot av Windows 8 Preview med din nåværende versjon av Windows kan trygt installeres. Gjennom installasjonen, være årvåken om den partisjonen som du installerer Windows 8. Du må ha en tom partisjon klar for installasjon.

Advarsler

 • For nå, før den endelige versjonen, vil en støvel fra en flyttbar enhet gi deg en lik opplevelse, hvis du ikke er sikker på om å bytte eller ikke. En versjon for å starte opp fra en slik enhet er tilgjengelig for nedlasting.
 • Unngå en dual boot hvis du ikke har noen hands-on erfaring. Tallrike Google artiklene gi enkle walk-in gjennom å oppnå slike hands-on kunnskap.
 • Hvis du er dobbelt starter Windows 8 Preview-versjon med dine tidligere Windows, ta vare når du forlater Windows 8 for en stund.
  • Skulle Windows 8 gå i dvale automatisk, kan du finne at din neste støvel i den forrige Windows rapporterer en inkonsekvens i harddisker. Dette er ingenting å bekymre seg, men det er tidkrevende. I våkne opp, kan Windows ikke bestemme hvilken partisjon det skal gå tilbake til, og du må kanskje slå av datamaskinen manuelt, og slå den på igjen.
  • Grunnen til dette er den nye dual boot-menyen i Windows 8, som er mus aktivert og har en solid farge splash bakgrunn.
  • Konfigurer msconfig.exe fra i forrige versjon. Du mister Windows 8-menyen, men det er mer konsekvent.
 • Enhver dual boot, eller en enkelt rene installasjoner må sees for å hindre dropping av Windows System partisjon på en feil partisjon.

Ting du trenger

 • Windows 8