Wkuno

Hvordan bruke vin på linux

Wine er et open-source program som lar Linux-brukere å kjøre Windows-programmer. Dette kan være nyttig for programmerere som har å teste kompatibilitet med programmer og skript med Windows. Vin inneholder også en programvare bibliotek (Winelib) for å tillate utviklere å kompilere programmer for Windows på Unix-lignende servere.

Trinn

Hvordan bruke vin på linux. Samle alt du trenger å vite for å kjøre programmene som du prøver å bruke.
Hvordan bruke vin på linux. Samle alt du trenger å vite for å kjøre programmene som du prøver å bruke.
 1. 1
  Samle alt du trenger å vite for å kjøre programmene som du prøver å bruke.
 2. 2
  Når googling etter guider skriv inn "learn vin linux". Dette kan komme godt med, hvis du ønsker flere guider.
 3. 3
  Installer vin ved å gå til http:/ / www.winehq.org/download/.
 4. 4
  Klikk på den versjonen av linux du kjører. Hvis du ikke ser din versjon av Linux, kan du prøve å finne ut hva din versjon er basert off av. For eksempel "Linux Mint" er basert off av de tidligere Ubuntu og Debian-versjoner. Så de fleste vil normalt fungere hvis de er i slekt. Men hvis du har en eksakt match, alle bedre!
 5. 5
  Laste ned. Hvis du ikke installerer fra boksen som dukker opp, etter nedlasting:
  • Høyreklikk på ikonet
  • Klikk installere
  • Følg trinnene
 6. 6
  Når du ser de nye vin funksjonene i din "søknad} eller" start-menyen ", tror ikke du er ferdig. Du vil nå oppdage en ny mappe. Det heter. Vin. Den ligger i Hjem-mappen. For noen er det home / brukernavn.
  • Gå til Hjem-mappen.
  • Søk etter din bruker-navn. Åpne den.
  • Når du er inne, hold nede begge disse tastene på tastaturet og i rekkefølge: Ctrl + H. Du vil kunne se alle de skjulte eller usynlige mapper.
 7. 7
  Åpne. Vin, deretter drive_C, deretter "Program Files".
  • Gjennomgang: / home / brukernavn /.wine / drive_C / Program Files.
 8. 8
  Husk denne mappen. Det er veldig viktig. Igjen er det din "Program Files". Husk hvor du finner den og at det er usynlig med mindre du trykker Ctrl + H i / home / brukernavn mappe.
 9. 9
  Starte nedlastingen. Exe programmer (Window sine programmer).
 10. 10
  Pass på at du plasserer dem inne i denne "programfiler" mappen før du prøver å installere dem. Ellers vil du sannsynligvis feiler stort.
 11. 11
  Når plassert i "programfiler", kan du nå høyreklikke på dem. En rektangulær boks vil komme opp med mange alternativer. Klikk på alternativet for å installere med Wine Windows Program Loader. Installere et program.
 12. 12
  Etter dette, kan du gå til menyen i panelet eller startmenyen og se om programmene er der.
 13. 13
  Forsøk å kjøre dem og leke med programmet. Hvis dette ikke fungerer for deg, prøv ordene "lær Wine Linux" eller "hvordan Wine Linux" på dette nettstedet for å se om noe nytt har dukket opp. Du kan også finne at å skrive de samme ordene i blog.google.com er super nyttig.
 14. 14
  Gjør et søk for å finne ut om programmet er kompatibelt med vin. Det er fortsatt mange programmer som ikke fungerer ennå. Men det ser ut til å være et tall som gjør også.