Wkuno

Hvordan bruke kameraene på iPad 2

Med iPad 2, kan du ta bilder og HD-videoer ved hjelp av tavle er to kameraer. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør nettopp det, samt hvordan å dele videoer og bilder, laste dem opp til datamaskinen, og trim videoer. Du vil også lære å bruke FaceTime, Apples gratis video chat-tjenesten.

Merk: Du må deaktivere Kamera restriksjoner på iPad hvis du har dem aktivert.

Trinn

Hvordan bruke kameraene på iPad 2. Velg om du ønsker å ta en video eller et bilde.
Hvordan bruke kameraene på iPad 2. Velg om du ønsker å ta en video eller et bilde.
 1. 1
  Velg om du ønsker å ta en video eller et bilde. For å ta et bilde, slå kamera / video-bryteren, slik at du ser på Kamera-ikonet. Å ta videoopptak, slå kamera / video-bryteren, slik at du ser Video-ikonet.
 2. 2
  Sikte. Til å trykke på skjermen og dra glidebryteren nederst for å zoome inn eller ut. Til å fokusere, trykker du på bildet av elementet du ønsker å fokusere på (dette fungerer ikke på iPad 2, det bare endringer eksponering). Deretter trykker du på kameraikonet.
  • Hvis du ønsker å gjennomgå det siste bildet, eller trykke på miniatyrbildet nederst i venstre hjørne av skjermen. Du kan deretter bruke pilene nederst på skjermen for å se andre bilder.
 3. 3
  Slette et bilde eller video ved å klikke på søppelbøtte-ikonet.

Skjermbilder

 1. 1
  Trykk på søvn / våkne knappen og Hjem-knappen samtidig til skjermen blinker. Du vil høre en lyd fra lukkeren og vil bli lagt til i Camera Roll som en vanlig bilde.

Dele bilder og videoer

 1. 1
  Fra fotografier, klikker du på kameraet roll du ønsker å se.
 2. 2
  Bla gjennom bildene ved å trykke på piltastene eller smekke fingeren mot venstre eller høyre.
 3. 3
  E-post bilder. For å gjøre dette, velger du bildet du vil sende, eller velge flere bilder fra kameraet roll, og trykk på Send-ikonet. Deretter trykker du på knappen E-post.
 4. 4
  Del lysbildeserier. kan du dele bildene dine med et soundtrack. Klikk på et album for å åpne det. Deretter trykker du på Lysbildeserie-knappen og en liste over alternativer vises som vil tillate deg å tilpasse slideshow.
 5. 5
  Koble ipad til datamaskinen for å laste opp bilder og videoer til bildebehandlingsprogrammer.
  • For Mac velger du bildene og videoene du vil laste opp, og klikk deretter på Importer eller last knappen.
  • For PC, følger du instruksjonene som fulgte med bildeprogrammet installert på datamaskinen.

FaceTime

 1. 1
  FaceTime er en morsom måte å snakke ansikt til ansikt med dine venner og kjære. For å bruke FaceTime, må du ha en og være å kalle noen som også har FaceTime. Deg, så vel som den andre personen, vil også trenge en Apple-ID.
 2. 2
  Åpne FaceTime-app, skriv inn din Apple-ID, og velg deretter Logg på.
  • Skriv inn e-postadressen som andre bør bruke for å kontakte deg i FaceTime. Trykk Neste.
  • Opprette en ny konto. For å gjøre dette, åpner FaceTime og trykk deretter på Opprett ny konto og følg instruksjonene på skjermen.
 3. 3
  Lag en FaceTime-samtale. Åpne app, Trykk på Kontakter, og velg deretter et navn.
  • For å bytte mellom kameraene under en samtale, bare trykk på kameraikonet.

Tips

 • IPad har også en Photo Booth som lar deg ta bilder med både foran og bak kamera. Photo Booth er flott for å ta hodeskudd av deg selv. Du kan også ha det gøy forvrenge bildene ved å trykke på Effect-ikonet.

Ting du trenger

 • iPad 2 eller nyere iPad