Wkuno

Hvordan bruke iSquint

iSquint et program for å konvertere videoer fra internett til iPod eller TV. Denne artikkelen vil fokusere på å laste ned en video fra YouTube eller en annen video nettside på en Mac og sette den på en iPod.

Trinn

Hvordan bruke iSquint. Installer iSquint og åpen.
Hvordan bruke iSquint. Installer iSquint og åpen.
 1. 1
  Last ned gratis. iSquint fungerer for Mac OS X 10.3.9 eller høyere.
 2. 2
  Installer iSquint og åpen.
 3. 3
  Gå til en videoside og stoppet den så snart den begynner å spille. Du kan bare laste ned videoen hvis det ikke har spilt eller bufret hele veien.
 4. 4
  Åpne aktiviteten vinduet i safari - gå til vinduet> aktivitet.
  • Hvis du bruker Mozilla Firefox, kan du laste ned Add-On og bruke den til å få video og lyd som er innebygd på en nettside (get_video fil). Når du har lastet ned programmet, klikk på den grønne fisk i øvre høyre hjørne. Klikk på linken som inneholder "get_video" over teksten "Type: Flash Video Data (dette er sannsynligvis den du vil)" for å laste ned filen.
 5. 5
  Klikk på drop down pilen. Det bør være en fil fortsatt laster ned, og det er ofte den største. Dobbeltklikk filen for å laste ned video. En ny blank side åpnes i Safari.
 6. 6
  Vent på at videoen skal laste ned som en blankt papir ikonet. Den vil vises på skrivebordet som "get_video".
 7. 7
  Endre filnavnet til noe mer beskrivende.
 8. 8
  Dra videoen inn i det åpne området i midten av iSquint.
 9. 9
  Pass på å sjekke "legg til itunes" og "optimalisere for ipod" hvis du ønsker å sette videoen på din iPod. Kontroll "H.264 Coding" vil kode med høyere qualaity, men vil ta lengre tid. Det finnes andre alternativer du kan velge mellom, så tilpasse alt du ønsker.
 10. 10
  Klikk "Start" og vent på at konverteringen. Når du er ferdig vil det være et høyt "ding!" Den lagrede filen vil trolig endre til en Quicktime MP4 video på skrivebordet ditt. Du må kanskje dra MP4-filen inn i "Filmer" i iTunes manuelt.

Tips

 • Istedenfor å gå til Window> Aktivitet hit command> alt> A for å komme dit raskere.
 • Hvis iSquint ikke flyter båten din kan du prøve en annen freeware app kalt Tubetv.

Advarsler

 • Dessverre er iSquint ikke lenger støttes av de opprinnelige utviklerne. Dette betyr at det kanskje ikke fungerer på fremtidige versjoner av OSX.

Ting du trenger

 • iSquint
 • Internettilgang
 • til å se på videoer