Wkuno

Hvordan bruke HTML-koder på Piczo nettstedet

Vil du sette HTML bilde eller tekst effekter på Piczo side, men vet ikke hvor du skal begynne? Ser koden for komplisert å endre farge eller størrelse? Disse trinnene kan hjelpe deg å forstå det bedre!

Trinn

Hvordan bruke HTML-koder på Piczo nettstedet. Først av alt, gå inn på google eller en søkemotor og skriv inn "Piczo HTML-koder '.
Hvordan bruke HTML-koder på Piczo nettstedet. Først av alt, gå inn på google eller en søkemotor og skriv inn "Piczo HTML-koder '.
 1. 1
  Først av alt, gå inn på google eller en søkemotor og skriv inn "Piczo HTML-koder '. Se gjennom nettsteder for å finne noen koder.
 2. 2
  En annen måte å finne HTML koder er å gå inn på Piczo topplisten (se eksterne lenker), så mange av disse nettstedene har seksjoner med HTML-koblinger for skriving, bilder og mye mer.
 3. 3
  Når du finner en HTML-kobling, for eksempel for å lage forskjellige tekst effekter, kan det være lurt å endre fargen. For å gjøre dette, kan du lese gjennom HTML-koden og se etter deler som sier noe sånt som "(color = # 000000)" eller "color: 000000". Disse seks tall eller bokstaver bestemme fargen av teksten.
 4. 4
  Deretter går du inn på en søkemotor og skriv inn 'html fargekoder' og du bør være i stand til å finne et fargekart. Velg en farge og finne de seks bokstaver eller tall som korresponderer med den fargen. Skrive dem inn i stedet for de seks tall eller bokstaver på HTML-koden. De fleste kodene har mer enn ett fargerom, så sørg for at du fyller dem alle i.
 5. 5
  For å endre størrelsen, se etter en plass som sier noe sånt som "font-size: 28pt" eller "font-size: 12px"... endre nummeret etter skriftstørrelse: til du finner den rette for deg.
 6. 6
  Slik endrer du hva HTML-koden sier, se etter skriving av hva det aktuelle sier. For eksempel, hvis du kopierer en kode som sier "Mitt område", se for å skrive i koden som sier "Mitt område". Endre dette til hva du vil koden å si.
 7. 7
  Noen koder kan si forskjellige ting før skrift eller farge, men vanligvis vil de se ut som de ovenfor. Se etter noe som sier "fargen" eller seks bokstaver eller tall sammen, vil dette være der fargen er. For font, bør det si "font size" et sted i koden om du kan endre det.

Tips

 • Når du kopierer en kode av en nettside, må du har kopiert alt og ikke savnet noen deler ut, eller det kan ikke fungere. Pass på at du limer den inn i HTML boksen, ikke Tekst-boksen.

Advarsler

 • Pass på at du ikke sletter noen hoveddeler av koden ved et uhell når du endrer fargekoder, skriftstørrelser eller hva skriveprosessen effekt sier. Dette kan stoppe koden fra arbeidslivet.