Wkuno

Hvordan bruke google flere tegn i

har en ny funksjon som lar deg logge på flere kontoer samtidig på samme nettleser. En av fordelene med dette er at det tillater deg å lese meldinger fra flere Gmail-kontoer bare ved å åpne opp nye faner i samme nettleser.

Trinn

Hvordan bruke google flere tegn i. Gå til din google-kontoer side.
Hvordan bruke google flere tegn i. Gå til din google-kontoer side.
 1. 1
  Gå til din google-kontoer side: https://www.google.com/accounts/ManageAccount
 2. 2
  Se etter alternativet "multiple sign-in". Hvis det ikke er der ennå, vil kontoen trolig være aktivert kort tid.
 3. 3
  Klikk på "endre"-linken.
  • Det vil være en melding som forteller deg at dette er en avansert funksjon som fungerer for Gmail, Google kalender, Google Nettsteder, Google Reader, Google Voice, App Engine og Google Code.
 4. 4
  Aktivere funksjonen. Klikk på knappen som sier "On -. Bruk flere Google-kontoer i samme nettleser"
  • En ny drop-down vises ved siden av din e-postadresse i Gmail, og andre relevante Google-produkter. Dette drop-down kan du klikke på det, og logger inn i noen ny Google-konto fra drop-down menyen uten å måtte lukke ut av åpne Google-konto.
  • Hvis du sjekker nettadressen for hver konto, vil du se at Google nå tallene hver en annerledes for å identifisere dem tydelig.
 5. 5
  Vær oppmerksom på at din standard konto blir den første kontoen du logger deg på. Dette betyr at når du logger deg inn i ikke-Google-produkter ikke er i stand til å støtte flere kontoer, at påloggings-vil gjøres via standard konto.

Tips

 • Signering av alle Google-produktene, mens i Multiple Logg inn vil signere deg ut av alle kontoer.
 • Denne funksjonen er enklere enn å bruke Google Chrome inkognitomodus eller IE8 er "new session"-funksjonen.

Advarsler

 • Som en ny funksjon, kan det være mer ukjente problemer med bruk av flere kontoer. Hvis du oppdager noe, er det sannsynligvis en god ide å varsle Google, slik at disse kan bli løst.
 • Denne funksjonen fungerer ikke for mobile enheter, vil Googles Calendar gadget innenfor Gmail ikke fungerer ordentlig, og det fungerer ikke for frakoblet Gmail / Google Kalender. Den "notat i Reader" bookmarklet vil bare fungere for standard konto, ikke for noen av de andre kontoene.

Ting du trenger

 • Google-kontoer