Wkuno

Hvordan bli et band leder

Et band manager er en viktig del av artist eller band er hjemmelaget. Han eller hun er artist eller band partner. Han / hun mottar mellom 10-20 prosent av alle inntektene loven bringer i. Han / hun er ansvarlig for regi, motiverende, og filtrering virksomheten aspekter av en musikk-karriere i gjennomførbar info for loven.

Trinn

Hvordan bli et band leder. Lag din forvaltningsselskap.
Hvordan bli et band leder. Lag din forvaltningsselskap.
 1. 1
  Lær bransjen. Det første skrittet til å bli en leder blir kunnskapsrik om alle ting "musikkbransjen". Du vil være ansvarlig for publisitet, label relasjoner, publisering relasjoner, spillested eller agent relasjoner, og alle andre aspekter av handlinger karriere. Du kan ha alle stasjonen, lidenskap, og gata i verden, uten kunnskap om bransjen du jobber i, vil du og din handling ikke komme langt. Sjekk tipsene seksjon for noen gode læringsressurser.
 2. 2
  Lag din forvaltningsselskap. Kom opp med et navn på forvaltningsselskap og lage et visittkort. Visittkort bidra til å gi deg legitimitet. Lag en Myspace side eller et nettsted (hvis du har midler) for din bedrift og link til det på visittkortet. Skriv en misjon uttalelse og legge det ut på nettstedet ditt.
 3. 3
  Finn et band eller artister å administrere. Dette kan være vanskelig og lett. Det hele avhenger av hvor du er, hvor hardt du søker, og hvor du skal lete. Gå til lokale show, når du finner en handling vente til showet er over og gi dem kortet ditt. Ikke vær pushy eller arrogant. Bare gi dem din beundring og la dem vite at du ville elske å chatte. (Se Førsteinntrykket i Tips-delen).
  • Finn en handling på lokale klubber eller arenaer. Gå og se så mange viser som du kan.
  • Finn en handling på nettet ved hjelp bandFIND.com 's leder ad oppføringer. Det har spesialisert kobler musikkbransjen og artistene.
 4. 4
  Sørg for at handlingen du representerer er den rette. Ikke nøy deg bare noen musikalske handle fordi det er ledere lidenskap for handling som driver og driver artist eller band karriere. Det kan ta en stund å generere inntekter siden du bare et snitt av det kunstneren gjør. Du tro på handlingen du representerer eller vil du få langt.
 5. 5
  Følge opp. Når du har funnet handling du ønsker å representere, send dem en oppfølging e-post eller MySpace melding. Hold det kort og konsis. Ikke si at du ønsker å rep dem ennå. Simply, sette opp et møte og la dem vite at du har lyst til å prate om sin karriere og sine mål.
 6. 6
  Har møtet. Kle deg ut som en leder ville og kjøpe handle lunsj. Over lunsj stille dem spørsmål om deres mål og om deres nåværende karriere omstendigheter. Kontroller at du har studert opp på bransjen og på loven, slik at du kan ringeklokken innimellom og la dem få vite hvordan du kan hjelpe.
 7. 7
  Behandle handling. Så nå er du en kreativ manager. Du er nå ansvarlig for å sørge for at loven lykkes. Å sparke starte denne prosessen er det noen elementer som trenger umiddelbar oppmerksomhet.
  • Artist / bandet utforming merkevarebygging. Sørg for bandets image er uttrykt i deres design arbeid. Dette bildet vil bli kunstnere merkevare. Det vil bidra til å selge dem til industri og fansen. (Må ikke forveksles med å selge ut.) Du er en "manager", som betyr at du er en selger mann. Hver handling trenger noen, noen t-skjorte design, og en tilpasset designet MySpace side. En god design kan koste litt, men det er en viktig del av bandet prosessen. Iamwe utforming er en ganske rimelig design tjeneste som spesialiserer seg på musikk design. Det er veldig viktig å pakke din handle for suksess og designprosessen er en viktig del av det.
  • Bilder for loven. Profesjonelle bilder gå en lang vei. Bilder kan ringe eller bryte noen band eller artist. Du trenger et par skudd. Et hode skudd, personlighet skutt, sexy skutt, live skutt, og noen få andre.
  • Lovens Press Kit. En pressepakke er Music Industry standard for en artist eller band CV. Den bør inneholde bilder, musikk vareprøver, pressemeldinger, presseklipp (Sitater fra forrige pressedekning), biografier og andre medier du måtte ha. Det må være i en mappe med band logo på utsiden. Din kontaktinfo skal være klart funnet sted i settet. Du trenger også å kopiere informasjon fra dette settet til en online EPK (Electronic Press Kit). Sonic bud er dagens industristandard.
  • Lovens tilstedeværelse. Registrer din handle opp for alle de store web 2.0 musikktjenester og fremme dem. Disse inkluderer MySpace, iLike, ReverbNation, bandFIND.com, og Facebook blant andre. Bruk dem alle. De alle tilbyr sine egne tjenester og muligheter.

Tips

 • Førsteinntrykket. De sier at du har 120 sekunder på å utvikle et førsteinntrykk. De sier også at etter at det tar to uker å endre det inntrykket. Så det blir sagt, være oppmerksom på hvordan du nærmer deg folk. Ikke vær arrogant ennå være trygg, ikke være pushy likevel være påståelig. Viktigst er mindre mer. Ikke overvelde folk, rett og slett introdusere deg selv, gi kortet, være på vei.
 • Læringsressurs. Et underholdningsprogram advokat ved navn Donald Passman skrev en bok kalt Alt du trenger å vite om musikkbransjen. Det er hver artist leders Bibelen.
 • Less is more. Dette gjelder i alle aspekter. Når nettverk via e-post holder det til to eller tre setninger. Når møte folk holde det kort og konsis. Industri Pros har ikke tid til å lese lange e-poster og sitte rundt og skravle. Plus, hvis e-postene er lenge det står: "Jeg har massevis av tid til å drepe". Jo kortere jo mer profesjonell.