Wkuno

Hvordan bli en runescape medlem

Å bli medlem på RuneScape kan hjelpe deg å få mest ut av spillet. Med så mange ting å gjøre og elementer for å kjøpe, kan det også være litt forvirrende.

Trinn

Hvordan bli en runescape medlem. Bestemme hvor mye penger du trenger.
Hvordan bli en runescape medlem. Bestemme hvor mye penger du trenger.
 1. 1
  Bestemme hvor mye penger du trenger. Vanligvis har 500K (500 000 GP - 1K = 1000 gull stykker) eller mer ville være ideelt. Det er så mange elementer og nye rustninger, som ikke har nok penger kan være et stort tilbakeslag. Og i stedet for å bruke tid på Castle Wars, oftere enn ikke, finner du deg selv å finne måter å tjene penger for å ha råd til nye våpen og gjenstander.
 2. 2
  Regne ut din kamp nivå. Level 70 eller høyere ville være ideelt for et nytt medlem, men du kan fortsatt ha en flott tid på ethvert nivå kamp.
 3. 3
  Vurder om du har nok erfaring. Hvis du har spilt i minst to år for minst to ganger i uken, bør du være i orden. Bare vet at hvis du ikke kjenner de ikke-medlemsland verdener og kart, er å bli kjent medlemslandene områder, våpen og vilt kommer til å være mye annerledes, og legge til utfordringen.
 4. 4
  Send 5€ -8 til Jagex begrenset av betalingsmåten du ønsker (dette vil variere fra land til land). Dette kan være Pay-By-Phone, Mail, kredittkort, og mer. Ulike metoder koste mer, avhengig av gebyrer til Jagex.
 5. 5
  Vær forberedt på å betale penger for dine nye ferdigheter og elementer. Mange medlemsland elementer tendens til å koste mer penger enn ikke-medlemsland seg. En oppside du vil finne er at noen elementer, rustningsett og våpen faktisk vil koste mindre i medlemsstatene Worlds enn de gjorde i ikke-medlemsland Worlds.
 6. 6
  Bli kjent med medlemmet verden. Gjøre oppdrag, bli venner med spillere som har mer erfaring enn deg, og utforske litt. Unn deg din nysgjerrighet, og gjøre noen nye oppdrag. Oppdrag kretser rundt medlemsstatene ferdigheter og områder kan være en fin måte å bli kjent med spillet rundt deg.

Tips

 • Merk at for enkelte våpen / rustninger må du gjøre oppdrag før du kan bruke dem. De fleste drage våpen er som dette.

Advarsler

 • Hvis du blir medlem som et lavt nivå, vær forsiktig med hvor du tråkker. Noen av monstrene i nye villmarksområder, fangehull, og byer er svært høy planert og farlig for kontoer med et lavt nivå kamp.
 • Se opp for folk som vil prøve å lure deg hvis du ikke vet hvor mye ett medlem elementet er og de sier en pris det er ikke alltid rett, så ikke kjøpe det til du finner ut.
 • Hvis du gjør Pay-By-Cash metoden, kan posten noen ganger blir mistet eller stjålet.
 • Vær forsiktig, er RuneScape kjent for å være svært vanedannende, og å bli medlem kan bare forverre denne avhengigheten. For mer informasjon, se "Hvordan unngå å bli avhengige av runescape ".

Ting du trenger

 • 5€ -8 (amerikansk valuta) (avhengig av metoden du betaler, kan det koste mer)
 • Materialer som trengs for betalingsmåte (kredittkort, konvolutt og frimerke, etc.)
 • En anstendig mengde gullmynter
 • En RuneScape konto
 • Internett
 • Datamaskin (fordi selv en PSP har internett, kan du ikke spille Runescape unntatt PSP 3000)