Wkuno

Hvordan begynne å lære Adobe Flash

Flash er et fleksibelt program der du kan lage noen interaktivt innhold for web bruk eller bare til eget bruk. Noen gang sett på disse flash spill på internett og lurte på hvordan de er laget? Tror du at du har en idé til et spill og ønsker å gjøre det? Eller ønsker du å opprette en veldig kul animasjon akkurat slik du ønsker? Deretter må du lære å bruke Adobe Flash.

Trinn

Hvordan begynne å lære Adobe Flash. Først du faktisk trenger verktøy.
Hvordan begynne å lære Adobe Flash. Først du faktisk trenger verktøy.
 1. 1
  Først du faktisk trenger verktøy. Blinke i dette tilfellet. Den nyeste versjonen er Flash CS6. Når du ser på prislappen du bare kan glemme denne ideen helt, men husk at du kan laste ned en gratis 30-dagers prøveversjon fra Adobes nettside ( http://www.adobe.com ).
  • Alternativt kan det være lurt å se på å få en eldre versjon av Flash (enten Flash CS3, CS2, CS, 5, MX, eller 2004.) De vil være mye billigere hvis du kan finne dem, men Adobe er svært proaktive om å fjerne alle gamle versjoner av hyllene i dag en ny versjon slippes.
 2. 2
  Når du først åpner flash opp, kan grensesnittet virke litt skremmende. Hvis du har brukt Photoshop, Fireworks eller noen andre av Adobes produkter grensesnittet vil bli mer kjent. Kjent med verktøylinjen til venstre side. Bli vant til alt den gjør. Tidslinjen vil være kjernen i din flash-innhold. Det er plassert på toppen av skjermen under menyen.
  • Tidslinjen består av lag. Lag gå over toppen av hverandre, også gjøre innholdet mindre forvirrende. Du kan låse lag for å stoppe utilsiktet redigering av andre og smertefulle feil.
  • Tidslinjen bruker også rammer og keyframes. Keyframes opprettet med F6-knappen og normale rammer er opprettet ved hjelp av F5. Keyframes brukes når noe endres. Rammer holde samme innhold på rammen.
 3. 3
  Du må bestemme hva slags flash brukeren du vil bli. Enten en animatør eller programmerer / ActionScript brukeren. Det er et mer varierer valg enn dette, men det hovedsakelig faller inn i disse to kategorier.
  • ActionScripting vil helle mot interaktiv og spill innhold.
  • Animasjon vil føre til filmer eller animasjoner av spillet sprites og tegn eller mer kunstverk.
 4. 4
  Basert på hva du vil gjøre oppsøke opplæringsprogrammer for å hjelpe deg med å utvikle. Her er en liste over nettsteder for å hjelpe deg å komme i gang:
  • http://www.flashkit.com - dette har mange tutorials på mange fag, fra begynnelse til ActionScript, animasjon etc.
  • http://www.gotoandplay.it - dette har spill på nettstedet og intervjuer med flash utviklere om sine prosjekter. Det er mange artikler om spillet etablering og ActionScript, og dette er en verdifull ressurs for spirende spillskaperne.

Tips

 • Fortsette å prøve. Selv om arbeidet ditt kan virke litt dårlig i starten, vil du se en klar forbedring med mer praksis.
 • En tablett kan være nyttig for noen for animasjon og tegning.
 • Frame by Frame animasjon er tidkrevende og kjedelig for noen, men det gir gode resultater.
 • Hvis du finner lære ActionScript kjedelig, så stopp. Det er åpenbart ikke for deg.
 • Animasjon er nyttig i spill også. Ikke bare tenke på koden. Du trenger bakgrunner, karakterer / sprites, tekst for spilleren osv.