Wkuno

Hvordan annonsere effektivt på ebay

Retten annonsen kan enten lage eller bryte en eBay auksjon eller salg. Følg disse trinnene for å lære å skrive en vellykket en.

Trinn

Hvordan annonsere effektivt på ebay. Sett deg selv i kjøperens sko.
Hvordan annonsere effektivt på ebay. Sett deg selv i kjøperens sko.
 1. 1
  Sett deg selv i kjøperens sko. Spør deg selv: Hva ville jeg ønsker å se i den annonsen? Hva ville gjøre eller ødelegge salget for meg som kunde? Sørg for å gi denne informasjonen, hver bit av den.
 2. 2
  Vær ærlig, være nøyaktig. Ikke kall en brukt element Brand New eller Mint.
 3. 3
  Gi all nødvendig informasjon, inkludert tilstand, alder, merkenavn og all relevant info. Men holder det stramt. Ikke gå av og på. Du skriver inn en annonse, ikke en roman.
 4. 4
  Gir bilder. Du trenger ikke å være en pro, bare ta anstendig, klare bilder. Bilder gjør selge produkter. Noen budgivere vil bare se på bildene.
 5. 5
  Vurder å legge stemme og video til oppføringene. Du kan utvikle gjensidig tillit med et enkelt webkamera og stemme - bare holde det personlig og ekte. Markere hva DU vil den potensielle kjøperen å se. Del informasjon om produktet som ellers ville gå ubemerket i et flatt bilde.
 6. 6
  Gjør din forskning. Vit hva du selger. Vet sammenlignbare priser. Start åpning bud med en pris du kan leve med, og hvis du vet at prisen er under andre sammenlignbare modeller i lignende tilstand, si det.
 7. 7
  Aldri anta at kjøperen er en ekspert og vil "automatisk finne" din elementet. Forklar hva som gjør den spesiell. Er det eneste i sitt slag? Er det sjelden? Er det priset under markedsverdi? Uansett setter varen hverandre bør nevnes.
 8. 8
  Bruk riktige søkeord. Være konkret. Folk ser etter bestemte elementer og bli frustrert av å se på massevis av urelaterte elementer. Hjelp riktig budgiver finne elementet.
 9. 9
  Se på avsluttede auksjoner for lignende elementer og se hvilke titler og nøkkelord fanget budgivere øyne og fikk høyeste bud. Lære av dem. Bruk de samme eller lignende søkeord. Igjen, hjelpe direkte budgiverne som ønsker varen (eller de liker det) på annonsen.
 10. 10
  Gruppe annonser for lignende elementer i samme uke og rave starttider etter en dag eller to. Fortell budgivere som du har relaterte elementer på auksjon. Dette vil oppmuntre dem til å se på andre elementer og opp sjansene dine for flere salg på denne måten. Alle relaterte annonser du har er bare en sjanse for en budgiver å se alle elementene.

Tips

 • Viktigst, må du tenke som en budgiver og skrive en klar beskrivelse og gi nok bilder.

Advarsler

 • Ikke rive av andres bilder eller kopiere deres annonse ord for ord. Dette kan få annonsen trukket.