Wkuno

Hvordan å utvikle seg buneary i pokemon diamond eller pearl

Denne artikkelen er full av tips for å hjelpe utvikle seg Buneary. Denne guiden kan hjelpe deg med å utvikle flere andre pokemon, inkludert Munchlax, Togepi, Espeon og Umbreon, Pichu, Igglybuff, Riolu, Chansey og Golbat. Alle disse Pokemon utvikle seg på et høyt Friendship nivå.

Trinn

Hvordan å utvikle seg buneary i pokemon diamond eller pearl. Catch en buneary i eterna skogen, vest for Eterna byen.
Hvordan å utvikle seg buneary i pokemon diamond eller pearl. Catch en buneary i eterna skogen, vest for Eterna byen.
 1. 1
  Catch en buneary i eterna skogen, vest for Eterna byen.
 2. 2
  Når du har en, gjør det vennligere. Sjekk tipsene nedenfor for måter å gjøre dette.
 3. 3
  Sjekk din poketch. Det er et vennskap teller app tilgjengelig ved å snakke med en brun-haired jente i Eterna by Pokemon Center. Jo flere kjærlighet hjerter som dukker opp når du berører dine pokemon image, jo mer liker deg.
 4. 4
  Du kan også gå for en spasertur i hearthome by med buneary din, vil det noen ganger øke sin lykke!
 5. 5
  Sjekk med de mange mennesker som vurderer dine Pokémon vennlighet. Den beste til å gå til, er i Pokemon Fan Club i Hearthome byen. Ha Buneary på forsiden av partiet ditt når du snakker til henne. Du kan også snakke med Dr. et steg. Hvis Buneary er fortjener et Footprint Ribbon, er den klar til nivå opp.
 6. 6
  Når buneary er på full lykke, vil det utvikle seg neste gang du utjevne det. Mens trene den opp, være forsiktig med å la det besvime! Hvis du ikke er sikker på om det å være sterk nok til å kjempe, bruk en Rare Candy.
 7. 7
  Når du har flatet det opp vil du ha den kraftige normal type, lopunny.

Tips

 • Oppdra sine statistikker med elementer som carbos og sink vil ikke bare styrke din pokemon, men vil gjøre det mer brukervennlig.
 • Hvis en pokemon holder Soothe Bell, vil det bli lykkeligere. Som du bære den rundt, vil bjelle hjelpe den til å varme opp til deg. Du kan ta en Soothe Bell fra første gang gjennom Mt. Coronet eller fra den gamle mannen på Route 225.
 • Få den Ribbons. Jo flere bånd dine pokemon har, jo raskere vil det varme opp til deg. Buneary er spesielt god på Cute konkurranser, så øke den opp med søte poffins. Selv spiser poffins gjør dine pokemon liker deg mer.
 • Ta det med til spa. Båndet Syndicate Spa i Resort-området kan brukes en gang hver 24. time til å behandle dine pokemon til en avslappende skrubb som vil gjøre det lykkeligere.
 • Holde den med deg. Jo mer du bære den med deg i partiet, jo mer vil det bli knyttet til deg.
 • Utjevne det. Dine pokemon vil stole på deg mer hver gang det nederlagene en pokemon eller blir sterkere, så det er en fin måte å gjøre dine pokemon mer vennlig.
 • Bruk vennlighet bær. Disse lavere statistikk, men opp vennskap nivå. Når det kombineres med statistiske forsterke elementer, de gjør en flott måte å lage dine pokemon lykkelig.
 • Andre Pokémon utvikler seg på samme måte som Buneary som Igglybuff, Cleffa, Togepi, Pichu, Riolu, Eevee, Budew, Chansey, Swadloon, Golbat og Woobat.

Advarsler

 • Hver gang pokemon besvimer det vil bli mer ulykkelig. Hold pokemon sunt til enhver tid.
 • Vennlighet bær senke Pokémon statistikk. Hvis du har tålmodighet, bør du avstå fra å bruke dem.
 • Hver gang pokemon tar gift skade, mister den tillit til deg. Slutt å bli forgiftet på alle kostnader!