Wkuno

Hvordan å utvide en billig modem liv

Har du lagt merke til at nyere modemer 'livsløp ser ut til å være å få kortere og kortere? Dette er nesten universelt på grunn av den virtuelle eliminering av kjølelegemet. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne og forsterke kjøleribben på et modem. Dette vil ikke spare et modem som allerede har stekt, og oppnås best på et nytt modem.
Dette kan også utføres på en trådløs ruter eller andre enheter som kan kjøre varmt. Forsiktighet bør tas for å sikre at enhver silikonpupper ikke forstyrrer krets trasé. Koble fra og koble eksterne enheter før du utfører styrking.

Trinn

Hvordan å utvide en billig modem liv. Fjern modemet dekselet.
Hvordan å utvide en billig modem liv. Fjern modemet dekselet.
 1. 1
  Fjern modemet dekselet.
  • Mange modemer klikkes sammen nå, unsnap med lite flatt skrujern.
 2. 2
  Finn kjøleribben. Som nevnt, kan dette være vanskeligere nå på grunn av deres eliminering, men noen liten mengde aluminium skal være synlig. Mens det er vanligvis bare én som heter "kjøleribbe," lyn i den generelle modellen kan ha produsert andre hot spots, og vurdering bør gjøres her.
 3. 3
  Forsterke kjøleribbe, sammen med eventuelle hot spots. Gjør dette ved å "lodde" en stripe av aluminiumsfolie til dem å opptre som en radiator, selv tinn loddetinn ikke vil holde seg til aluminium, kan det være "dryppet" på plass for å holde en styrke. Superglue i et tynt ark påføres et forformet stykke folie, eller aluminiumfolie er også akseptabelt. "Heat sink lim," tilgjengelig på elektronikk forsyne butikkene, er også en god måte å øke en vask. Eventuelle vasker som er utsatt nok eller hot spots, kan også ha nytte av tack-lodding på en nikkel (de er nå så lys), og deretter legge folie eller flere Nickels inntil driftstemperaturen er redusert.
  • Bare å sette en nikkel på toppen av en mangelfull kjøleribbe kan hjelpe ganske mye, men dette er farlig, som noen risting av enheten vil føre til at nikkel å kortslutte apparatet.
 4. 4
  Installere modemet. Det er best å installere din nå ganske morsomt å se modem på en skjult vertikal flate. Ventilasjon er ikke så kritisk nå med tillegg til varmeavlederen, så lenge som den plass ikke er for trangt. Mange modemer bare har en hot spot, og deres kjølefinner kan utvides slik at lokket vil gå tilbake på, for kanskje dobbel til trippel modem liv. Imidlertid har mange nyere modemer fått så lett i alle deler at de alle rennende varmt. Riktig forsterke her, bare å legge tilbake i vekt som har blitt fjernet fra alle deler egnet til å kjøre varmt, kan forlenge modem liv fra 3-6 måneder til 3 år og telling.

Advarsler

 • Feste elementer til en kjøleribbe lameller kan forstyrre luftstrømmen de ble utviklet for å generere, og redusere dens effektivitet, i hvert fall hvis riktig parring ikke er oppnådd. Noen forbedring kan bli realisert ved å flytte din perifere, eller bare fjerne dekselet og montering vertikalt for å unngå støv oppbygging.
 • Loddetinn på egen risiko. I eksempelet ovenfor, er tinn loddetinn brukes til å "tack" aluminium sammen uten å varme vasken, og kjøleribbe lim kan oppnå en bedre parring.
 • Se "Diskuter" siden for ytterligere kommentarer.

Ting du trenger

 • Aluminiumsfolie
 • Nikkel
 • Lodding utstyr