Wkuno

Hvordan å stoppe annonser i AIM

Er du lei av alle popups i AIM? Du kan bli kvitt dem ganske enkelt ved å installere AIM Ad-Hack.

Trinn

Hvordan å stoppe annonser i AIM. Gå til cubansk kjølvannet AIM annonse hack nettstedet og laste ned den nyeste versjonen av AIM ad-hack.
Hvordan å stoppe annonser i AIM. Gå til cubansk kjølvannet AIM annonse hack nettstedet og laste ned den nyeste versjonen av AIM ad-hack.
 1. 1
  Gå til cubansk kjølvannet AIM annonse hack nettstedet og laste ned den nyeste versjonen av AIM ad-hack.
 2. 2
  Åpne installasjonsprogrammet.
 3. 3
  Godta avtalen.
 4. 4
  Velg hva du vil installert. Som standard vil AIM annonse hack blokkere installasjon av AIM nettleser, AIM verktøylinjen, Vær Bug, og Wild Tangent, og det vil også blokkere installasjon av de fleste andre programmer som følger med AIM.
 5. 5
  Installasjonsprogrammet vil da koble til Internett for å laste ned og installere mål, men det vil endre AIM-klienten slik at annonsene ikke er lastet ned (ja, betyr det ikke bare skjule annonsene, fjerner det dem.)
 6. 6
  Når ad-hack er installert, åpner preferanser og åpne fanen Annonser, vil du se et alternativ som ikke kommer med AIM som standard i annonser kategorien. Det vil tillate deg å bytte annonser av helt.
 7. 7
  Nyt den fullt kjennetegnet annonsen gratis versjon av AOL instant messenger!

Alternativ metode

 1. 1
  Logg inn ruteren, og i ruteren menyen bør det være en seksjon oppført som "blokkere nettsteder (netgear), filtre (dlink), Internett-filter, osv.. ‿. Navnet på seksjonen varierer fra produsenten av ruteren, men det skal være enkelt nok å finne;. du kanskje nødt til å grave gjennom ruterens menyen for å finne det når du finner avsnittet i ruteren din, må du se etter "nettside blokkering / filtrering" eller "nettadresseblokkering / filtrering" Sørg for å muliggjøre nettside / nettadresseblokkering hvis den ikke er aktivert allerede.
 2. 2
  Legg til (uten anførselstegn) "www.aim.com / omdirigeringer / *" og klikk på søke / ok / etc. Du kan bli bedt om å restarte router, dette er normalt. Du kan nå bruke AIM uten irriterende annonser. Ruteren vil filtrere ut og blokkere annonser fra å nå PC er koblet til ruteren din. Programvarebaserte brannmurer med passelig filtrering regler som Zone Alarm fungerer like godt.

Tips

 • Pass på at du også deaktivere "Launch AIM.com ved oppstart"-funksjonen for å hindre den fra å åpne.
 • Det er tredje parts programvare tilgjengelig som vil tillate deg å koble til AOL Instant Messenger-tjeneste uten noen form for reklame. Mange av dem kan få tilgang til andre chat-protokoller også.
 • Trillian støtter IRC, YIM, AIM, ICQ og MSN. Trillian Pro støtter Jabber (inkludert Google Talk), Groupwise, og Rendezvous. Trillian Basic er gratis, mens Trillian Pro koster 20€, men kommer med en rekke ekstra funksjoner og støtter flere protokoller. Trillian bare kjører på Windows, men det kan også være i stand til å kjøre på vin på linux.
 • Pidgin støtter AIM, YIM, ICQ, MSN, Jabber (inkludert Google Talk), Groupwise, Zepher, SILC, og Gadu-Gadu. Det er plugins for Pidgin som også tilbyr support for Xfire, Battle.net, SNPP, Blogger, og Lotus Sametime (mellomtiden). Pidgin er også åpen kildekode slik at det er gratis og du kan endre den koden. Pidgin kan kjøres på Windows, Mac og Linux (det er ofte forhåndsinstallert på mange linux versjonene)
 • Hvis du valgte å bruke enten Trillian eller Pidgin og lurer på hvorfor Trillian og Pidgin både sette AIM og ICQ i samme protokoll plug-in, er det fordi AIM og ICQ begge bruker samme server som kjører samme protokoll (OSCAR)! Hva dette betyr er at en AIM brukere kan sende direktemeldinger til ICQ brukere. For å gjøre dette, bare skriv vekke ICQ nummer i vennelisten og sende dem en IM. Denne funksjonen er litt buggy, slik at du kan se rare HTML-teksten i meldingen, og du vil sannsynligvis ikke være i stand til å engasjere seg i filoverføring, tale eller video. Dessuten kan folk som bruker den offisielle AIM-programvaren kommunisere med ICQ også.

Advarsler

 • For en stund AOL prøvde å blokkere tredje parts programvare fra å være i stand til å få tilgang til sine servere. Mens AIM annonse hack bør alltid fungerer som den bruker samme klient som AOL gjør bare med modifikasjoner, kan Trillian og Pidgin bli blokkert. AOL synes å ha sluttet å prøve å blokkere tredjeparts programvare (som de noen ganger endte opp med å tvinge folk som brukte sin klient til å oppgradere til den nyeste versjonen)
 • Husk, er bruk av tredje parts programvare motet av AOL, samt motet av MSN og Yahoo (men Google ikke hindre brukere fra å bruke tredjeparts programvare for deres Talk-tjenesten, faktisk oppfordre de det).

Ting du trenger

 • For AIM ad-hack trenger du Windows. Hvis du bruker 98 eller ME du kan trenge den eldre versjonen av AIM ad-hack. Du vil også trenge Internet Explorer versjon 6.0 for Triton versjon og IE 5.5 for den eldre versjonen. Du bør også ha 128 MB RAM. Ca 20 MB harddiskplass. En 32 kb modem skal fungere, men du bør prøve å bruke minst 56,6 KB modem eller Ethernet. Du kan også trenge Macromedia Flash (Flash kan bare brukes for annonsene, men noen andre funksjoner i AIM kan kreve blits.) Enhver Pentium-prosessor (eller tilsvarende prosessor) skal fungere. Du vil også trenge en Internett-tilkobling som støtter IM. Husk, dette er minimumskravene, mer RAM og en raskere forbindelse forbedre ytelsen.
 • For Pidgin trenger du enten Windows, Linux eller Mac (det tar litt arbeid å få det kjører på Mac som det er andre ting du må installere) Du trenger også en Internett-tilkobling og mengden RAM og diskplass varierer ut på rekke plug-ins installert og antall chat-tjenester du kobler til.
 • For Trillian trenger du 30 MB diskplass, 64 MB RAM, en Internett-tilkobling, og Windows 98/ME/2000/XP (det kan kjøres på vin).