Wkuno

Hvordan å stoppe å bruke for mye tid på nettet

Internett kan være en verdifull ressurs for utdanning og moro, men hvor mye er for mye? Hvorfor kan ikke folk? Her er noen tips for å hjelpe deg å slutte å stirre på dataskjermen og komme seg ut og gjøre noe produktivt offline så vel som online.

Trinn

Hvordan å stoppe å bruke for mye tid på nettet. Finne ut hvor ille det egentlig er.
Hvordan å stoppe å bruke for mye tid på nettet. Finne ut hvor ille det egentlig er.
 1. 1
  Finne ut hvor ille det egentlig er. Ta quizen nedenfor, og legger opp hver gang du svarte "ja". Telleapparat opp dine poeng og evaluere:
  • 0-5: Great informasjon mestring. Hva er hemmeligheten? Vennligst dele noen tips.
  • 6-10: Du har noen gode ferdigheter og noen dårlige vaner. Analysere hva som fungerer og ikke fungerer, og fikse det.
  • 11-15: Du trenger hjelp. Du må endre tenkemåte og skaffe litt mer informasjon ferdigheter.
  • 16-20: Det kan være for sent. Slå av datamaskinen nå! Du trenger total innlevelse.
 2. 2
  Ikke føl deg dårlig om ikke å lese den digitale skred av e-post, blogginnlegg, eller webinnhold. Du vil aldri bli "fanget opp" og det er helt greit. Få hva du kan få i en rimelig tid og ikke bekymre deg for resten. Den viktigste informasjonen vil stige til toppen. Ikke føl deg skyldig om merking alt som lest eller bruke sletteknappen. Det kan være din beste venn.
 3. 3
  Ikke les alt ord for ord. Skanning og mønstergjenkjenning er en veldig viktig ferdighet å ha når du trenger å se på mye informasjon. Ikke føl at du må lese hver blogg innlegg av bloggene du sporer. Det hjelper hvis du identifisere hva du trenger å vite før du drikker fra brannhydrant.
 4. 4
  Sette tidsfrister. Bestemme riktig mengde av online tid.
  • Angi en frekvens for å svare Bloggen kommentarer via e-post, gjør oppsøkende, lese blogger, skrive innlegg og andre oppgaver. Sett av tid på dagen til å sjekke inn og en tidsbegrensning - dette kalles tid boksing. Hold deg til det, ignorere bloggen din, e-post eller Twitter til de magiske ganger. Ideen er at du ikke trenger å sjekke e-post eller svare på Twitter eller blogginnlegg i sanntid. Husk å sortere og prioritere hva som haster og hva som ikke er det.
  • Noen foreldrekontroll programvare inkluderer tid kontrollfunksjoner som utdanner for å angi hvor lenge en person kan bruke tilgang til Internett eller spille spill eller andre datatjenester. Med programmer som eller kan du enkelt håndheve tidsfrister.
 5. 5
  Vit når du skal slå av maskinen og ta en tur. Det er viktig å skjære ut oppdateringer av tid til å tillate for å forstå og behandle informasjonen du har konsumert. Dette kan bety koble elektronisk på formålet. En skremmende tanke for noen, men ja, slå av maskinen din og gadgets og gå en tur. Hvis du føler at du har mistet din konsentrasjon og produktivitet, kan det være på grunn av stress som du gir deg selv ved å stirre på en skjerm for lenge.

Quiz

 1. 1
  Når du åpner e-postklienten, det gjør at du føler deg engstelig om det arbeidet som du ikke har tid til å gjøre?
 2. 2
  Åpner du e-posten i morgen før du gjør en prioritert å gjøre liste og flere timer senere glemmer hva det var i det første stedet du ønsket å oppnå i dag?
 3. 3
  Har du ofte glemme informasjonen du trenger å vite?
 4. 4
  Har du noen gang hatt lyst på web eller sosiale medier ville bare gå bort?
 5. 5
  Har du e-postmeldinger sitter i innboksen din mer enn 6 måneder gammel som "pending" ytterligere tiltak eller ulest?
 6. 6
  Har du noen ganger ønske du kunne lese eller skrive raskere?
 7. 7
  Opplever du frustrasjon over mengden av elektronisk informasjon du trenger for å behandle daglig?
 8. 8
  Sitter du på datamaskinen for lenger enn en time om gangen uten å få opp å ta en pause?
 9. 9
  Har du konstant sjekke (selv på badet) din e-post, twitter eller andre online-tjeneste fordi du er redd for at hvis du ikke gjør det, vil du bli så langt bak at du aldri vil ta opp?
 10. 10
  Er den eneste gangen du er off line er når du sover?
 11. 11
  Føler du at du ofte ikke kan konsentrere seg?
 12. 12
  Er du abonnerer på så mange blogger som du ikke kan lese dem, og det gjør at du føler deg dårlig?
 13. 13
  Føler du at du må lese ord for ord all informasjon som kommer inn i din e-boksen eller RSS-leser eller twitter?
 14. 14
  Er du alltid oppsøke ytterligere informasjon fra internett eller venner online for å støtte et vedtak eller fullføre et prosjekt, men aldri behandle det hele tatt?
 15. 15
  Får du engstelig hvis du er borte fra internett for lenge?
 16. 16
  Åpner du opp flere faner i nettleseren din, og deretter glemme hva du skulle gjøre?
 17. 17
  Er din e-post, google docs eller harddisk fylt med "virtuelle hauger" av informasjon eller "utkast" som ikke har blitt behandlet?
 18. 18
  Er du redd for å e-post eller gamle filer fordi du er redd du kan bare trenger det en dag?
 19. 19
  Er du klarer å finne elektroniske dokumenter, blogginnlegg, e-postmeldinger eller andre online informasjon som du trenger i øyeblikket uten å kaste bort tid på å spille "finn filen"?
 20. 20
  Synes du selv lett distrahert av elektroniske ressurser som tillater deg å unngå andre, gjenstående arbeid?
 21. 21
  Når du gjør det til et spill slutten, og du brukte all den tiden du måtte spille utenfor du føler virkelig trist?

Tips

 • Mange online spill aka MMORPG som World of Warcraft er avhengighetsskapende så prøv å unngå alt på datamaskinen enn tar opp mer enn en time av din tid.
 • Uansett hva du gjør på en datamaskin, bør du hver 15 til 20 minutter for å holde fra kramper opp.
 • Drikker masse vann vil ikke bare hjelpe tvinge deg til å komme opp fra pulten din, men vil også holde deg hydrert. Og når du tar en pause, ikke ta din iPhone med deg!
 • Prøv å begrense din tid inne i huset ditt.
 • Bruk en CAPTCHA-baserte e-filter som Spamarrest.com eller Boxbe.com eller Gafana.com å blokkere alle datagenererte eposter inkludert lister og spam.
 • Kjøp programvare for å hjelpe monitor og selv begrense din online tid. Foreldrekontroll programvare kan gjøre dette, men du må gjøre administratorpassord utilgjengelige. Har noen andre sette passord for deg, så kan innstillinger endres i fremtiden.
 • Bruk en gratis tjeneste som å blokkere tilgangen til bestemte kategorier av nettsteder eller spesifikke områder. Sette opp ruteren til å bruke OpenDNS servere vil blokkere alle datamaskinene på nettverket, inkludert telefonens eller tablet WiFi, og det er operativsystemet uavhengig.