Wkuno

Hvordan å stenge ned en frossen Windows Movie Maker-prosjektet

Ah, Windows Movie Maker. Som hendig liten enhet som så hensiktsmessig kommer med en XP-maskin. Men når det fryser i midten av prosjektet, kan du tro noe annet. Her er hvordan å gjøre det beste ut av situasjonen.

Trinn

Hvordan å stenge ned en frossen Windows Movie Maker-prosjektet. Hvis programmet har vært utsatt for frysing før, holde et våkent øye med det og lagre ofte.
Hvordan å stenge ned en frossen Windows Movie Maker-prosjektet. Hvis programmet har vært utsatt for frysing før, holde et våkent øye med det og lagre ofte.
 1. 1
  Hvis programmet har vært utsatt for frysing før, holde et våkent øye med det og lagre ofte. Vite når det er iskaldt, og når det er ganske enkelt å ta sin tid. Hvis WMM ikke svare på en kommando, vent et minutt for å se om det er "å komme dit" eller har bestemt seg for å ignorere deg og fryse. Når du er sikker, fortsette.
 2. 2
  Ikke få panikk! En av WMM frelsende nåde er at den har en auto-save-funksjonen. I tilfelle du ikke nylig spare, vente tålmodig i minst tretti sekunder så denne funksjonen lagrer prosjektet.
 3. 3
  Hit kontroll-alt-delete. Ikke la deg lure hvis det forteller deg WMM er "kjører". Hit Avslutt oppgave og vente på pop-up "dette programmet ikke svarer '.
 4. 4
  Klikk "Avslutt oppgave nå '. Ikke bekymre deg om sitt varsel om hvordan "alle ulagrede data går tapt". Du bare aktivert auto-save, husker?
 5. 5
  Vent tålmodig inntil Windows avslutter programmet, så støter opp mot 5-10 minutter senere åpner WMM igjen. I de fleste tilfeller vil det ha arkivert prosjektet. Klikk 'laste opp filer nå og venter.
 6. 6
  Prosjektet vil nå bli kalt "uten tittel". Gå til Fil-menyen klikker du Lagre som og skriv din tidligere prosjektnavnet. Dette er for å hindre deg i å arbeide på fire forskjellige 'Untitleds'.
 7. 7
  Fortsette arbeidet med prosjektet ditt! Dessverre, vil dette mest sannsynlig ikke være siste gang WMM fryser. Men hvis du ønsker å fortsette å bruke den, må du gjøre gjøre med det!

Tips

 • For å hindre frysing vurdere å stenge ned andre programmer eller oppgraderer datamaskinens minne.
 • Alternativt kan du avslutte programmet umiddelbart kan du først trykke control-alt-delete, og deretter høyreklikke på Windows Movie Maker oppgave i oppgavelisten, klikk på "Gå til å behandle", og til slutt klikker du på "End Process"-knappen. Window Movie Maker auto-save funksjonen vil fortsatt fungere selv om endte på denne måten.
 • Også for neste gang gå til Valg og sørg for at du velger AutoSave hvert 1 minutt. På denne måten hvis WMM fryser du er mer sannsynlig å beholde alt arbeidet

Advarsler

 • Å ha WMM fryse på deg kan være veldig stressende, men ikke overreagere, når du få prosjektet ferdig, vil du føle deg bra!
 • "Større prosjekter kan fryse oftere enn små" *