Wkuno

Hvordan å spille gitar og synge samtidig

Synge og spille gitar kan være vanskelig for en nybegynner, men det er ikke umulig. En følelse av god timing, rytme og evne til å kombinere to handlinger på en gang vil komme med praksis og engasjement.

Trinn

Hvordan å spille gitar og synge samtidig. Lær ordene i sangen.
Hvordan å spille gitar og synge samtidig. Lær ordene i sangen.

Metode 1

 1. 1
  Lære å spille gitar. Du kan starte med grunnleggende akkorder, eller finn en sang og ser opp fanene. Finn noe du tror du kan for å
 2. 2
  Lær ordene i sangen. Øv deg sangteknikk.
 3. 3
  Lær å spille mens tappe din pinky i 4/4 time. Det ville høres ut som en 2 3 4 hvis du ikke vet hvordan du teller 4/4 time. En metronom kan hjelpe deg til å holde tiden og er tilgjengelig billig på de fleste musikkbutikker. (Det er også mange online metronomer som er gratis)
 4. 4
  Begynne å telle høyt "1 og 2 og 3 og 4 og" mens du spiller. (Pass på at du sier det, og hver eneste gang det skal holde tempo best.)
 5. 5
  Når du føler deg komfortabel nok med rytmen, ikke lenger telle høyt, bare trykk sammen.
 6. 6
  Begynne å legge inn ord.
 7. 7
  Det er også svært viktig å huske noen ganger gitarister gå måneder til år uten å holde en jevn tempo, ved hjelp av en metronom vil hjelpe mye.

Metode 2

 1. 1
  Velg en kul sang, lære å spille det, og også lære å synge den.
 2. 2
  Spille sangen med posten og prøve å i det minste nynne tekstene.
 3. 3
  Fortsette å øve på sangen før du kan spille det uten posten og med øynene lukket.
  • Hjernen bruker alfa bølger og beta bølger (bevisst / sub-bevisst). Du bruker alfa bølger når du konsentrere og fokusere på noe og bruke beta bølger når du kan bare "gjøre det" uten "å tenke på det". Når du har sangen ned til dette punktet, er du klar for det siste trinnet.
 4. 4
  Spille sangen, men tror ikke om akkorder, fingersetting, eller noe annet, bare spille. Nå synger sangen og la den spille fall til bakgrunnen. Din bevisst skal konsentrere seg om sang, men ditt underbevisste skal spille sangen. Dette kan føles litt som en ut av kroppen opplevelse der halvparten hjernen din er faktisk å spille gitar og vokalist i deg er å bruke den andre halvparten. Det er rart i starten, men veldig spennende og morsomt når du fikk den ned.
  • Til slutt, vil du være i stand til, med praksis, for å endre roller og tilbake (har jeg truffet at akkord sant? Ja, OK neste vokal linjen går som...).
  • Merk: det er ganske sjelden at gitarsoloer og sang deler skal skje samtidig (som er av design) ikke prøve og endre det når du skal til å skrive en sang (lettere på deg uansett).
 5. 5
  Vel, praktisere dette og ha det gøy!

Metode 3

 1. 1
  Når du har det grunnleggende av gitarspill, prøve å komme opp med et par innhopp eller akkordprogresjoner (eller bare bruke dem fra andre sanger hvis du bare kommer til å spille deksler.)
 2. 2
  Praktisere disse før du kan spille dem lett.
 3. 3
  Nå sitte foran TVen og se den mens du spiller dem (det er viktig ikke å slutte å spille)
 4. 4
  Etter en stund, bør du legge merke til at du spiller fint, men også klarer å følge hva som skjer på TV. Dette er første skritt i å utvikle selvstendighet.
 5. 5
  Deretter kan du prøve å lese noe mens du spiller (prøv å lese av en dataskjerm hvis du ikke kan holde en bok åpen.) Dette vil holde hjernen din mer aktiv enn å se på TV og spille.
 6. 6
  Prøv å lese høyt i en droning stemme (Et vanlig problem er bare å kunne synge notene du spiller)
 7. 7
  Hold gjør dette og til slutt bør du være i stand til å synge og spille nesten helt forskjellige ting.

Metode 4

 1. 1
  Velge en sang du vil spille, og lære tekstene
 2. 2
  Nå spille innspillingen av sangen tilbake til deg og synge med. Hvis du vil, kan du nynne eller synge i hodet ditt, bare slik at du kan få sangen i hodet ditt). Gjenta til du har mestret sangen, og du kan spille sangen tilbake i hodet ditt.
 3. 3
  Nå plukke opp gitaren og spille sammen med opptaket, men bare gitar.
 4. 4
  Når du mestrer sangen, og du kan spille det uten å se, starter humming eller synge høyt mens du spiller.

Metode 5

 1. 1
  Prøv å spille akkorder som går med hverandre, (ex. E, D, G).
 2. 2
  Neste, tenk på et ord å bruke som "sample ordet". Bruk en prøve ord for hver av akkorder.
 3. 3
  Ta for eksempel hvis min prøve ord for E var spillet, så jeg ville spille E, men si spillet samtidig. Hvis D var gratis, enn jeg ville spille D samtidig som fri ble sagt. Prøv å lage dine ord rime, fordi det vil trene deg til å skille ord fra ord når du spiller.
 4. 4
  Bruk denne metoden med en faktisk sang. Denne metoden er nyttig fordi den lærer deg å gi hvert ord et notat, og dette til slutt fører til word-gitar-sync.

Metode 6

 1. 1
  Når du er fint med å spille sangen bare prøve å spille mens du leser en bok.
 2. 2
  Øv til du er i stand til å lese boken. Når du er i stand til å gjøre dette, lese høyt i noen bestemt rytme av ditt valg.
 3. 3
  Når du er i stand til å gjøre dette, vil synge sanger være enkelt.

Tips

 • Dette vil ta litt tid, ikke bli frustrert hvis du ikke kan gjøre det først bare fortsette å prøve.
 • Mange gitarister jeg har kjent kunne ikke engang snakke på samme tid som de lekte, langt mindre synge. Du vil oppdage at med bare litt trening, hjernen kramper som du får prøver å gjøre begge deler samtidig gå bort ganske raskt. Mye av arbeidet med å utvikle uavhengighet (for å gjøre to ting på en gang) er å innse at det er mulig og til å bare fortsette å prøve.
 • Prøv jamming, spille en jevn akkord, en tilfeldig akkord, og begynner å snakke, vil du utvikle synge / spille samtidig evne.
 • Øv på akustiske sanger, spesielt de hvor du klimpre repeterende akkorder.
 • Å ha noen å spille en enkel stein slå på trommer, sammen med sangen vil hjelpe deg å holde rytmen og tillater deg å synge enklere.
 • Fortsette å øve.

Noen sang ideer

Det er mange sanger som kan være svært nyttig i å lykkes i oppgaven din.

 • The Black Keys

Denne to-delt bandets gitarist er også vokalist. Han bruker powerakkordar og pauser for å hjelpe ham synge. Bruk sangen "Your Touch" til å begynne med, og gå til låter som "Goodbye Babylon" og "I Got Mine".

 • Nirvana

Bandets gitarist, Kurt Cobain, la noen av hans notater ring i sine sanger, som gir ham sjansen til å synge mens du holder lytterne underholdt. Bruk "Smells Like Teen Spirit" for å teste denne metoden.

 • Foo Fighters

Dave Grohl, bandets gitarist, er et godt eksempel på å spille og synge samtidig. Sanger som "Ever lang" vil hjelpe deg å spille akkorder mens hun sang.

 • The Jimi Hendrix Experience

Jimi Hendrix er kanskje den mest kjente gitaristen noensinne. Hvis du er en erfaren gitarist, "Purple Haze" og "Voodoo Chile" er gode låter å lære som de bruker kompliserte riff og licks som er bra for gitar veteraner å lære.

 • Jack Johnson

Jack Johnson er veldig gode på dette, være i stand til å synge, og snakke mens du spiller. Hans sang "Rodeo Clowns" skal være en lett på å lære når du begynner å få god. (Se for versjonen med G. Love and Special Sauce.)

 • Black Sabbath

Black har noen gode låter for å hjelpe du prøver dette, for eksempel "Paranoid" og "Iron Man". Riffene er relativt enkel mens de synger.

Ting du trenger

 • Guitar
 • Metronome
 • Musikk
 • Plukk