Wkuno

Hvordan å spille en pyro i Team Fortress 2

Pyros, opptenningsposene av Team Fortress 2. Omgitt av mystikk, Pyros spille lovbruddet rolle ved å sette fyr og flamme til noe i sine omgivelser. I stedet for kamper, foretrekker Pyros belysning mennesker i brann i stedet med sin Flame Thrower, før skyte dem ned med hagle og slukke sine liv med Fireaxe. Bak alt dette, er hans / hennes dress brannsikre og kan slippe noen brann skader som brenner over tid og blåse folk bort med hans / hennes Compression Blast the Flame Thrower har nettopp blitt oppgradert med, kaster Ubered fiender bort og avvise objekter som raketter, granater og piler.

Trinn

Hvordan å spille en pyro i Team Fortress 2. Ta dine fiender ved overraskelse.
Hvordan å spille en pyro i Team Fortress 2. Ta dine fiender ved overraskelse.
 1. 1
  Fyr opp festen. Pyros starte med en 200 drivstoff Flame Thrower for nært eller medium rekkevidde (Primær), varierte en 6/32 medium Shotgun og en Fireaxe for melee.
  1. Bruk flammekaster på kort-range.The Pyro er flammekaster er mest fordelaktig opp nær fienden din, og nesten garantert å være dødelig på kloss hold. Bruk den alternative brann og du kan skyte folk bort på bekostning av 20 flammer.
  1. 1
    • Som en Pyro, frykter du mest. Hvis du ser en kort silhuetten av en spiller flimmer før deg, umiddelbart satt løs din flammekaster for å avdekke eventuelle usynlig nær deg.
   1. 1
      • Du kan også bruke flammekaster for å avsløre skjult. Husk at brennende spillere vil lyse deres team farger, som vil blåse en 's dekning umiddelbart.
     • Husk at en flammekaster er den eneste varige våpen. Det skader fiender etter den første skaden er utdelt. Selv om en brent fiende går bort, kan han fortsatt dø, så det er ikke alltid nødvendig å jage fiender ned.
     • Den flammekaster har en relativt ukjent sekundær brann (høyre museknapp), komprimering blast. Ved å trykke på høyre museknapp, avgir flammekaster en eksplosjon av luft som kan skyte fiender bakover gjennom luften på en lignende måte til en Demoman i rør bombe eller en rakett. Det kan også gjenspeile saktegående prosjektiler som Demoman er bomber, den snikskytter piler og raketter. Soldater i særdeleshet er svært sårbare for sine raketter blir reflektert tilbake på laget deres, noe som reflekteres eksplosiver mini-crit mot sitt eget lag. Det kan også fjerne flammer fra en medspiller. MERK at luften blast bruker 20 ammunisjon per blast, så bruk den med forsiktighet!
    1. Bruk hagle på middels til langt områder. Hvis en fiende er rushing mot deg på avstand, kan det hjelpe å bytte til hagle din og begynne å skyte for å påføre noen skade før han eller hun er innenfor rekkevidden til flammekasteren din, spesielt når du er i ferd med å gå inn kamp med en annen pyro fordi den ikke lenger kommer an på å tenne fyr på dem, men i stedet skade.
    1. 1
      • Det hjelper også å bruke din hagle å plukke av flyktende fiender. Prøv å tenne en spiller med flammekasteren din og fullføre dem med hagle.
     1. Bruk øks som et alternativ siste utvei. Ved hjelp av øksen er mye moro, men vær forsiktig. Det kan være svært tilfredsstillende å score en melee drepe med øks, men før du går tom for ammo, er det bedre å bruke flammekaster stedet.
     1. 1
      Ta dine fiender ved overraskelse. Ikke lad på dine motstandere head-on mens sprengningsarbeid flammekaster. Det er skremmende, sikker, men du vil sannsynligvis bli skutt ned før du kan selv svi en annen spiller. I stedet prøver å snike seg bak en gruppe fiender, få opp så nær som du kan, og la din flammekaster rippe!
     2. 2
      Forstå din strategi. Som en Pyro, er frykt egentlig mellomnavnet ditt. Du vanligvis lever for å skape kaos og forvirring i andre spillere. Bortsett fra en møtende Heavy, ingenting er mer skremmende for en fiende enn et sett med flammer som fortsetter å skade ham eller henne etter at du er ute av veien. Som sådan, vil du finne at spillere har en tendens til å spre seg og løpe fra deg, noe som bidrar til å holde dem fra å skyter på deg nøyaktig og rolig
     3. 3
      Den pyro er den eneste klassen som effektivt kan bryte en ubercharge. Du kan bruke Airblast å skille en medic og hans uber-ed følgesvenn. Hvis du skille dem med nok avstand, vil medic ikke lenger være i stand til å dele sin uber med sin kompis og dine lagkamerater vil være i stand til å gjeng opp å drepe ham. Gjør dette når de uber-spillere ikke se deg komme, som en uberred Heavy vil gjøre kort prosess med en møtende pyro.
     4. 4
      Lås opp pyro har det alternative utstyret ved å fullføre pyro prestasjoner. Pyro har andre våpen du kan bruke etter å ha fullført 36 prestasjoner. Disse våpnene har mange fordeler fremfor de gamle.
     1. 1
      • The Flare Gun erstatter hagle og låses opp etter å ha fullført 10 Pyro prestasjoner. The Flare Gun skyter flares som kan sette fiender i brann på avstand. En fakkel sparken buer nedover når du reiser gjennom en lang avstand, og flyr ganske sakte gjennom luften, så å treffe noe som er i bevegelse kan være ganske vanskelig. Dette er nyttig for å treffe stasjonære eller langsom mål som snikskyttere eller Heavies. De fleste fiender skjønt, når du ser en Pyro med litt signalpistol prøver å treffe dem, forutsetter lav trussel mot Pyro, i motsetning til ham med flammekaster.
      • Den Backburner erstatter flammekaster og låses opp etter å ha fullført 16 Pyro prestasjoner. Den Backburner gjør konstant kritiske skader når du tar noen i ryggen. Ulempen for dette er en stor økning i kostnadene for luft komprimering blast (Fra 25 til 50), så det kan være lurt å bruke det mer sparsommelig. Hvis du bruker dette våpenet, du ideelt sett ønsker å angripe dine fiender bakfra uten at de vet, så det oppfordrer til en snikende form for lek.
      • Den Axtinguisher erstatter øksen og låses opp etter å ha fullført 22 Pyro prestasjoner. Det gjør halvparten skader enn vanlig øks hvis fienden ikke brenner, men har en 100% kritisk hit sjanse hvis fienden er i brann. Dette kan også være nyttig i enkelte situasjoner, som hvis du klarer å nærme seg en avfyring Heavy bakfra uten ham se deg, kan du gi ham en rask vindpust fra flammekaster, pisk ut Axtinguisher din, og hack inn i ham. Dette bør vanligvis ta ca to svinger for å drepe ham.
     1. 1
       • Merk at du kan bytte tilbake til det opprinnelige utstyret til enhver tid ved å gå til TF2 menyen (dvs. hit Escape). Eller "m"-tasten vil ta deg rett til "loadout" skjerm, kan du endre alle dine våpen alternativer her.

     Tips

     • Forbered tellere for alle motstridende klasser. For eksempel, hvis du ser en soldat sitt beste for å komme så nær som mulig slik at de skader seg selv i å prøve å drepe deg. Alternativt kan du reflektere deres raketter med komprimert luft blast når du nærmer deg, slik at de vil treffe seg selv i stedet, hvis timingen er presise nok.
     • Med mindre du er innenfor skadelig rekkevidde, unngå jage spillere med flammekasteren din. Du kan se ut som en stor trussel med en møtende flammekaster, men husk at de fleste spillere vil raketten eller pistol deg ned før du kan selv nå dem.
     • Selv om det sier seg selv, ikke forsøk å bruke flammekaster mens under vann. Bytt til din hagle eller øks hvis du trenger å slåss.
     • Ikke glem spioner! Som pyro er det din plikt å holde speiderne ut av å skjule. Noen ganger det beste alternativet er å pare med en vennlig ingeniør som har en dispenser satt opp. Dispensere bety uendelig ammunisjon for Pyros, samt Heavys. Gå på aktiv spion plikt ved å bo nær dispenser og holde nede brann. Dette kan gi din posisjon unna (støyende flammekaster), men det vil ikke være noen spioner snike forbi siden ett skritt gjennom flammene vil gi dem bort på et øyeblikk. Dette er ikke alltid den beste handlingen som skal utføres, men i noen tilfeller kan det være en ton, om ikke alle, de forskjell. I alle fall når du er i nærheten av en dispenser ta et øyeblikk å spray for spioner! Din ingeniør (s) vil sikkert takke deg Strategic eksempel: Dustbowl Stage 3 Command Point 1 A dispenser satt opp rundt første sving til høyre (fra angripere visning) med en pyro stadig sprøyting brann på tvers av banen. Dette betyr at ingen spioner snikende å ta den siste kommandoen punktet når det første punktet faller. Dette fungerer godt til laget ditt ikke lenger kan holde portene.
     • Din flammekaster kan brukes på hjørnene der vakten stikker ut av dekselet for å ødelegge dem uten å bli skadet.
     • Din flammekaster krever en ganske betydelig bly når strafing, og ledelsen endres i henhold til avstand og hastighet. Ikke glem at fresende lyden er tegn på at du treffer din målgruppe.
     • Ikke bli for komfortabel med kun ved hjelp av flammekaster. En effektiv Pyro vil brenne enkeltpersoner nært og deretter plukke dem av med hagle som de prøver å løpe unna.
     • Når camping rundt hjørner, ikke glem at flammekaster kan stikke ut hvis du er for nær kanten. Som vil gi din posisjon bort, og ødelegge din bakholdsangrep.
     • Stealth er svært viktig som en pyro, nesten like viktig som det er å en spion, så bruk visuelle dekke så mye som mulig. hvis du får et glimt av en fiendtlig spiller, gjemme seg bak en stein eller bygning, lytt etter fotspor eller andre kjennetegn en fiende er nær, og unngå å gi bort din posisjon. overraskelse er et langt mer effektivt våpen enn brute force (jeg tror dette er sant for noen klasse, inkludert soldat og tung).
     • Lær kraftig ferdighet som er side-strafing! Ideelt sett ønsker du å sirkel-strafe motstanderen, men i praksis øyeblikket motstanderen din ser deg komme som en Pyro, vil de umiddelbart kjøre bakover og slippe uansett steiner, bomber og hagle blasts de kan mellom deg og ham. Lær å kjøre opp langs siden dem med en side-strafing slik at du kan brenne dem til en skarp og samtidig unngå de fleste av skaden.
     • Når du brenner en fiende med flammekasteren din, vil de lyser enten rødt eller blått, avhengig av hva selve teamet de er på. Dette er svært nyttig i rooting ut forkledd blant teamet ditt: Husk å spionere Sjekk mistenkelige individer, og ikke varsle dine lagkamerater hvis du har fanget en.
     • En utmerket combo er å flamme en fiende, Airblast dem i luften og deretter slukke dem. Dette fungerer godt på flukt fiender slik at du kan sjonglere fiender. Dette fungerer veldig bra i små innendørs område fordi fienden har svært lite luft kontroll når den blåses opp (bortsett speidere med et dobbelt hopp). Dette combo fungerer bra selv på Heavys med en medic healing dem. En enkel antenne, blast og 2-3 øks hits og de er døde.
     • Av alle klassene, er pyro trolig den mest avhengige av våpen switching, er flammekaster nyttig for å tenne dine fiender, men hagle og øks er utmerket for slite dem ned slik at de dør av det brennende raskere. Spesielt nyttig mot leger som kan regenerere skade av brannen før den slites av. Hvis de kjører på deg igjen, gå tilbake til flammekaster for en ekstra dose av den brennende, eller å øks for nådestøtet
     • Når flammende en gruppe med andre spillere, flamme så mange du kan for omtrent fem sekunder og kjøre! Deretter finne en alternativ rute til dem og drepe dem. Dette er et godt tips fordi de vil fortsatt være på jakt etter deg slik du forlot, ikke forventer at du skal komme en annen måte.
     • Din flammekaster er kortere når du kjører forover, lengre når stoppet, og lenger igjen når du kjører baklengs. Praksis kjører fremover mot en fiende så backstepping å utvide flamme, kan du nå noen overraskende avstander med denne metoden, og det fungerer veldig bra når du vet det er en gruppe som venter på å overfalle deg rundt et hjørne. dytte nesen ut, så backpedal og hit brann på samme tid! Dette fungerer spesielt godt mot andre pyros som prøver å jage deg med sine flammekastere bråket.
     • En av Pyro største styrke ligger i å kunne ta ut mye skade, forutsatt at du bakhold effektivt og komme så nær fienden som mulig. Hvis du kan snike seg på en spiller og skyte av din flammekaster på kloss hold, vil han eller hun sannsynligvis være død før engang å ha en sjanse til å reagere. Dette gjør gjemmer seg rundt hjørner svært effektive, som du raskt kan ta seg en enorm mengde skade i løpet av kort tid.

     Advarsler

     • Vær ekstra forsiktig når du kjemper andre fiendtlige Pyros. Du er brannsikker og kan ikke ta brennende skade over tid, selv om du fortsatt ta kontakt skader fra flammekaster. Mesteparten av tiden, vil utfallet av en Pyro vs Pyro duell bestå av hvilken av de to holdt sine trådkors på motstanderen for lengst.