Wkuno

Hvordan å samle og bruke twitter beregninger

 • 1 trinn
  • 1.1 Follower Count
  • 1.2 Twitterholic
  • 1.3 Google Analytics
  • 1,4 Tracking Retweets
  • 1,5 sporing av koblinger
  • 1.6 Twitalyzer
 • 2 Relaterte Googles
 • 3 Kilder og siteringer

Bruker du Twitter for å få flere besøkende til nettstedet ditt? I så fall vet du hvor effektive innsats er å nå dette målet? beregningene er tall relatert til Twitter som kan hjelpe en person vurdere sin stilling i sosiale medier samfunnet, eller fastslå effektiviteten av kampanjer på Twitter. Det finnes en rekke ulike verktøy for å få data om din Twitter aktivitet.

Trinn

Hvordan å samle og bruke twitter beregninger. Se etter boksen i øvre høyre hjørne.
Hvordan å samle og bruke twitter beregninger. Se etter boksen i øvre høyre hjørne.

Follower teller

teller er en beregning som du trenger å vite når man ser på andre metriske data som du kanskje ønsker å dele dette tallet med andre tall.

 1. 1
  Gå til twitter. Com og profilen til den kontoen du ønsker å få en følgere totalt for.
 2. 2
  Se etter boksen i øvre høyre hjørne. Det burde si Navn, Plassering, web og Bio. Under dette, bør du se antall tilhengere og antall mennesker personen er følgende.
 3. 3
  Spille inn disse tallene som du trenger dem for andre beregninger beskrevet senere i artikkelen.
  • Som metriske data, er den generelle tenkning som for en bedrift, jo flere tilhengere jo bedre. Det ideelle antallet for et selskap ville ha over 2000 tilhengere. Det viser interesse for allmennheten av selskapet. Et stort antall tilhengere har også en tendens til å vise en viss grad av forbrukerne.
  • Hvis det er en stor forskjell mellom tilhengere og følgende der følgende langt overstiger tilhengere, da denne beregningen generelt indikerer at kontoen tilhører en spammer.

Twitterholic

Twitterholic er et nettsted som viser veksten av en Twitter-konto over tid i forhold til antall nye tilhengere og følger. Den sammenligner også Twitter-konto følger basert på regionen ved å rangere dem.

 1. 1
  Gå til http:/ / twitterholic.com /.
 2. 2
  Skriv inn navnet på Twitter kontotype>.
 3. 3
  Når du er ferdig å skrive, trykke Start-knappen. Du vil bli tatt til en annen side. Siden vil fortelle deg, basert på antall tilhengere, hva kontoen er rangert i forhold til alle mennesker på Twitter og i regionen personen lister i profilen sin beliggenhet feltet. Det vil også vise dere en grafisk fremstilling som viser antall tilhengere over tid. Under dette vil en tabell vises som også viser den samme informasjonen som finnes i grafen.
  • Denne beregningen kan være nyttig med tanke på å identifisere kjendiser på Twitter som de vil ofte bli rangert høyt i deres geografiske plassering og vil ha en grafer med bratt skråning fordi de vil få mange etterfølgere i en kort periode som folk finner dem.
  • Rang for en region kan være et nyttig tall når det gjelder å identifisere hvis kontoen har rett mengde anerkjennelse for størrelsen på den geografiske plasseringen det representerer. Eksempel: Hvis du kjører en godtebutikk i en liten by i Sør-Dakota, kan 300 følgere sette deg i toppen av din region, og du kan ha god anerkjennelse i ditt markedsområde.

Google analytics

Google analytics er en vanlig metrisk verktøy. Denne delen forutsetter at du har Google Analytics installert på et område, og at du har tilgang til det. Denne delen ser på disse tallene for å hjelpe deg med å avgjøre hvor effektive Twitter er å få trafikk.

 1. 1
  Logge inn på google analytics.
 2. 2
  Velg området du ønsker å måle hvor effektive twitter er. For eksempel, la oss si at du ønsker å se hvor mye trafikk Twitter-oppdateringer kjøre til bloggen din. Velg din blogg i Google Analytics.
 3. 3
  Klikk på trafikk-kilder på venstre sidebar.
 4. 4
  Klikk på refererende nettsteder.
 5. 5
  inn Twitter og klikk gå. (Hvis du ser Twitter i tabellen, ikke klikk på det som du ikke vil få et klart bilde som Twitter.com ikke inkluderer mobile Twitter og Twitter-søk.) En ny diagram og tabell vises. Nedenfor er et eksempel på en slik boks fra Fan History Wiki på fanhistory.com.
 6. 6
  Se etter antall besøk i perioden. Når det gjelder vårt utvalg, Twitter-konto ( fanhistorywiki sendt) 157 besøkende per måned til den aktuelle websiden. Twitter-konto, som i skrivende stund har 2901 tilhengere.
 7. 7
  Beregn besøk per tilhenger. I FanHistory eksempelet ovenfor, mottar nettstedet bare en skuffende 0,05 besøk per tilhenger i en måned periode. Noen høyere benchmarks inkluderer Google på 1,98 besøk per tilhenger eller TechCrunch på 0,6 besøk / follower. ). Hvis nummeret er over 1,0 besøk per tilhenger per måned, er du sannsynligvis levere overbevisende informasjon for dine etterfølgere. Hvis nummeret ditt er godt under det, er du ikke gjør det så bra, og det kan være lurt å vurdere å endre din Twitter-strategi.
Området Besøk Følgere Besøk / Følgesoner
Google, 4/29/09 4427 2206 1,98
TechCrunch, 3/09 150000 250 000 (estimert) 0.6
Fanhistory, 3/15/09 157 2901 0,05
EncyclopediaDramatica, 5/11/09 21971 579 37.9

Sporing retweets

 1. 1
  Gjør en twitter søk etter navnet på din Twitter-konto og "rt". Og gjenta med din Twitter-navn og "retweet" (fordi noen mennesker stave ordet når de retweet). Resultatene vil vise hvilke av dine innlegg ble retweeted, noe som betyr at dine etterfølgere fant dem interessante nok til å dele med sine tilhengere. Jo høyere andel av oppdateringene som blir retweeted, jo bedre.
 2. 2
  Gå til retweetrank. com og skriv din Twitter-navn i tekstboksen. Dette vil fortelle deg hvor mange retweets du får i forhold til andre Twitter-brukere. Søke å øke persentil.

Sporing av koblinger

 1. 1
  Lag tilpassede linker for twitter. La oss si at du tweeting om et bestemt blogginnlegg. Lag en kort URL under domenet ditt som viderekobler til selve blogginnlegget. Deretter se hvor mye trafikk som mellomliggende URL blir.
 2. 2
  Bruk bit. Ly å forkorte og spore koblinger. For å se hvor mange klikk en kobling er å få gjennom Twitter, legger til et plusstegn (+) til slutten av bit.ly URL. For eksempel J5JCZ lenker til Hvordan å rense et toalett. Hvis du går til J5JCZ + (merk plusstegnet) vil du se trafikk statistikk for denne koblingen. Hvis du oppretter en konto med bit.ly, kan du lage din egen custom linken og spore ytelsen separat fra andre bit.ly lenker som peker til samme side.

Twitalyzer

 1. 1
  Gå til twitalyzer. com og skriv inn navnet på kontoen din, eller hvilken som helst konto du ønsker å forske.
 2. 2
  Les resultatene. Kontoen er analysert i fem måter: innflytelse, signal-til-støy-forhold, generøsitet, hastighet og slagkraft. Se Hvordan forstå din twitalyzer analyse.