Wkuno

Hvordan å reparere en fjernkontroll

Ikke legg opp med defekte knapper på fjernkontrollen lenger!

Hvis noen av tastene på fjernkontrollen har sluttet å virke, eller du må presse hardt for å få dem til å fungere. Dette er løsningen for deg! Det største problemet med fjernkontrollen er den tastaturer ledningsevne med kretskortet.

Trinn

Hvordan å reparere en fjernkontroll. Kjøpe key-pad-reparasjonssett, som er vel verdt pengene, spesielt hvis fjernkontrollen er et veldig dyrt fjernkontrollen, eller ikke lenger produseres.
Hvordan å reparere en fjernkontroll. Kjøpe key-pad-reparasjonssett, som er vel verdt pengene, spesielt hvis fjernkontrollen er et veldig dyrt fjernkontrollen, eller ikke lenger produseres.
 1. 1
  Kjøpe key-pad-reparasjonssett, som er vel verdt pengene, spesielt hvis fjernkontrollen er et veldig dyrt fjernkontrollen, eller ikke lenger produseres. The Key-pad-reparasjon Kit koster vanligvis rundt 20€ 0,00. Grunnen til at du må kjøpe dette settet er fordi den kommer med en løsning i det at du må belegge tastaturet med.
 2. 2
  Ta ut batteriene ut av fjernkontrollen.
 3. 3
  Sjekke over fjernkontrollen og fjern eventuelle skruer som holder fjernkontrollen sammen. må du sjekke i batteriet avdelingen og under noen klistremerker eller skyve dekker.
 4. 4
  Åpne fjernkontrollen ved å ta en sløv kniv eller noe annet du kan ha å gjøre veien inn i sprekken på siden / kanten av fjernkontrollen, mens du bruker hendene til pop den åpen.
 5. 5
  Når du åpner den har, notere eventuelle brytere eller løse deler slik at du vet hvor de går når du setter fjernkontrollen sammen igjen. Du kan ta et digitalt bilde av den åpne fjernkontrollen på dette punktet, slik at du har et bilde å se tilbake på senere ved montering av fjernkontrollen.
 6. 6
  Rengjør kretskortet og tastaturet til å fjerne skitt og olje. Kontroller, etter rengjøring hvis fjernkontrollen fungerer igjen, kan skitt være det eneste problemet. En gammel tannbørste og noen 409 fungerer godt for å rengjøre tastaturet og sak. Den beste renseløsning for kretskortet er litt rensevæske. Bare gni kretskortet ned med en bomullsdott og la alt tørke ut.
 7. 7
  Dypp en bomullsdott (følger med key-pad-reparasjonssett) i litt alkohol eller aceton (aceton er utstyrt med tastatur-reparasjonssett) og rengjør alle de svarte kontakter møter med kretskortet på baksiden av gummi tastatur.
 8. 8
  Påfør ledende maling (følger med key-pad-reparasjonssett) til tastatur kontakter. Den beste måten å gjøre dette på er med en papir kamp. (Følger med key-pad-reparasjonssett) Etter å ha dyppet kampen i maling, påfør et tynt lag til hver av gummi kontaktene på baksiden av gummi tastaturet.
 9. 9
  La den eksterne tørke i noen minutter. 24 timers tørketid er best.
 10. 10
  Plasser forsiktig tilbake fjernkontrollen sammen huske å sette alle skyve barer og løse gjenstander tilbake der de kom fra.
 11. 11
  Plasser batteriene tilbake i en du har en fjernkontroll som fungerer som nye igjen.
 12. 12
  Enten det virker ikke bare kaste det i papirkurven og kjøpe ny

Tips

 • Dersom malingen er for tykk på kontakter eller bord er ikke renset godt, belegget kan flasse av og forårsake fjernkontrollen til å ikke fungere før du re-ren løsningen av kretskortet.
 • Hold deg oppdatert med alle løse gjenstander som kom ut av fjernkontrollen, inkludert lysbilde barer, og skruer.
 • Ønsker du å være sikker på at IR-ledede fungerer? Bruk et videokamera og rett den mot kameraet. Se gjennom kameraet mens du trykker på en tast på fjernkontrollen. Hvis IR-ledede er OK det skal blinke opp. Sjekk andre taster også. Hvis en tast er defekt IR-ledede ikke vil blinke opp!
 • Pass på at fjernkontrollen er renset godt før påføring av maling løsning på tastaturet ditt

Advarsler

 • Ikke kutt deg selv med sløv kniv!
 • Sørg for å holde styr på hvor skruer og andre deler som er løse i løpet av de eksterne går. Så du kan plassere dem tilbake i når du men fjernkontrollen sammen igjen.
 • Hvis du åpner opp fjernkontrollen og merker at din kretskortet er sprukket deretter bruke denne opplæringen er bortkastet tid fordi det er grunnen til at fjernkontrollen ikke virker.

Ting du trenger

 • Broken Fjernkontroll
 • Key-pad-reparasjonssett (link nedenfor)
 • Sløv kniv, eller noe som skal brukes til å åpne fjernkontrollen med
 • Skrutrekker
 • all-formål renere, ex. 409
 • klut eller tørking fille
 • gammel tannbørste, som brukes til å rengjøre innsiden av fjernkontrollen
 • bomullspinner (følger med Key-pad-reparasjonssett)
 • Rengjøringsmiddel (aceton følger med key-pad-reparasjonssett)
 • Papir kamp pinner til å bruke maling (følger med nøkkel-pad-reparasjonssett)
 • Ledende maling å belegge tastatur med (følger med Key-pad-reparasjonssett)
 • et videokamera for å sjekke IR-ledede.