Wkuno

Hvordan å opprettholde en vellykket graviditet blogg

Graviditet er en viktig og spennende tid i enhver kvinnes liv. Noen kvinner begynner å skrive under svangerskapet for å enten reflektere over opplevelsen til sin egen fordel eller å gi informasjon til andre som går gjennom det samme. Graviditet blogger er svært populære og mye lest av et stort publikum. Å ha din egen graviditet blogg kan hjelpe deg å kanalisere din begeistring, angst og planlegging i et kreativt utløp, og også være en måte å dele dine opplevelser med familie og venner. Uansett målgruppen, er det flere viktige skritt hver graviditet blogger bør følge for å gjøre sine bestrebelser vellykket.

Trinn

Hvordan å opprettholde en vellykket graviditet blogg. Avgjør om bloggen er for personlig eller generell visning.
Hvordan å opprettholde en vellykket graviditet blogg. Avgjør om bloggen er for personlig eller generell visning.
 1. 1
  Avgjør om bloggen er for personlig eller generell visning. Dette vil avgjøre om du gjør bloggen offentlige og søkbare via søkemotorer som Google, Yahoo og Bing.
  • Hvis du velger å holde bloggen for venner og familie bare, kan du velge å passordbeskytte det. På denne måten kan du legge inn mer personlig informasjon eller private detaljer uten at hele verden har tilgang til den.
 2. 2
  Bla andre graviditet blogger og legg merke til de funksjonene du liker best. Ta deg tid til å se på andre graviditet blogger og skrive ned hva de appellerer til deg. Dette er de tingene du kanskje ønsker å innlemme i din egen blogg.
  • Se på, lengden og innholdet i innleggene, bruk av bilder og videoer, de lenker til andre nettsteder og blogger.
  • Vurdere hvilken type arbeid som tiltrekker tilhengere og kommentarer, hvis det er noe du er interessert i å innlemme i bloggen din.
  • Ta hensyn til de ulike presentasjon stiler (templates) som graviditet blogger du liker har brukt. Dette inkluderer å merke seg fargene, oppsett, fonter og eventuelle tilleggsfunksjoner kalt widgets.
  • Legg merke til bruken av titler og koder. Titlene er svært nyttige meldinger for leserne, avklare hva hvert innlegg vil være om. Velge tiltalende eller iøynefallende titler for innleggene dine kunne øke trafikken og gjøre deg mer synlig i søkeresultatene. Koder, derimot, er ikke alltid synlig (det er noe du kan velge når du designe din blogg), men de kan hjelpe søkere finne emner som adresserer den informasjonen de leter etter. Alt dette vil gi deg en god følelse for hva du liker og ikke liker, hva du gjør eller ikke ønsker å etterligne, og hva som synes å være populært med leserne.
 3. 3
  Velg en blogg vert eller plattform.
  • Nettsteder som Wordpress.com, LiveJournal.com, og Blogger.com tilbyr gratis blogging plattformer til registrerte kontoinnehavere. Fordi de er gratis, de er også begrenset i stiler og fleksibilitet på siden satt opp, men det er fortsatt mange alternativer og design å velge mellom.
  • For de fleste bloggere som vil i hovedsak være å bruke sin blogg til å holde venner og familie oppdatert på graviditet og fødsel, kan et gratis nettsted være en mer overkommelig alternativ.
  • Hvis du velger å betale for ekstra funksjoner og fleksibilitet, være sikker på at du vet hvordan du skal lage innhold ved å bruke minst det grunnleggende i webdesign.
 4. 4
  Ta deg tid til å lære å bruke bloggen administrasjonsverktøy godt. Når du først starter bloggen din, trenger du ikke ønsker å tilbringe en time på hvert innlegg prøver å finne ut hvordan du setter inn en hyperkobling, bruker riktig tags, få en widget til, eller legge til et bilde.
  • Lese oppsett instruksjoner og how-to guider lagt ut av de fleste blogg-servere kan spare mye tid og frustrasjon. Kjenner disse ferdighetene på forhånd vil også hjelpe bloggen din ser polert og moderne fra dag én.
 5. 5
  Lag en personlig engasjement når det gjelder antall og type innlegg du har tenkt å publisere hver uke.
  • Unngå altfor ambisiøse mål om å legge ut hver dag til du får litt erfaring blogging.
  • Mest aktive blogger gjennomsnitt et par innlegg i uken. For graviditet bloggere, vil dette antallet innlegg vanligvis tillater deg å dele høydepunktene i dine beste og verste øyeblikk av hver uke. Andre gode blogger har bare ett innlegg per uke.
  • Hvis svangerskapet bloggen er rettet mot et større publikum, kan du prøve å blande opp stilen på innleggene slik at hver uke har en personlig refleksjon stykke, en link til en nyhetsverdi historie eller hendelse, et bilde eller video relatert post, og andre variasjoner i innhold å holde leserne som kommer til området, samt å få inn ny trafikk.
  • Hvis bloggen din er for en mer personlig formål, en solid post per uke kan være nok til å holde seerne fornøyde. Variasjon er også et godt tips for personlige graviditet blogger slik at leserne ikke føler hver uke er mer av det samme, men.
 6. 6
  La familie og venner vet om bloggen. Publisere og annonsere din innsats, slik at folk du bryr deg om eller målgruppen er klar over din innsats, og vet hvordan de skal få tilgang til bloggen.
  • Hvis du har en tilstedeværelse på Facebook, Myspace, eller en profil på et annet nettsamfunn, skrive en annonsering av den nye bloggen og sende ut påminnelser eller oppdateringer innimellom for å la dem vite om nye innlegg eller emner.
  • Også spre ordet via e-post, kaller raske notater, tekster, eller telefon for å bare la folk få vite hva du prøver å gjøre, og hvordan de kan støtte din innsats eller holde deg informert om graviditeten din.
 7. 7
  Bruk bilder, lenker, videoer og andre multimedia. Det er vanskelig å overdrive hvor viktig grafikk og koblede materiale er å lykkes med en graviditet blogg.
  • Ikke bare kan bilder og videoer legge visuell interesse til bloggen din, kan de også bidra til å tiltrekke nye lesere, generere samtale, og få bloggen din lagt merke til.
  • Prøve å legge månedlige bilder av den voksende magen for å spore magen størrelse. Sett opp ultralyd for å dele babyens utvikling.
  • Last opp YouTube-videoer som snakker om graviditet problemer (i konsise og underholdende måter, selvfølgelig!), Og dra nytte av gratis digitale bilder og illustrasjoner som detalj veksten av en baby ved trimester eller viktigheten av et sunt kosthold (bare sørg for å sitere æren for gratis bilder).
 8. 8
  Unngå lange fortellinger, drøfte ord og rotete detaljer. Blogger med lange, grundige fortellinger kan avskrekke tilfeldige lesere eller lage selv venner og familie føler at bloggen er for tidkrevende å følge. Hold innleggene relativt korte unntatt i spesielle tilfeller, og bryte lange avsnitt i korte grupper på 1-3 setninger. Store blokker med tekst er lite appellerende for mange lesere, og er visuelt mer skremmende enn korte, håndterbare biter.
  • Unngå drøfte ord og vulgært språk som en generell regel. På noen blogg arenaer, kan utuktig eller voksent språk merkes og tas ut av området leverandøren, og andre brukere kan sende inn klager lobbyvirksomhet for å få bloggen stengt inntil språket er endret eller fjernet. Videre kan nettsteder med upassende språk skru av mange tilfeldige lesere og holde bloggen din fra å bli nominert til høyere synlighet på nettsteder som Wordpress.com. Det er greit å være morsom om din graviditet, bare prøve å gjøre dette uten å være støtende.
  • Rotete detaljer er et faktum av svangerskapet. Bare sørg for at din morsom historie om tisser litt når du nyser ikke krysse linjen til detaljerte beskrivelser av rotete og ofte lite tiltrekkende side av svangerskapet med mindre du har en veldig målrettet publikum som vil føle med dine historier. Hvis bloggen publikum inneholder dine mannlige kollegaer eller nabolaget bekjente, være sikker på at du vil være komfortabel å se dem i person etter publisering av personlig innhold på graviditet blogg.
 9. 9
  Følg andre graviditet blogger og la dem få vite om bloggen din. Hvis du er blogging for allmennheten i tillegg til familie og venner, sørg for å bli involvert i svangerskapet blogg samfunnet.
  • Les andre graviditet blogger og gjøre gjennomtenkte kommentarer, link til dem i dine historier og bloggrull, snakke med de andre bloggere om sine blogger og din nye blogg, og høflig og tilfeldig spre ordet om bloggen din til dem. Bli medlem av nettverket av graviditet bloggere kan bidra til å generere interesse i bloggen din og kan gi deg ny trafikk. Men pass på å ikke presse bloggen uten også å bidra til deres, da dette er hvordan blogging fungerer - du gir så mye som du får.
  • Holde orden på hva andre skriver kan også hjelpe varsle deg om aktuelle temaer å ta med på din egen blogg. Lese andre forfattere arbeid kan holde deg inspirert og tilby variasjon og mer informasjon for de mest ivrige lesere.

Tips

 • Innlegg avstemninger, quiz, spørsmål, vitser og andre interaktive eller underholdende innhold på bloggen - leserne kan nyte muligheten til å samhandle.

Advarsler

 • Som med de fleste online profiler og publisering arenaer, unngå å legge ut personlig informasjon som ville tillate leserne å finne ut telefonnummeret ditt, adresse, arbeidssted, eller identifiserende informasjon. Dette vil holde deg og dine familiemedlemmer tryggere.
 • Ikke bekymre deg hvis bloggen blir for mye å håndtere, særlig sent i svangerskapet. Ting blir mer hektisk og travelt som forfallsdato nærmer seg, så hvis trenger være, bare ta en pause. Du kan alltid starte opp igjen etter at barnet er født ved å legge ut noen nyfødt bilder.

Ting du trenger

 • Blogg vert
 • Internettilgang
 • Digitalkamera