Wkuno

Hvordan å møte jenter på nettet

Du kan, faktisk, møte kvinner uten å forlate huset. Hvordan? Gå på nettet! Her er hvordan du skal lykkes med online dating.

Trinn

Hvordan å møte jenter på nettet. Velg en online datingside.
Hvordan å møte jenter på nettet. Velg en online datingside.

Sette opp en overbevisende profil

 1. 1
  Velg en online datingside. Hvis du ønsker å date rundt, er en online dating site en tryggere innsats enn vanlige nettsamfunn som Facebook og Twitter. Her er noen du kan vurdere:
  • Gratis nettsteder: PlentyOfFish, OkCupid Tastebuds.fm (basert på smak i musikk), PassionsNetwork, DateHookup, Mamba (russisk-basert).
  • Betalte nettsted: Match.com, eHarmony, True.com, Lavalife, Lovestruck (Storbritannia, Hong Kong og Singapore), Zoosk, Meetic.
  • Hvis finne en partner som deler din religion er viktig for deg, bør du vurdere:
   • Kristne: ChristianMingle, ChristianCafe, RainbowChristians (LHBT)
   • Katolikker: CatholicMatch
   • Jøder: JDate, SawYouAtSinai
   • Mormonere: LDSSingles, MormonDating, LDSplanet
   • Muslimer: Muslima, ShaadiConnections
   • Buddhister: BuddhistConnect
   • Syvendedags Adventistsamfunnet: AdventistSinglesConnection
   • Pagans: AonghusOg
   • Hinduer, muslimer, buddhister, sikher, Jains og andre: ShaadiConnections.
   • Ateister: FreeThinkerMatch
 2. 2
  Oppmerksom på at ovennevnte punktene er domenenavn til nisje nettsteder, som har den. Com mangler per Google knytte politikk.
 3. 3
  Begynne å bygge din profil. Dette er sannsynligvis det viktigste steget i hele prosessen. Din profil er ditt førsteinntrykk i online dating verden, og det kan gjøre eller brekke om potensielle partnere er interessert i deg. Disse områdene:
  • Ditt brukernavn. Vurdere å basere det på initialene dine, favoritt nummer, eller favoritt hobby. Unngå å bruke ord som "hot", "sexy", "pappa", eller noen seksualiserte beskrivelse i brukernavnet ditt - de fleste kvinner vil lese det som skumle.
  • Velg en god profil bilde. Profilbildet ditt bør følge tre regler: det skal være av nyere dato, gi en god titt på ansiktet ditt, og gjøre deg virke tilnærmelig. Hvis du ikke allerede har et bilde som passer til denne beskrivelsen, ta en ny en! Ta med et kamera neste gang du går til en sosial begivenhet, og spør en venn til å ta en rask snap av dere.
   • Unngå profesjonelle hodeskudd. De er altfor oppstyltet for en datingside, og du vil se ut som du prøver for hardt.
  • Din bio. De fleste nettsteder vil gi en kort bio eller "om meg"-delen for deg å fylle i. Ikke skrive en roman, men gir god nok informasjon som potensielle partnere vil føle at de er å få en følelse av hvem du er. Du kan diskutere dine hobbyer, dine mål, hva du ser etter i et forhold, noen barn du har, eller noe annet definerer deg som person.
   • Motstå trangen til å lufte om din tidligere forhold. "Nylig skilt fra en løgn, bedrag skjøge" lyder som "bitter og sint" istedenfor "dateable og balansert."
  • Dine interesser. Enkelte områder vil ha et eget område for deg å vise interesser eller hobbyer. Sport, musikalske sjangere eller grupper, håndverk, historiske epoker, film sjangere, typer mat, reisemål, og bøker er alle aktuelle tema for denne delen av profilen din.
  • Hvem du er interessert i å møte. Prøv å ikke være for restriktive på disse parametrene. Du vet aldri - din sjelevenn kan bare være et år eller to eldre enn toppen alderen du har angitt. Hold spenner bredt, og husk at du ikke er forpliktet til å date alle som kontakter deg.
   • Hvis du blir bedt om å beskrive skriftlig den type jente du ønsker å møte, er dette stedet å slå den ut av parken. Ikke si "Jeg vil bare ha noen å snakke med" - ingen jente ønsker å være "bare noen å snakke med" når en annen mann vil kalle henne en prinsesse eller lys av hans liv. Snakk opp din fremtidige partner i de beste vilkårene du kan mønstre. For eksempel kan du prøve noe sånt som "Jeg leter etter kvinnen i mine drømmer, som vil dele min lidenskap for matlaging, sykling og ærlighet, og som vil tillate meg å behandle henne som dronning hun er."
  • Din kontaktinformasjon innstillinger. Noen nettsteder lar deg velge hvem som kan se profilen din eller kontakte deg. Hvis du ønsker å få en masse svar, sørg for at det er lett for folk å melding eller e du.

Kommunisere med potensielle partnere

 1. 1
  Være en gentleman. Hvis din mor lært deg manerer, nå er det på tide å bryte dem ut. (Hvis ikke, det er derfor du er her!) Å være høflig og snill mot alle du samhandler med kommuniserer at du er en god person, online og off, hvem som er verdig respekt og oppmerksomhet. Vær spesielt oppmerksom på disse punktene:
  • Bruk korrekt grammatikk og rettskrivning. Kapitalisere egennavn og begynnelsen av setninger, og kjøre budskapet gjennom stavekontroll først hvis du er usikker. (De fleste tekstbehandlere eller e-postklienter har nå stavekontroll hvis nettleseren ikke.)
  • Lag en høflig introduksjon. Hvis noen meldinger du merke deg at du var glad for å få sitt budskap og gi ut litt mer informasjon om deg selv. Hvis du beskjed noen, fortelle henne mer om deg selv og uttrykke at du vil elske å bli kjent med henne.
  • Hold det elegant. Husk, hvis hun ønsket å møte en slouchy, uhøflig, brå Barfly, ville hun ha gått til baren. I stedet kom hun til Internett for å møte gutter som deg, så prøv å gå den opp litt. Ikke spør hva hun har på seg eller hva hennes figur er like, ikke presse for bilder med en gang, og ikke spør for svært personlige detaljene først (for eksempel hvor hun jobber eller hennes fulle navn). I stedet fokuserer på hennes personlige interesser, hennes mål, og alt du deler til felles.
 2. 2
  Skiller seg ut. De fleste kvinner som bruker online dating-nettsteder får mange meldinger. Hvis du bestemmer deg for å sende en dame noe, prøve å gjøre det spennende og forskjellig fra resten av det hun ser. Spør henne spørsmål om hennes profil, lage en smakfull spøk, eller bare være modig og si noe sånt som "Du er nydelig, og du virker fascinerende. Jeg vil gjerne noe mer enn å bli kjent med deg."
 3. 3
  Vet hvordan å holde en samtale rulle. Så du har fått en fin jente til å legge merke til deg - hva nå? Hvordan du klarer samtalen vil avgjøre hvor sammenhengen går, men det er enklere enn du kanskje tror. Her er hvordan å fortsette i samspill med henne:
  • La henne snakke om seg selv. Husk at de fleste er komfortabel med å snakke om seg selv, fordi det er et tema de kjenner godt. Nervøsitet kan friste deg til å holde samtalen fokusert på deg selv, men motstå. En stor del av å være en god samtalepartner er å være en god lytter.
  • Stille henne spørsmål som er tankevekkende, men ikke for personlig. Spør din potensielle ladylove hva hun gjør for moro i helgene er helt greit; spørre henne om hun har skilt eller hadde en hysterektomi er det ikke. Selv om du kanskje lære denne informasjonen senere, nå er ikke tiden. Hold dine spørsmål fokusert på ting som hva hun gjør for å slappe av, hvor hun er fra, hvor hun gikk på skolen, hva slags underholdning (bøker, musikk, filmer, tv) hun liker, om hun er et dyr-lover, etc.
  • Følg den gamle munnhell og styre klar av sex, politikk, penger og religion. (Den åpenbare unntaket til dette er å diskutere religion hvis du bruker en religiøs datingside.) Det er en grunn til at disse blir forbudt emner når du først bli kjent med noen.
 4. 4
  Alltid la henne ønsker mer. Bøye seg ut av chatten før det blir for gammel, eller ikke være for rask til å returnere sine e-poster. Senke tilbudet øker etterspørselen, og hun vil være mer interessert hvis du ikke umiddelbart gi bort alt. Vær interessert, men behersket. (Det vil si, ikke sender henne flere e-poster per dag i begynnelsen, eller stadig ping henne på chat.) La henne komme til deg litt.
 5. 5
  Uttrykke takknemlighet. Hver så ofte, la de kvinnene du snakker med vite hvor mye du setter pris på deres oppmerksomhet. Det trenger ikke å være cheesy - noe så enkelt som "Jeg har virkelig likte å bli kjent med deg så langt" eller "Takk for at du svarer på mitt budskap" vil være nok.
  • Hvis du går på en date med noen du har møtt på nettet, ta dette et skritt videre. Send henne en smakfull, enkel bukett (det vil si, ikke to dusin blod-røde roser) neste dag med en liten merknad som sier at du likte henne selskapet. Det vil få mer kjørelengde enn du kanskje tror.
 6. 6
  Håndtere avvisning med nåde. Hvis det ikke fungerer, ikke bli bitter. I stedet sier farvel som en gentleman og ønsker henne alt godt. Din høflig avskjedsfest kan få henne til å sirkle tilbake senere, og da kan du vurdere om du fortsatt er interessert.
  • For eksempel kan du si "Jeg beklager at vi ikke koble til, men jeg ønsker deg alt det beste" eller "Lykke til å finne hvem du leter etter, og gi meg beskjed hvis du skulle ombestemme deg."
 7. 7
  Ikke skyv en dato for tidlig. En kvinne vil automatisk lese deg som skumle og bare etter hennes kropp hvis du begynner å fiske for en dato for tidlig. I stedet prøver å være tålmodig og nyte denne perioden med å bli kjent med hennes ånd og sjel. Hvis ting fungerer, vil du ha god tid senere for å sole seg i sin fysiske tilstedeværelse.
  • Tillate henne å fortelle deg når hun er klar til å møte. Du kan kaste ut en no-press signal som, "Bare så du vet, ville jeg bli begeistret for å ta deg med på en date når du er klar, men jeg er villig til å vente. Når tiden er riktig for deg, gi meg beskjed. "
 8. 8
  Hold hodet opp. Du kan støte på en rekke avslag på nettet, som alle gjør i den virkelige verden. Ikke la det få deg ned, skjønt. Den rette jenta for deg er der ute et sted, og kanskje du er ment å verdsette henne mer etter å bli slått ned av feil jente (r). Stay positive!

Tips

 • Vokt dere for falske profiler.
 • Vær på utkikk etter svindlere og folk prøver å trekke penger fra deg. Det skjer.
 • Presentere den beste versjonen av deg selv - alle andre skal gjøre det samme!
 • Bruk sunn fornuft når du velger å møte mennesker pålogget for første gang. Velg et offentlig sted, og ta en venn til en første gang møte for sikkerhet.
 • Ikke gi bort for mye personlig informasjon, som hvor du jobber eller bor.
 • Få et web-cam og du kan chatte i sanntid.