Wkuno

Hvordan å male en xbox 360-kontrolleren

Noen gang lurt på hvordan du kan male din Xbox 360-kontrolleren, men var for redd for å male over knappene, eller ødelegge funksjonen til kontrolleren, men i denne opplæringen vil du være i stand til å gjøre en fantastisk fargevalg for kontrolleren, uten å ødelegge kontrolleren. Denne opplæringen krever lesing Hvordan åpne en kablet Xbox 360-kontrolleren.

Trinn

Hvordan å male en xbox 360-kontrolleren. Tomme ALLE deler danne dine kontrolleren tilfeller.
Hvordan å male en xbox 360-kontrolleren. Tomme ALLE deler danne dine kontrolleren tilfeller.
 1. 1
  Les " hvordan du åpner en trådløs xbox 360-kontrolleren. "
 2. 2
  Tomme ALLE deler danne dine kontrolleren tilfeller. Det er to deler.
 3. 3
  Gå til baksiden av bakstykket, hvis du har planer om å male her. Fjern alle klistremerker og etiketter.
 4. 4
  For en god finish, rydde hele kontrolleren tilfelle med rubbing alkohol etter sliping alle deler av kontrolleren du har tenkt på å male med finkornet sand papir (MERK:. Sørg for å få alle hjørner, sprekker, etc. Hvis ikke, du vil maling over smusset, og smusset vil falle av ta maling med den.)
 5. 5
  Dette trinnet er det mest tidkrevende. Hvis det ikke gjøres riktig, vil knappene passer ikke tilbake på plass ordentlig, og kan feste seg. Starte med en av de analoge spaken hull. Gå fra innsiden, og båndet opp hullet. Dette vil gjøre det slik at du ikke får noen maling på innsiden, og bare de synlige delene. Sørg for at den er helt jevn hele veien rundt, ellers vil malingen vil bli fortegnet. Gjør dette for den andre Analog Stick hull, og D-pad hull hvis du ønsker det, men de er på ingen måte nødvendig.
 6. 6
  Starten, rygg, a, b, x, y og veilede knappene er den vanskeligste, i denne rekkefølge. Dette krever svært smale stykker av tape. Ta en flis, omtrent en tomme lang, og sette den på en av veggene, slik at det helt går hele veien opp og ned. Gå hele veien rundt til alle veggene er dekket. Nå tar de ytre delene som stikker opp, og lage en kjegle slik at de ikke vil komme i veien. Gjør dette for resten av knappene. (MERK: Innpakking tape innsiden ut på en standard spiker kan bidra sterkt med dette trinnet)
 7. 7
  Når alle disse hullene er blokkert opp, nå er det tid for å dekke opp de trigger hullene. Ta et stykke tape og rive den slik at den er litt større enn hullet i avtrekkeren, og sette båndet på den fra innsiden av kontrolleren.
 8. 8
  Når alle kontrollerens hull er tildekket eller fylt på riktig måte, legge ned papp og plassere tannpirkere i papp ca 2 inches fra hverandre og plassere starten, rygg, to støtfangere, utløsere, midt oppå stykke, og midten nederst stykke på tannstikker. De fleste av knappene vil sitte ganske godt på tannpirkere, noen vil kreve to tannpirkere for å gjøre seg riktig.
 9. 9
  Med alle brikkene montert på tannpirkere og din forsider og baksider lagt ut på papp, kan du nå begynne å male. Følg grunnleggende spray maling instruksjoner for å få en glatt pels og selv maling farge. Sette et andre strøk på kontrolleren er anbefalt, men jeg vil foreslå å vente i 24 timer etter at første strøk har tørket.

Tips

 • For en god aksent, male avtakbare brikker på tannpirkere én farge (sort for eksempel) og Front og bak en annen farge (rød for eksempel). Det gir kontrolleren en fin tilpasset utseende som er sikker på å være en av et slag.
 • Dobbeltsjekke og deretter trippel kontrollere arbeidet! En feil kan føre til at kontrolleren til å ha maling på innsiden.

Advarsler

 • Male på eget initiativ. Verken jeg, eller Google, er ansvarlig for noen av dine handlinger gjør dette. Jeg advarer om at uansett hvor forsiktig du er, noen ganger gjør noe for å endre kontrolleren kan ødelegge det.

Ting du trenger

 • Malere Tape (eller maskeringstape hvis du mangler Painters Tape)
 • 1 Nail (any standard tre spiker vil fungere)
 • Rubbing Alcohol & A Small Cloth
 • En anstendig størrelse stykke papp
 • 10 eller så Toothpicks
 • Spray Paint (enten 1 eller 2 farger fungerer best)
 • Lite stykke fine sandpapir