Wkuno

Hvordan å hacke seg inn på en skole datamaskin

For å få tilgang til ("hack inn") administratorrettigheter på en skole maskinen, bare følg trinnene nedenfor. Mens disse aktivitetene ikke er tolerert av denne artikkelen, er det viktig å kjenne din fiende.

Trinn

Hvordan å hacke seg inn på en skole datamaskin. Omfang ut på slagmarken.
Hvordan å hacke seg inn på en skole datamaskin. Omfang ut på slagmarken.

Metode 1

 1. 1
  Trofeet. Målet her er at det ikke fungerer å få tilgang til en administratorkonto. Gjør noe ondsinnet eller skadelig er ulovlig og uetisk, så vennligst ikke! Det etiske tingen å gjøre ville være å finne en vei inn i systemet gjennom list og intelligens, og bare gjøre det tydelig at systemet har blitt kompromittert.
  Hvis du får tilgang cmd.exe, og deretter endre passordet til en admin, og endre sine personlige innstillinger, og være fantastisk å endre bakgrunnsbilde til noe humoristisk (hvis du ikke kan, åpne Notisblokk og skriv inn følgende for å få en noe ha en kopi av det:

  @echo off
  echo on


  eller skriv inn "start command.com" Lagre som en batch-fil og endre "Lagre fil som type" til alle filene, ikke lagre som txt.
 2. 2
  Omfang ut på slagmarken. Se om ledeteksten eller registret er aktivert på student kontoer. Med disse aktivert, vil du ha ganske mye makt.

USB-pinne ved siden av lærerens datamaskin i computer-room/library/classroom, med en autoexec fil som kompromitterer kontoen på noen måte, på samme måte du kan lege en USB-mus til å inneholde en USB-stasjon med en lignende autoexec fil. Skriv et program som ser ut som login-skjermen, eller noen innloggingsbildet at Admin kan bruke, og be ham om å oppgi passord. Mulighetene er uendelige.

 1. 1
  • Social engineering kan være veldig hendig, jo mer du vet om noen, jo bedre er det. Bare få vite hver minste detalj om dem, personopplysninger (telefonnummer / e-postadresse etc), hobbyer, liker / ikke liker, bare alt! Og du vil være i stand til å gjette passordet til slutt, eller få personen til å si deres fordi de stoler på deg nok; bingo!

Metode 2

 1. 1
  Hvis du ønsker å knekke administrator kontoen ved hjelp av programvare, følger du disse trinnene. Det kan være lett, men det er ikke gøy.
 2. 2
  Last pwdump til datamaskinen du bruker. Hvis området er sperret så bør du laste det ned til en minnepinne og setter den i datamaskinen.
 3. 3
  Høyreklikk på en hvilken som helst mappe, og deretter ny> tekstdokument.
 4. 4
  Åpne den og skriv "command. Com"
 5. 5
  Fil> Lagre som og lagre er som noe. Balltre.
 6. 6
  Dobbeltklikk på noe. Balltre.
 7. 7
  Naviger til pwdump mappe ved hjelp av CD plasseringen av pwdump.
 8. 8
  "Pwdump" pwdump (uten anførselstegn) og e hashes.txt til deg selv eller sette den på tommelen stasjonen.
 9. 9
  På din egen datamaskin google-install ophcrack og følge en av guidene.
 10. 10
  Klikk laste pwdump filen og finne tekstfilen å laste hasher.
 11. 11
  Og du sprakk administrator.

Metode 3

 1. 1
  Hvis du ikke klarer å få admin passord med vinduer ophcrack deretter prøve disse trinnene.
 2. 2
  Last ned ophcrack live CD iso.
 3. 3
  Brenne den på en CD.
 4. 4
  Plasser den i datamaskinen du ønsker å hacke og sette opp datamaskinen til å starte opp fra CD. Du kan sette dette opp i bios satt opp.
 5. 5
  Boot fra CD i grafisk modus og ophcrack vil forsøke å knekke passord automatisk.
 6. 6
  Merk: Hvis CD ikke er i stand til å finne passordet, er det fordi admin passord inneholder et spesialtegn. Dette betyr at for å knekke den må du først laste ned regnbuen navngitte xp spesielle eller vista spesiell. Den eneste måten jeg vet hvordan du gjør dette på er gjennom en torrent. Da må du sette dem på en evig harddisken og bruke dem med live cd.
 7. 7
  Nyt passord, men ikke gjør noe mot din skolens ønsker med det.

Metode 4

 1. 1
  • Åpne Kjør og skriv {cmd} deretter åpne den. Når du åpner den, skriv {net user / add} og skriv inn et brukernavn, sette et mellomrom, og skriv din enkle å huske passord. Skriv det inn i ledeteksten og logge av. Nå kan du logge inn på den filen uten at noen vet at du nå er en administrator.
  • Ha det gøy med din restrictionless konto! Det er bokstavelig talt restrictionless fordi du er en admin!

Metode 5

 1. 1
  • En annen metode som gir deg ikke tilgang til server er å gjøre deg selv en admin. Men dette kan bety at du kan endre tillatelser på noe. Vær forsiktig med dette - du kan stoppe maskinen fra å gå inn på skolens nettverk, eller du kan ødelegge operativsystemet.
  • Dette fungerer på Mac bare. Ikke bry prøver dette på en PC.
 2. 2
  Boot maskinen i single user mode (hold kommando + s under oppstart)
 3. 3
  La det rulle gjennom tekstlinjer
 4. 4
  Type

  sbin/mount -wu sbin/SystemStarter OR launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com

  . Apple.DirectoryServices.plist (dette er raskere)
  passwd root
 5. 5
  Nå skriver hva noensinne passordet du vil / kan huske, og trykk enter.
 6. 6
  Type

  reboot

 7. 7
  Det vil automatisk starte systemet når du kommer til login-skjermen og bruk root som brukernavn og ditt nye passord og bratsj.

Tips

 • Hvis du ikke får tilgang cmd (ledetekst), lage en snarvei hjemme og bringe den på en USB minnepinne eller noe. Det vil fungere på denne måten.
 • Oppheve blokkeringen av en spill nettsted, vil det ikke gjøre noen skade, og du vil få litt respekt!
 • Aldri slette ting eller bruke private data skadelig, eller endre filer. Få tilgang i første omgang bør være målet, ikke forårsaker skade.
 • I enkelte britiske fylker i statlige skoler, kan du ikke være i stand til å oppheve blokkeringen nettsteder som dette nettstedet blokkering kan forvaltes av fylkeskommunen, i motsetning til skolen. Det er fortsatt verdt et forsøk, men som det kan fungere, men det kan ikke skjønt!
 • Ta hvilken som helst anledning til å gjøre en latter ut av skolens IT-ansatte, de fortjener det hvis du har kompromittert systemet.

Advarsler

 • Alltid spørre deg selv om hva du gjør er forsvarlig under blikket av hovedstolen.
 • Ikke gjør noe ondsinnet eller skadelig på noen måte. En godmodig skolen vil ikke disiplinere deg for mye for kompromittere systemet, men prøv å endre karakterene dine på systemet og du skal miste likability faktor.
 • Ikke fortell klassen oppmerksomhet-søkende. De kommer sannsynligvis til å fortelle myndighetene hva du driver med.