Wkuno

Hvordan å ha en faktisk samtale på omegle

Den populære nettsiden Omegle.com er nytt og spennende. Du bare trykker Talk på hjemmesiden og du er koblet med en fremmed fra hvor som helst i verden. Men, har dette ulempene. Mange er 'trolls' - som betyr noen som bare ønsker å gjøre opp historier for å prøve å skremme folk ut. Følg denne veiledningen for å prøve å ha en skikkelig samtale med noen.

Trinn

Hvordan å ha en faktisk samtale på omegle. Start samtalen på riktig måte.
Hvordan å ha en faktisk samtale på omegle. Start samtalen på riktig måte.
 1. 1
  Start samtalen på riktig måte. Å si "ASL" eller "Jeg er kåt" er ikke en god start. Du kan si "Hei, jeg er (navn her), jeg (Alder her), og jeg bor i (Location her). Hva med deg?" eller bare "Hei, hva skjer?"
 2. 2
  Hvis du ønsker å unngå troll, gjør det klart. Etter innføring av deg selv, si noe sånt som: "Jeg ønsker ikke å være uhøflig, men hvis du er kåt, ikke kan snakke engelsk, eller ikke ønsker å faktisk ha en samtale, kan du koble fra."
 3. 3
  Lær hvordan du kan identifisere troll. Det er viktige måter å påpeke folk som er troll. De kan si noe veldig tilfeldig og lovbrudd på begynnelsen av samtalen, eller bare si "jeg er kåt". De vanligvis skriver først, og skriver ofte, så vel.
 4. 4
  Ikke vær redd for å koble fra. Hvis personen du snakker med ser ut til å være rart, bare å koble. Også, hvis personen begynner en samtale ved å si "oh" de er mest sannsynlig ute etter noen å ha cyber sex med.
 5. 5
  Du kan gi ut noen personlige opplysninger, men stopp når det blir for mye. En person ber om ditt fornavn, alder, kjønn, sted, og hobbyer er ikke en stor avtale på Omegle. Men når de spør deg for flere detaljer, som byen, jobb, eller til og med et bilde, bør du koble fra.
 6. 6
  Ikke ødelegge samtale! Etter å ha snakket en stund, sørg for at dere begge kjenner de grunnleggende fakta om hverandre, som navn, alder, sted, kjønn og utveksle e-postadresser, hvis du ønsker å snakke i fremtiden.
 7. 7
  Ha det gøy på omegle uten å snakke med troll. Noen mennesker kan si noe tilfeldig, så spille sammen. Hvis det er støtende, koble fra, men noen ganger de beste samtalene starter det merkeligste.
 8. 8
  Ikke bli lurt av troll. De kan sende deg en melding som sier Omegle har sporet IP-adresse, eller at Omegle har klassifisert dem som en sex lovovertreder, vanligvis slutter med falsk kontaktinformasjon. Disse er alle falske, ikke bli lurt.
 9. 9
  Du vil møte nesten hver type person på omegle. Du vil komme over folk som synes å være ærlig, de åpenbare løgnere, trollene, de kåte folk, folk på jakt etter en latter, folk som sier de er på randen av selvmord, folk som går gjennom kjedsomhet og normale mennesker. Lær hvordan å håndtere mennesker, og du kan slå nesten enhver samtale til en morsom en.
 10. 10
  Vær forsiktig med svindlere. Du kan støte på folk som lyver om seg selv for å få din oppmerksomhet. Ikke vær godtroende, og hvis de synes for godt til å være sant, så er de sannsynligvis lyver!
 11. 11
  Vurdere å snakke med ikke-engelsk som morsmål. De er vanligvis vennligere. De fleste av dem er der på grunn av deres vilje til å lære og få nye venner som kan hjelpe dem med engelsk.
 12. 12
  Omegle kan være vanedannende. Pass på at du øve selvkontroll. Besettelse av å møte noen nye nettet kan føre til forsømmelse av flere viktige daglige aktiviteter.

Tips

 • Mens du bruker Omegle, utvide samtalen utover ASL og Whats up? Snakk om felles interesser, som musikk og sport, eller populære internasjonale nyheter.
 • Ha en positiv holdning gjennom hele samtalen.
 • Hvis noen kobler på deg, ikke bli fornærmet. Det er typisk 15000-30000 daglige brukere på nettet, vil du finne noen bedre å snakke med.
 • Du kan ha det gøy og være tilfeldig på Omegle uten å være et troll. Starte en samtale med en tilfeldig trivia faktum kan være morsom og føre til en god samtale.
 • Enkel måte å få øye fornærmende mennesker: De ber om et bilde av deg, vanligvis naken eller halvnaken.
 • Ikke bli fornærmet av hva folk sier. De fleste av dem prøver å få folk sinte på dem, så du vil bare mate inn agnet deres.
 • Nesten alle gutter vil kalle jenter søte, men får ikke seksuelt med dem.
 • En morsom måte å starte en samtale er "Hello, ASL eller AC?" ASL mening Alder / kjønn / plassering, og AC betyr faktisk samtale. Se hvilken de velger.

Advarsler

 • Ikke gi ut bildet eller for mye personlig informasjon.
 • Foreldre: Omegle kan være svært støtende noen ganger. Hold barn under 13 unna Omegle.