Wkuno

Hvordan å gjøre det synes du er hacking

Ja, ikke alle av oss har raske hyper fingre som kan knekke datamaskiner i øyeblikkene. Men har du noen gang ønsket å gjøre det ser ut som du kan gjøre dette til dine venner? Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan å gjøre det synes du er hacking. På windows xp, bare gå å starte, deretter alle programmer, deretter Tilbehør, deretter Systemverktøy og ledeteksten bør være der.
Hvordan å gjøre det synes du er hacking. På windows xp, bare gå å starte, deretter alle programmer, deretter Tilbehør, deretter Systemverktøy og ledeteksten bør være der.
 1. 1
  På windows xp, bare gå å starte, deretter alle programmer, deretter Tilbehør, deretter Systemverktøy og ledeteksten bør være der. Hvis ikke, gå til Start, deretter Kjør..., og skriv inn cmd.exe og trykk Enter / Return. På Windows Vista, gå til knappen i nedre venstre hjørne med Windows flagget. Deretter skriver du Ledetekst i søkefeltet. Etter et par øyeblikk skal den vises. Hvis ikke, skriv i Kjør, Kjør og deretter gjenta hva du gjør for XP.

Hvis ingen av disse løsningene virker, åpne Notisblokk. Type command.com og lagre som [navn Din her]. Balltre.

 1. 1
  Når ledeteksten dukker opp, bare skrive inn: tree.
 2. 2
  Nyte showet! Du vil få en hierarkisk "tre" av mappene. Det vises at du hacke inn i et datasystem. Dette ser spesielt bra hvis din skole / kontor bruker en Novell eller Citrix klient.

Tips

 • Å gjøre en cyberpunk-film? Dette vil være nyttig! Bare gjør cmd.exe fullscreen, så som sagt ovenfor. Du kunne ha en blackhat hacker utgir seg for å hacke seg inn i regjeringens filer. Det er en verden av muligheter!
 • Dette er nyttig for sprell! Fortell vennene dine at du kan få tilgang til filer raskt og enkelt. Når de utfordrer deg, blåse deres sinn ved å skrive i "tre" og deretter flytte fingrene veldig raskt på tastene slik at det virker som om du skal kjøre utenom sikkerhetsbarrierer.
 • Det er også en måte å gjøre det virke mer "hackerish" ved å legge til en ting kalt syntaks attributter. Den / f attributtet gjør det vise enda mer tekst og / a attributtet erstatter linjene med ASCII-tegn, så å gjøre det virke som "hackerish" som mulig bør du skrive tre / f / a og dine venner vil frik ut enda mer.

Advarsler

 • Likeledes kan gjøre dette på jobben får du sparken. Du har blitt advart.
 • Det er anbefalt at du ikke gjør dette mye på skolen. Lærerne vet mindre om teknologi enn deg, og hvis verste kommer til verst, kan de ringe politiet på deg, tenker du virkelig er en hacker!
 • Hvis du skal vise dette til vennene dine at du bør gjøre det på en datamaskin du ikke har gjort det på før, fordi det treet kommandoen faktisk gjør er at den indexates hele harddisken og viser alle filene i indeksen, som betyr at jo flere ganger du gjør dette, jo fortere det går, og jo raskere det går jo mindre det virker som du gjør det.