Wkuno

Hvordan å flørte på nettet

Av de mange relasjoner som begynner på nettet via chatting eller e-post, 94 prosent av dem som møtes for første gang går på å se hverandre igjen. Med andre ord, er online dating mer vellykket enn du kanskje tror ved første øyekast. Og til rev ting opp til poenget med å være i stand til å møte noen offline, trenger du noen ferdigheter for flørting på nettet for å begynne med.

Enten det er bare en tilfeldig ting som du leter etter, eller en full på forholdet, her er noen forslag til hvordan du lykkes flørte på nettet.

Trinn

Hvordan å flørte på nettet. Vær forsiktige som en regel.
Hvordan å flørte på nettet. Vær forsiktige som en regel.
 1. 1
  Skill deg selv. Se etter måter å sette deg ut fra alle andre person på jakt etter kjærligheten på nettet. Det er ikke så vanskelig å gjøre og består av å være hensynsfull, snill og aldri flammende eller si brutto-ut ting til folk. Dessverre, internett aldri glemmer og holder en oversikt over alt du har lagt ut, så sørg for at alt er bra ting som din bestemor ville godkjenne (minst, den offentlig gjenfinnes ting). Det er bare mye enklere å være hyggelig, vennlig og forsiktig enn det er å bluster og må trekke uhøflighet senere og virkelig er flørting om å være hyggelig og engasjerende uansett. Det handler også om å presentere et flott bilde fra get-go:
  • Tenk nøye gjennom hvordan du oppsummere deg selv i profilen. Trekk ut de mest særegne, interessant og sanne ting om deg selv å slukke det for alle å lese.
  • Bruk en anstendig profilbilde. Ikke prøv å være tøff, tramp-aktig eller rar i bildet. Vis deg som en ekte, regelmessig og sympatisk menneske med et bilde som viser deg på ditt beste.
  • Unngå å se halt eller gjøre halt ting som de bilder av deg å ha et esel helt naken eller trekke en merkelig ansikt. De kan ha vært morsomt på tiden, men de er ikke lenger, og de bare bevise at du er ganske umoden.
  • Unngå å prøve å kle opp din eldre alder med yngre bilder. Å si "Sexyboy1962" er ikke veldig attraktivt, i stedet "ContentedDad49" ville være mye mer attraktivt og realistisk.
 2. 2
  Vær forsiktige som en regel. Med andre ord, ikke blurt ut din private informasjon hver gang du møter noen nye. Hold litt mystikk involvert og definitivt holde din private informasjon sikker. Å ha noen som virket hyggelig i begynnelsen, men blir veldig rart å holde ditt telefonnummer eller adresse er ren skumle, hvis ikke rett og slett skremmende. Bruker mye tid på å bli kjent med noen før du gir ut intime detaljer, og selv da, gjør de første møter svært offentlige seg. Når du holder deg til denne regelen, er resten av din online flørting om å ha det gøy.
 3. 3
  Være vakker eller kjekk, som tilfellet kan være. Når flørte, gode jakt bilder av ansiktet og kledde kroppen er et klart. Hvis du ikke kan ta flotte bilder av deg selv, har en venn eller profesjonell ta noen. Tross alt, når du har dem, kan de resirkuleres rundt til du finner Ms eller Mr. Right. Og sørg for å smile i disse bildene, for det aller beste inntrykket. Send disse til de du flørter med så søte erter for dem å verdsette.
  • Unngå fristelsen til å legge inn hundrevis av bilder av deg selv for folk å sjekke ut. Alle som du flørter med vil begynne å tenke at du er forgjeves. Og hvis det er en offentlig tilgjengelig side, vil de lurer på om du er i stand til å være seriøs om et monogamt forhold. I stedet gjør et utvalg av velvalgt bilder som gir inntrykk av din generelle livsstil, inkludert hobbyer, utflukter og andre interesser.
  • Vis din morsom, medfølende og skånsom side i bilder. Bilder med dyr, barn, ha det gøy, gjør ekstraordinære ting vil alt fungere godt. Pass på at de er alle aktuelle valg.
  • Bruk bilder som en mulighet til å vise frem aktive hobbyer.
  • Hold bilder av kjønnsorganer, nakne backsides og nakne bryster for din personlige fotoalbum (hvis du må ha dem i det hele tatt). Ikke gå sender disse rundt på internett med homofil forlate eller du vil finne deg selv plakaten gutt eller side tre jente et sted når du minst venter det (som, når du går for at ess promotion du har vært klargjøring selv for år). Bare ikke.
  • Bilder av deg beruset kommer til å bite deg i baken igjen og igjen. De kan virke awesomely kule akkurat nå, men det inntrykket vil ikke vare. Videre er det en virkelig bisarre holdning å tro at fyllebilder gjør synes du appellere til det motsatte kjønn, de gjør ikke - alt de foreslår er at du mangler tilbakeholdenhet og kan potensielt være en fremtidig alkoholiker avhengig av din fremtidige ektefelle. En bit av en turn-off egentlig.
 4. 4
  Vær ærlig om din alder. Hvis du ikke er og personen du flørter med viser seg å være noen du virkelig grave, kunne det falle i en trist haug når han eller hun oppdager sannheten. Det er også viktig å være ærlig om din alder når du sikter til å få kontakt med folk i en viss aldersgruppe, det er ikke rettferdig for dem å tenke at du er yngre eller eldre enn du sier, og ved å være ekte med alderen din, er det mer sannsynlig å få kontakt med folk ikke hengt opp over alder problemer.
 5. 5
  Være morsomt mens du flørte. Humor er en fin måte å begynne online flørting, og du kan bruke felles interesser fra profiler for å få ballen rulle. Hold muntre og ikke ta deg selv eller flørte for alvorlig. Finn noen vitser å dele med den andre personen, spesielt vitser om ting som de er interessert i. Bare sørg for ikke å sende noe støtende eller nedverdigende. Morsomme bilder eller bilder er alltid moro også.
 6. 6
  Ikke overdriv noen "lovey dovey" tilnærming. Dette kunne synke flørting ganske raskt hvis den andre personen tenker du gått for fort inn i love-fylt språk. Uansett hva du gjør, unngå blurting ut "Jeg elsker deg" på grunnlag av flere e-poster og én profil bilde. Det vil være en umiddelbar sammenheng morder. Det er greit å fortelle den andre personen at du synes de er vakre, fascinerende og nydelig, men la ut kjærlighet språk til dere begge ser ut til å kjenne hverandre ganske mye bedre. Hvis du ikke vil si det flørting i det virkelige liv, ikke si det på nettet.
  • Hopp tung seksuell referering og bilder. Den elektroniske tilsvarende dyp pusting over telefonlinjen, skitne historier og eksponering av svært personlige deler av deg selv er en no-no med online flørting. Tenk deg når du faktisk får møte denne personen, og de har allerede sett dine kjønnsorganer takket være webcam. Ugh. Bare må få - det er så upersonlig og fortelle alt, hold mysteriet og din selvrespekt intakt. Hvis det ikke er noe du vil la dine venner se på nettet, ikke legge det noen du knapt kjenner ennå, men er desperat opptatt av å bli kjent. Virkelig.
  • Være morsom og til tider litt seksuelt med hentydninger om du vet den andre parten vil ikke tankene, men aldri direkte kåt. Hvis det føles pornografisk, det er ikke flørting.
 7. 7
  Være lydhør. Flørting trenger noen til å være i den andre enden av linjen, eller det vil ikke gnist. Svare på så mange meldinger som mulig (innenfor rimelighetens grenser) og viser den andre personen at du er opptatt av og nyter utveksling mellom dere to.
  • Å være lydhør betyr ikke gjenfortelle intime detaljer om hele livshistorien. Det kommer altfor langt og er ikke flørting - det er blurting. Spesielt historier om hva du gjorde i grunnskolen eller videregående skole er sannsynlig å være en total kjedelig, spesielt hvis de involverer ex eller første erfaringer. Alt dette begynner å bli litt for dyp og meningsfull, og tar deg rett bort fra muntre flørting.
 8. 8
  Være. Investere minst litt innsats i å flørte, men ikke forvent mye av avkastningen først før du "klikker" med den rette personen. Stol på magefølelsen om tilkoblinger du gjør med andre, hvis de synes for godt til å være sant eller vanvittig nonsens, stole på sansene og se andre steder på nettet. På den annen side, ikke gi opp for lett - online miljøer føre til mang en person til å pynte aldri så litt om seg selv, og det kan ta litt tid å klø under overflaten glans de male på seg selv. Som nevnt tidligere, holder den muntre og opphold approachable.
 9. 9
  Være veldig, veldig forsiktig med å heve M ord, som ekteskap, monogami og morsrollen. De er alle flørte-drapet ord. De kan være hensiktsmessig en dag, men etter den dagen, med mindre du er den evige flørting type, de er ikke flørtende ord. Dette er spesielt så i den elektroniske sammenheng, der du har ennå ikke selv møte hverandre, eller du fortsatt forsøksvis manøvrering rundt hvorvidt det er verdt å ta dette tidlig online forhold til et høyere nivå. Snakker kjærlighet og ekteskap når flørter på nettet kan være å sende ut feil meldinger.
 10. 10
  Bli den premien. Mange online flørting handler om innramming. Du må ramme det at du er den prisen, ikke den andre personen! Dette kan virke rart i starten, men når du har brukt denne teknikken nok ganger blir det faktisk mye enklere og enda blir andre natur for deg å bruke det. Erte den andre personen lett, hvis de innlegg pics av ​​seg selv som er åpenbart prøver å slå deg på, gjør det motsatte av hver person som runder det opp og bust ham eller henne på det! For eksempel si: "Så jeg antar du håper å få noen flere e-poster å øke jeg fra den nye pic, ikke sant?" Det vil snart begrense noen tanker som du er dustete eller lett.
  • Gå sakte hvis du er varm. Dine bilder og profil vil gjøre mye av arbeidet i første omgang. Tar det fjerner sakte den forstand at du er desperat eller lett, spesielt for kvinner. Det er også en lang mer moro å flørte sakte.

Tips

 • La den andre personen være kjapt kontroll over samspillet (og forholdet) kommer som et resultat av altfor mange "du er så hot" komplimenter. Seriøst, er enhver idiot å sende den andre personen disse - ikke være en av dem. Hvis han eller hun er det varmt, gjett hva? De allerede vet det! Så hvem bryr seg om du melding dem at de nå vet at du ikke er verdt å ta på alvor.
 • Noen dating eksperter foreslår at kvinner bør søke så mye personlig informasjon som mulig om mannen mens du holder tilbake for mye personlig informasjon om seg selv, som en sikkerhetsforanstaltning. Bruke chat som en måte å få informasjonen du trenger å vite. Søk i identitet på nettet, for å se hva annet du kan finne ut.

Advarsler

 • Folk lyver på nettet. Noen ganger kan du bli skuffet eller overrasket.
 • For kvinner, ta med venninner hvis du møte opp om natten.
 • Alltid møtes på offentlige steder til du kjenner hverandre godt nok. Særlig bør det første møtet alltid være på et offentlig sted.
 • Unngå avstand i bilder, la potensielle daters ser du på nært hold.
 • Bilder av deg selv på 1980-tallet rett og slett avsløre at din mentalitet hviler fortsatt der. Unngå dem som pesten.
 • Unngå å bruke noen bilder som byr på en ex (eller en beskåret ut ex).
 • Med mindre du har et utmerket kamera i telefonen, unngå mobiltelefon skudd. Også unngå Photo Booth skudd, de er også iscenesatt.

Ting du trenger

 • En kjempeflott profil
 • Gode ​​bilder av ansiktet og kledd kroppen
 • Vennlig historier
 • Morsomme vitser
 • Gjennomtenkte oppdateringer og meldinger