Wkuno

Hvordan å få maskinen moro

Det har skjedd til alle. Du er på datamaskinen, får mer lei av den andre. Du trenger egentlig ikke har noe annet å gjøre heller, du har fått nok av å lese, spille utenfor, og snakker til vennene dine. Du trenger noe morsomt å gjøre på datamaskinen, og her er noen forslag.

Trinn

Hvordan å få maskinen moro. Gi maskinen en makeover.
Hvordan å få maskinen moro. Gi maskinen en makeover.
 1. 1
  Gi maskinen en makeover. Datamaskinen kunnskapsrike folk kaller det en desktop tema. Surf Google Images eller riktig tapet nettsteder, og få en ny, groovy bakgrunn for datamaskinen. Vær kreativ-få en pen bilde av din favoritt kjendis, en kul mønster, eller et fint bilde av din favoritt magasin eller merke. Få en god skjermsparer, også, det kan være en lysbildefremvisning av alle dine bilder eller annet bilde. Du kan også endre utseendet og fargene på datamaskinen, lydene på datamaskinen, musepekere, og skjerminnstillingene. Du kan begynne ved å klikke på Min datamaskin og deretter Kontrollpanel. I å gjøre over datamaskinen din alene, det er massevis av ting å gjøre.
 2. 2
  Tegn et bilde i maling. Med 240 innstillinger for fargetone, metning og luminescens, gir Paint en fargepalett på nesten fjorten millioner farger (240 ^ 3 = 13824000). Det er mange overraskelser i Paint, også. Alternativene er ikke begrenset til det du ser i din verktøykasse til venstre! Du kan skrive ut ditt bilde og ramme den. Du kan lage bursdagskort og fargestoffer sider. Du kan også lagre bildet og bruke det som bakgrunnsbilde. Åpne Paint, satt lerretet dimensjoner for de samme dimensjoner som skjermen, og begynne å tegne. Sørg for å lagre arbeidet ditt, du kan velge det som bakgrunnsbilde først etter at du har lagret. For å bruke tapet, har du tre alternativer: 1) bruke den på sin opprinnelige størrelse, 2) endre størrelse på det å passe på skjermen, enten forstørring eller krymper den, eller 3) flis det. Hvis du vil at bakgrunnen skal være et mønster, kan du lage bare en del av det som skal flislegges.
 3. 3
  Snu skjermen opp-ned. Nei, du trenger ikke å faktisk snu skjermen opp-ned, hvis du prøver å plukke opp skjermen, legg det ned! Først, høyreklikker du på skrivebordet og klikk på "Display" alternativet. Deretter finne en fane eller et alternativ for "Rotation". Velg for å rotere skjermen 180 grader (som er opp ned). Dette fungerer forskjellig på forskjellige datamaskiner.
 4. 4
  Gjør din bit for eller noen annen wiki. Mens du er på en wiki, gjøre litt for å hjelpe. Hvis du leser en artikkel, og ser en feil, ikke nøl med å rette det opp. Bare klikk på "Rediger"-kategorien, og du kan umiddelbart begynne å redigere, selv om du ikke har en konto. Vurdere å opprette en konto nå, for det er mange fordeler for deg som redaktør. Noen mennesker liker å skrive og forskning aspekt av det. Du kan selv skrive en ny artikkel om et emne du selv velger! Andre mennesker liker å diskutere artikler eller snakke med bidragsytere. Forlate nyttige kommentarer på andre artikkelens diskusjonssider, velkommen nye brukere, eller foreslå noen ideer eller hjelp til andre brukere! Det er alltid så mye å gjøre på wikier.
 5. 5
  Start en blogg eller ditt eget nettsted. Det er massevis av flotte nettsteder som lar deg lage dine egne blogger og nettsteder, inkludert blogger.com og freewebs.com. Du kan lage quiz, avstemninger og mye mer. Det er gøy å starte en blogg eller en, så gå videre! Det vil holde deg opptatt i timevis! Hvis du allerede har en blogg eller ditt eget nettsted, gi den en makeover. Forklar leserne hva som skjer, og deretter gå gale! Endre farger, fonter, stiler, alt.
 6. 6
  Les deg opp på din på internett. Har du en lidenskap for dyr? Er du interessert i Jack the Ripper eller fascinert av kloning? Ikke nøl med å oppfylle din rart! Les deg opp på så mange dyr som du kan på http://www.nationalgeographic.com/, skriver Jack the Ripper i Google, eller bla gjennom nettsider på all den informasjonen du ønsker på kloning! Ikke bare vil du lære masse interessant nye ting, vil du også være forberedt hvis du begynner å studere ett av disse emnene i skolen.
 7. 7
  Lagre verden. Slå opp noen interessante veldedige organisasjoner eller frivillige organisasjoner. Spille et ordforråd spillet på å tjene ris og ende verdens sult.
 8. 8
  Spille et spill. Runescape! er en flott måte å tilbringe tid på Internett. Det er et svært vanedannende spillet og kan være veldig gøy. Hvis du ønsker moro du har det! Hvis du ikke er i RuneScape, eller har bare fem minutter, søke etter nettsteder som Addicting Games, og Gprime og spille sitt spill i tillegg. Linkene for de tre stedene som er nevnt er her (se Kilder og referanser). Et annet bra spill å spille er Cyberdunk, spesielt hvis du er interessert i basketball. Freeware spill er gode til å spille og kan være svært avhengighetsskapende. Freewaregames.net er et godt sted å lete etter dem. Minecraft er det beste alternativet for indie spill elskere og for folk som liker spillet av året.
 9. 9
  Ta et bilde av skjermen! Visste du endelig er ferdig med det spillet som du har jobbet med i to måneder? Nå kan du få bevis! Kopiere og lime inn et bilde av skjermen ved å trykke "Print Screen - SysRq" ". Paste"-tasten (til høyre for "F12"), åpne Paint, og klikke Denne knappen vil kopiere alt på skjermen, inkludert oppgavelinjen. Dette er også en fin måte å vise frem en nettside design. Se Hvordan ta en skjermdump av hele skjermen for flere ideer.
 10. 10
  Se videoer. Youtube.com og Google Video lar deg se videoer andre brukere har satt opp, det kan være noe du er interessert i, for eksempel din favoritt komiker eller band. Koblinger er i "Eksterne lenker".
 11. 11
  Surfe på Internett bruke programmer som StumbleUpon eller Digg for å finne interessante steder, og dele dem med andre mennesker.
 12. 12
  Spill med rover, datamaskinen hund. Klikk på Start-bar og finne på "Søk"-alternativet (det bør være et forstørrelsesglass ved siden av). Du kan også åpne opp en mappe (for eksempel Mine bilder) og klikk på forstørrelsesglasset. Rover hunden er standard assistent. Klikk på ham for å få ham utføre et triks eller endre assistenter. Triksene utføres tilfeldig, og noen kan gjentas før du har sett dem alle.
 13. 13
  Skriv en gal samtale bakover på alle slags Word-dokument. Prøv å ikke skrive det normalt først og deretter kopierer skrivemåten, som bare tar all moroa borte! Gjør det riktig, det får deg tenkning, og det er hyggelig, også. Etterpå har noen andre prøver å lese det, det er flott å se lesere kamp!
 14. 14
  Spill med google earth laste ned programmet "google earth" og se høykvalitets satelitt bilder over hele verden. Morsomt å leke med, og virkelig god kvalitet når du zoomer inn også prøve "Google StreetView" hvor du kan gå på gata i mange byer som London, New York og slikt.
 15. 15
  Råde andre hvis du er god til å svare på folks spørsmål du kan finne svært gode plattformer for å gjøre dette. Yahoo Answers og Wiki svar er populære Spørsmål nettsteder der du ikke bare kan legge inn dine egne spørsmål, men også hjelpe andre ved å svare på deres spørsmål.
 16. 16
  Lytt til musikk. Det finnes en rekke gode nettsteder som lar deg lytte til dine favorittsanger gratis. Det finnes mange gode nettsteder som lar deg gjøre nettopp dette. Pandora Radio er et godt nettsted som lar deg lytte til din egen personlige radio basert på dine favorittsanger. Grooveshark er en stor gratis nettsted der du kan lytte til alle dine favoritt sanger av ditt valg.
 17. 17
  Skriv en historie. Du kan bruke Word, Notepad, TextEdit, eller et annet tekstbehandlingsprogram. Det kan være morsomt å skrive en novelle, og du er helt rustet til å skrive en med en datamaskin. Tenk om noe som interesserer deg, eller slå opp "Story Ideas" på internett for å finne noen kule ideer. For å gjøre skriveprosessen mer moro, lytte til musikk. Du kan enkelt finne gratis musikk lytting områder ved å søke på internett. Også, hvis du har en bærbar PC, vurdere å flytte den til et koselig område i huset, for eksempel en stue.

Tips

 • Hvis alt annet mislykkes, bare søke etter morsomme programvaren på Google og se om du finner noe morsomt å rote rundt på.
 • Hvis du blir lei av noen av elementene på denne listen, prøve noe annet!

Advarsler

 • Vær forsiktig når du leter etter freeware spill på ukjente nettsteder. Noen "gratis" spill er infisert med virus og / eller malware. Er du i tvil, alltid forskning områdets offentlige omdømme (Wikipedia har ofte artikler om nettsteder og farlig programvare), eller begrense deg til bare "open source"-spill.
 • Husk at ikke all den informasjonen du finner på Internett er pålitelig. Bøker er bare en smule tryggere.