Wkuno

Hvordan å date på nettet trygt

Er du litt ukomfortabel med tanken på Internett dating? Har du tenkt på hvor praktisk det er for travle mennesker?


Internett-dating kan være verdt et skudd - men sørg for at du gjør det riktig. Det er lett å bli lurt av online frierne.

Trinn

Hvordan å date på nettet trygt. Pass deg for avhengighet.
Hvordan å date på nettet trygt. Pass deg for avhengighet.
 1. 1
  Pass deg for avhengighet. Det er lett å bli for involvert i online dating relasjoner, for noen kan det føre til en avhengighet. Noen finner seg nyter flørtende fremskritt av det motsatte kjønn, både i chatterom og med on-line dating-tjenester. Folk blir sugd inn on-line relasjoner og bli avhengige av en verden av on-line dating og chatterom. For noen blir det en besettelse. Den klassiske historien er en person som finner seg selv skilt etter 20 + år, etterfulgt av en rekke ulykkelige forhold, og til slutt finner trøst i et chatterom.
 2. 2
  Vet at nettsamfunn kan være full av svik og løgner på grunn av anonymitet de gir. Du kan opprette en persona ganske forskjellig fra deg selv. Du kan handle ut en del, i stedet for å være en ekte person. Det er tegn på nettet klar til å tære på den uforsiktige og naive.
 3. 3
  Innse at online dating er hver bit ekte. Det er avhengighet, obsessiveness, hevnlyst, desperasjon, impulsivitet, og selv downright skyld. Kjærlighet er en mektig følelse. Ikke følg ditt hjerte over hodet. Ikke reise utenfor din komfortsone og bli passert av en forførende søk etter ekte kameratskap.
 4. 4
  Vær smart. Fortell deg selv: "Jeg vil holde forholdet på e-post nivå før de bestemmer seg for å snakke i telefonen!" Ja, ta små skritt for å finne ut om du har en god del til felles. Du kan nyte chatterom, men vær oppmerksom på hvor det kan føre deg hvis du ikke er kunnskapsrike.
 5. 5
  Gjør din forskning. Hvorfor fikk du til online dating - en suksesshistorie fra en venn, eller bare uten hell noe annet sted? Mange bøker har blitt skrevet om dette temaet. Du må lese noen hvis du tenker på å legge inn dette mediet.
 6. 6
  For foreldre, vet at det er millioner av rovdyr der ute, så satt de riktige sikringstiltak i effekt for å beskytte familien. Det er online sikkerhetstips som må følges for barn, ikke bare deg selv.
 7. 7
  Vær realistisk. Det er lett å bygge relasjoner via internett. Tiltrekningen til online dating er hvor enkelt det er å fylle ut en profil og plutselig har en liste over "Top 10" kamper. Hvis du er for trengende, tror du hvor nær du er til lange turer på stranden og selv opplever en fallende stjerne sammen! Innse at for hver og en av historiene som du hører om møtet og dating den perfekte mann, det er historier om relasjoner som ender traumatisk når en dato kone svarer telefonen. Ikke la en online dating opplevelse gå fra chat-rommet til psykiater i sofaen; temperament dine forventninger og være forberedt.
 8. 8
  Ta det sakte. Kommunikasjon har fått mye raskere med mobiltelefoner, sms, Internet Relay Chat, instant messaging, ICQ. Du kan surfe på nettet og opp spretter en melding fra en potensiell kjæreste. Det fine med Internett dating er at du kan gjøre det i ditt eget tempo uten å ta tid borte fra jobb. Men ikke la det jag deg inn i noe. Det er dessverre mange muligheter for uønsket medlemmer av vårt samfunn.

Tips

 • Hvis du planlegger å møte personen i det virkelige liv, ikke gi en gammel eller utdatert bilde. Være sannferdig og gi et nyere bilde, selv om det ikke er din beste.
 • Før du gir nummeret ditt, sørg for at du er sikker på om alt.
 • Sørg for at du forteller din familie.
 • Dra på virtuelle datoer.

Advarsler

 • Når du møter ham / henne i person, aldri gå alene! Alltid ta noen med deg.
 • Aldri fortell dem din adresse. De kan vise seg å være ikke det du var ute etter, og de kunne forfølge deg eller verre.
 • Aldri gi noen penger til den personen.
 • Mange flere millioner går inn i online dating ubevæpnet, og dette er grunnen til at rapporterte rekke farer er økende. Mange historier om uønsket online dating liaisons foregår. Tenk deg de forferdelige datoer og ubehagelige opplevelser som ikke blir rapportert, fordi folk er enten for flau eller redd for å dele sine online dating erfaringer med noen.
 • Aldri la dem hjelpe deg å flytte når du møter for første gang