Wkuno

Hvordan å bryte en World of Warcraft avhengighet

Den av " avhengighet "er tilstanden av å være slaver av noe som er psykisk eller fysisk vanedannende (for eksempel narkotika eller gambling), i en slik grad at å avslutte vane eller praksis kan føre til alvorlige traumer. Med andre ord, er du noe så mye at du har utviklet en vane med å bruke det eller spille det i en slik grad at ikke gjør så forlater du følelsen grinete eller nervøs, og du blir uinteressert i andre områder av livet.

Noen eksperter mener World of Warcraft kan være "vanedannende". Her er en måte å bryte din WoW "avhengighet".

Trinn

Hvordan å bryte en World of Warcraft avhengighet. Innrømme at du har et problem.
Hvordan å bryte en World of Warcraft avhengighet. Innrømme at du har et problem.
 1. 1
  Innrømme at du har et problem. Dette kan være vanskelig, men å akseptere at Warcraft har tatt over livet ditt er det første trinnet i å overvinne din avhengighet.
 2. 2
  Tenk på følgende: Tenk deg den dagen du først kjøpte spillet. Hvis du visste alt du gjør nå, ville du fortsatt ha kjøpt den? Nå oppfølging spørsmål: Forestill deg selv i to år, fortsatt spiller WoW, ser tilbake på i dag når du gjør beslutningen om å slutte eller fortsette å spille. Hvordan føler du om din beslutning om å fortsette?
 3. 3
  Finn ut hva som har forårsaket din avhengighet. Hva gjør World of Warcraft så attraktivt for deg? Er det det faktum at det har forskjellige kontinenter som du aldri vil gå til? Er det slåss? Er det ditt "unike" rolle som en tank eller en mage? Er det lykke ' pwning noobs '? Uansett hva det er, kan du prøve å minimere denne lykken i WoW, og gjør det til en glede at du også kan få i hverdagen.
  • Ta en martial arts class. Sparke noen virkelige butt.Many spillere er veldig interessert i kampsport, men aldri studere den.
  • Les. Romaner har like mye spenning og eventyr som WoW, men du kan utvide andre ferdigheter - som kritisk tenkning og vokabular - i tillegg til de som interaktiv og spillet vil bygge. Prøv å utstyre utstyr som øker din leseferdighet (Slike som monocles), vil dette øke WPS (Words Per Second).
  • Spille en mindre tidkrevende video spill med alle de givende følelser av WoW.
  • Gjør leve handling RP (laiv), spesielt hvis du var fra en RP server.
 4. 4
  Brenne deg ut ved å finne måter å jukse på World of Warcraft. Finn en privat server å spille på, med ultra rask utjevning / gull. Fusk gjennom hele spillet i en time får du brent ut veldig, veldig raskt.
  • Se Matrix. Sett opp din egen private server for deg, gi deg selv administratorrettigheter og bruke dem til å utforske spillet. Dette vil fjerne fascinasjon av den virtuelle verden ved å vise deg hvordan det er alt bare en simulering med kunstige regler. Tilbake til offisielle WoW etter å ha spilt rundt med admin rettigheter kan gjøre at du føler du kjører i en hamster hjulet. Du kan føle deg som en tosk tilbringe timer av gangen for noe som kan også gjøres ved å skrive "LevelUp 1". (Kanskje etter å ha lest og forstått disse linjene allerede gjort hele privat server ting foreldet for deg.)
 5. 5
  Gjør det til en felles innsats. Tro det eller ei, mange mennesker spiller World of Warcraft rett og slett fordi deres venner det spille, og synes det er hyggelig å tilbringe tid med dem i WoW. Hvis dette er tilfelle, så overbevise dine venner til å slutte å spille (med disse trinnene, hvis nødvendig), eller enda bedre, finne et annet spill å spille. Ellers forklare og familie hva du gjør, og be dem om å hjelpe deg å holde deg på sporet. Når du ikke kan stole på deg selv å holde seg borte fra WoW, må du stole på noen andre til å stoppe deg.
 6. 6
  Sett opp foreldrekontroll for deg selv. Gjør det slik at play-tid er begrenset, og bruke et komplisert passord som du er sikker på å glemme raskt. Eller, spør en venn eller familiemedlem til å sette foreldrekontroll med et passord du ikke kjenner.
 7. 7
  Planlegge andre aktiviteter med fritiden din, så du vil ikke ha tid til å spille wow. En av de mest effektive måten er å få en deltidsjobb og bestille hver ledig tid du har til å arbeide. Henge med venner, spille basketball, engasjere seg i ekstra fritidsaktiviteter på skolen (slik som klubber eller sport team) eller. Det viktige er at de holder deg utenfor hjemmet, borte fra datamaskinen. Du kan finne at det er mange ting som er like spennende som å spille WoW. Husk at "Klanen" online ingen erstatning for selskap med virkelige venner.
 8. 8
  Gi bort kofferten og gull (ikke sende dem til en alt) og slette din karakter.... Vær klar over at, mens det kan virke som en lokkende enkel løsning når du mønstret innstilt på å gjøre det, kan det også slå tilbake senere, noe som gir deg enda mer stasjonen for å starte en helt ny karakter, fordi denne loven for seg ikke kurere avhengighet, men er bare et symptom eller konsekvens av en avgjørelse eller midlertidig humør. Et verktøy for å miste interessen for WoW er å ha gjort alt og ha alt tilgjengelig, slik at når du sletter din karakter, det er en grunn for å spille igjen, fordi det er litt som en reset med alt borte. Har din høyt nivå karakter fullt utstyrt og tilgjengelig hele tiden kan være et kraftigere verktøy for å bryte avhengigheten, fordi det er så lite igjen i spillet som utgjør noen utfordring.
 9. 9
  Selg din konto. Det er mange spillere og late mennesker der ute, som er villig til å betale for en eksisterende konto. Dette er en fin måte å slutte å spille, for da noen andre tar din karakter, og du vil ikke være i stand til å kontrollere det lenger. Dette er en fin måte å slutte, men ikke stoppe avhengighet.
 10. 10
  Slå spillet. Når alt annet svikter, spille til du kommer til høyeste nivå mulig. Mange spillere kommer til det høyeste nivået (i hvert fall inntil Blizzard lanserer en annen add-on pakke) så se tilbake og innse med skuffelse at de har fulgt det som er kjent av mange spillere som "rollespill slipe ', eller ekstremt repeterende og til slutt resultatløst innsats for å få gull, nivåer, og erfaring. Fordi når alt er sagt og gjort, en død manns eiendeler er ikke viktig, det er minnene som teller. Så gå ut og lage din egen, nå, i den virkelige verden.
 11. 11
  Gjøre aktiviteter som er produktive i den virkelige verden, men at du kan ha den samme tilfredsstillelsen av utjevning opp som å få plass, lære å lage mat, lykkes i skolen kurs. Få en håndverker matlaging nivå, førstehjelp og fiske ferdigheter opp i det virkelige liv.
 12. 12
  Vurdere alternativer til å avverge avhengighet som http:/ / www.hypnosis.com.au / pause-world-of-warcraft-addiction.html
 13. 13
  Forstå at du kan ha det beste av begge verdener. Sett filmkvelder og venner natt får en kjæreste som ikke spiller World of Warcraft.
 14. 14
  Lær å avsky snøstorm. Dette kan høres morsom eller rar, men hvis du utvikler noen standarder ved å prøve å bli behandlet rettferdig av spillet mestere hele tiden, betaler oppmerksomhet til feil og ufullstendigheter i spillet og gjøre noen undersøkelser på de grunnleggende næringspolitikk i et selskap som Blizzard, kan du begynne å føle at det er andre mennesker som fortjener pengene dine mye mer.

Tips

 • Få en stoppeklokke og måle hvor mye tid du bruker på å vente i spillet (for klanmedlemmer, flystripen, lange turer osv.) og sammenligne den totale tiden spilt. Du kan finne at nær halvparten, eller til og med et flertall av tiden tilbringes gjør effektivt ingenting.
 • Beregn hvor mye av din tid du bruker å gjøre noe hver måned mot din månedlig abonnementsavgift, og se hvor mye penger du kaster bort.
 • Spore hvor mye tid som du bruker til å spille WoW. Knytt en dollar verdien med den tiden, for eksempel: 6 timer / dag * 7 dager = 42 timer. 42 * 10€ 0,0 = 220€ 0,00 per uke. Du kan se at din tid er penger, og selv arbeider en jobb for minstelønn er en bedre bruk av din tid.
 • Folk spiller spill fordi de synes å finne realiteten er mindre interessant, men i virkeligheten, det er mange flere konstruktive ting å gjøre. Finne måter å gjøre virkeligheten mer interessant, som vil hjelpe.
 • Komme inn i prosjekter som bidrar til samfunnet. f.eks Bli med de lokale marsjerende, lære å spille et instrument, lære en sport, rense samfunnet du lever i, etc.
 • Evaluer deg selv for å se om du bruker "WoW" avhengighet å unnslippe problemer i livet ditt. Hvis du har problemer på jobben, kan du se om å forbedre din utdanning (for å få en bedre jobb). Hvis du har problemer i familien, kan du se om å forbedre ditt forhold til dem.
 • Avhengighet til dataspill utløser hjernens aktivitet som ligner på en hvilken som helst annen avhengighet. Så ikke bli overrasket hvis bryte avhengigheten synes vanskelig i begynnelsen. Besøk WoW Break for et system som er bevist å redusere krav og fungerer fint ( http://www.hypnosis.com.au/break-world-of-warcraft-addiction.html )
 • Husk at alle dine utmerkelser og prestasjoner i WoW er virtuelle og gjør ingenting for deg i det virkelige liv. Mens ditt virtuelle liv er blomstrende, kan ditt personlige liv bli forverret - det vil si hvis du hadde et personlig liv til å begynne med, siden de fleste som spiller WoW er ikke veldig dyktig på noe. I så fall er det grunn nok til å slutte å spille. Besøk Utenfor World of Warcraft prestasjoner ( http://www.owow-achievements.com ) for det virkelige liv utfordrer borte fra PCen.
 • Hvis du bruker en ruter, blokkere port WoW bruker for å koble til. Dette deaktiverer tilkobling til WoW servere. Du kan også blokkere denne porten med Windows-brannmur eller annen brannmur-programvare, som for eksempel ZoneAlarm. Du kan finne denne porten i Blizzards kunnskapsbase for WoW
 • Innse at du alltid kan gå tilbake til å spille WoW når du er gammel eller funksjonshemmet, som sannsynligvis om noen tiår når WoW skal råtne i videospill historie. Akkurat nå er det bedre ting å gjøre. Sitte på en motorsykkel, løpe bort til Australia, dato, har barn, ting du kan gjøre når du er ung. Når du er gammel du kan spille skyld gratis. Dessuten vil innen den tid gaming være mye bedre og forlengelse pakker vil være billig. Blizzard er ikke noe sted.
 • Selve spillet for de fleste er ikke den morsomme delen, er å spille med folk moro, så si til alle vennene du slutte, og de bør gjøre det samme, deretter slette dem, og det kan være nok!
 • Hvis du ser livet som å være dyktig (godt betalt jobb, familie) og tror du spiller WoW for moro, i stedet det kan være at du jobber veldig lang for de pengene du tjener, og dermed har et sterkt behov for å bruke den, dvs. at du ikke spiller for moro skyld, men for lettelse. Å ha en mindre krevende jobb kan redusere ønske om WoW og gratis nødvendig tid for mer givende (= det virkelige liv) fritidsaktiviteter.
 • Du kan også finne støtte på nettet. Det er støtte grupper på Yahoo og Google Groups, og WoW fora kan sate ditt ønske om å se hva du "mangler" som du avslutter.
 • Se en profesjonell psykolog for å diskutere din avhengighet. Få hjelp.

Advarsler

 • Betalingene fortsette selv etter at du knuse alt. Ikke glem å si opp abonnementet.
 • Hvis du åpner en ny konto, selv etter å ha fulgt disse trinnene, bør du søke profesjonell rådgivning for avhengighet.