Wkuno

Hvordan å blø bilen bremser

Trenger du å blø bremsene på en bil for å oppdatere dem? Har du fått din bremseklosser erstattet nylig, men merker en svampete følelse når du engasjere bremsene? Noen ganger, når bremsevæskenivået synker for lavt i master sylinderen reservoaret, kan luftbobler bli fanget i linjene, redusere den totale styrken på bremsevæske kolonnen. Få luften ut av bremsevæske kolonnen vil gjenopprette full styrke av de hydrauliske bremser. Her er en kort veiledning om hvordan du skal blø bilen bremser.

Trinn

Hvordan å blø bilen bremser. Fjern toppen av hovedsylinderen reservoaret.
Hvordan å blø bilen bremser. Fjern toppen av hovedsylinderen reservoaret.
 1. 1
  Fjern toppen av hovedsylinderen reservoaret. Det er vanligvis en lys farget reservoar med et sorte lokket.
 2. 2
  Trekke ut den gamle væsken. Ved hjelp av en kalkun baster, suge ut så mye av det gamle, inky væske som du kan.
 3. 3
  Rengjør reservoaret. Etter at du har fått alle de gamle bremsevæske ut, rense sedimenter ut av reservoaret med en ren, lofri klut. Ikke søl bremsevæske på noen malte flater, vil den fjerne malingen med en gang.
 4. 4
  Fyll master sylinder med ren bremsevæske. Sett på toppen av master sylinderen reservoaret.
 5. 5
  Pumpe bremsepedalen flere ganger (15 eller mer).
 6. 6
  Løsne Bleeder ventiler. Ved hjelp av en boks fastnøkkel (ofte 5/16 ") som passer til bleeder bolt, løsne bleeder ventiler, men la dem stengt. Litt olje toppes eller sprøytes på boltene dagen før vil bidra til å løsne dem.
 7. 7
  Hekt et rør til bleeder bolt. Ved hjelp av et stykke av klart plastrør (akvarium rør fungerer fint), skyve en ende av røret over bremsen bleeder bolten.
  • Sette den andre enden av røret inn i en liten, klar flaske med en tomme eller to av rent bremsevæske i den. (Dette vil holde luft blir sugd tilbake inn i bremsesylinderen.)
 8. 8
  Legg et stykke 1 x 4 tømmer eller noen andre "spacer" under bremsepedalen. Dette vil hindre pedalen fra å reise for nær gulvet, og du begynner å blø bremsene.
 9. 9
  Refill master sylinderen reservoaret. Fjern toppen av hovedsylinderen reservoaret og topp av hovedsylinderen reservoaret med fersk væske.
 10. 10
  Sett på toppen av master sylinderen reservoaret.
 11. 11
  Har en medhjelper sitte i førersetet og sakte trå på bremsepedalen med en jevn kraft og holde den nede. Hjelperen bør rope "ned" når pedalen er nede så langt som det går.
  • Merk: Ikke for mye makt er nødvendig. Trykk ned så mye du vil til fullt stoppet opp før et stoppskilt.
 12. 12
  Fra og med den bakre passasjer hjulet (bak til høyre for venstreratt biler), snu bleeder bolt til venstre en kvart omdreining. Gammel væske og luft vil gå ned slangen inn i flasken. Når væsken stopper, lukk Utluftningsskrue.
  • Merk: Varsle hjelperen at bremsepedalen han eller hun er å trykke ned på vil synke ned når du låser opp bleeder bolten en kvart omdreining. Dette er helt naturlig.
 13. 13
  Shout "opp" til hjelperen din, som på dette punktet bør fjerne hans eller hennes foten fra pedalen, slik at det å flytte opp.
 14. 14
  Gjenta denne prosessen til ny, klar væske kommer fra bleeder tube. Etter hvert fem ganger på bremsepedalen er deprimert, toppen av master sylinderen reservoaret med fersk væske. Aldri la reservoaret blir for lavt, eller luft blir sugd inn i master sylinder.
 15. 15
  Stram bleeder bolt opp igjen.
 16. 16
  Gjenta trinn 12 til 15 på venstre bakhjul.
 17. 17
  Gjenta trinn 12 til 15 på høyre forhjul.
 18. 18
  Gjenta trinn 12 til 15 på venstre forhjul.
 19. 19
  Ferdige. Bremsene har vært skikkelig luftet. Takk hjelperen ved å kjøpe ham eller henne en øl eller krem ​​brus. Aldri ta din hjelp for gitt.

Tips

 • Butikker som Autozone selge billig (under 5€) plast og catcher break bleeder kits, som er en stor hjelp.
 • Alltid starte fra lengst av master bremsesylinderen. Vanligvis er det tilbake retten til å sikkerhetskopiere til venstre, deretter til høyre foran til venstre foran.
 • Hvis du ikke vet hva du gjør, få en profesjonell til å hjelpe deg.
 • Å gjøre dette alene er ikke anbefalt, kan luft bli sugd inn rundt gjengene på Utluftningsskrue!
 • anvende en liten slange på enden av den utfallende trykk. Dyppes enden av slangen i en flaske fylt med bremsevæske. Løsne springen. Pumpe bremsepedalen gjør at du holder master sylinder full.
 • Bleeder bolter kan bli vanskelig å fjerne. Bruk en skikkelig tettsittende boks fastnøkkel til å holde fra avrunding dem av.
 • For ABS bremser, må du kanskje bruke en skanning verktøy under blødningen prosess for å sykle pumpen og ventilene.
 • Noen senere modell biler kaller for en spesiell blø prosedyre som kalles en "Bleeding Sequence" på grunn av de ulike ventiler og systemer som brukes. Konsultere en profesjonell før du prøver å blø som problemer og / eller skade på bremsesystemet kan skje hvis feil blødd.

Advarsler

 • Bremsevæske vil ødelegge lakken på bilen din! Vær forsiktig så du ikke søler den på maling!
 • Bremsevæske er ekle ting. Du vil ønske å holde den ut av øynene og på oppkjørselen din. Hvis mulig, bruk en slange og krukke å ta det som det spruter ut og deretter resirkulere den.
 • Alltid bruke produsentens anbefalte bremsevæske for bilen din. Bruk av feil væske (som motorolje) kan resultere i bremsesvikt, som er en veldig dårlig ting. Hvis du overleve bremsesvikt du vil da måtte erstatte noen ganske dyre deler.

Ting du trenger

 • Fastnøkkel.
 • Tømme plastrør.
 • 2 8 oz. bokser av bremsevæske.
 • Tyrkia baster.
 • Tømme plastflaske.
 • Mellomledd (dvs. Et stykke 1x4 trelast)
 • En annen person til å være din hjelper.