Wkuno

Hvordan å bli en profesjonell web-designer og programmerer

Å bli en profesjonell web designer er ikke så vanskelig er det synes. Med litt ledig tid og litt tålmodighet kan du tjene penger på å gjøre avtaler.

Trinn

Hvordan å bli en profesjonell web-designer og programmerer. Se på hvordan andre web-designere lage nettsteder, legg merke til hvor en meny eller innhold området er lagt ut og deretter bruke denne kunnskapen i din design.
Hvordan å bli en profesjonell web-designer og programmerer. Se på hvordan andre web-designere lage nettsteder, legg merke til hvor en meny eller innhold området er lagt ut og deretter bruke denne kunnskapen i din design.
 1. 1
  Få en god vektor grafikk editor som Adobe Illustrator. Å gjøre bilder ved hjelp av vektorgrafikk er den enkleste måten å forstå grafikk design, så å bruke litt penger på noe som Illustrator eller vil være en stor hjelp. Inkscape er et fint gratis og åpen kildekode-alternativ for nybegynnere.
 2. 2
  Se på hvordan andre web-designere lage nettsteder, legg merke til hvor en meny eller innhold området er lagt ut og deretter bruke denne kunnskapen i din design.
 3. 3
  Du må lære ferdigheter i (Extensible HyperText Markup Language) og CSS (Cascading stilark) som et fundament å bygge videre på. I utgangspunktet alle nettsteder er skrevet i en kombinasjon av disse to språkene. Et godt sted å begynne å lære dem er på. Gode ​​bøker om emnet er også nyttig.
 4. 4
  Så langt, styrer bare struktur og CSS utseendet på nettsiden. Ingen av dem dekker noen form for programmeringsspråk aspekter. Vel, noen ganger regnes deklarativ programmering, men det er ute av omfanget av denne how-to. En god introduksjon til faktisk programmering nettsider (og faktisk programmering generelt) er Javascript. Javascript tar seg av all klientsiden (skript som er lastet ned med siden og kjøre på den lokale datamaskinen) programmering. Det vil også lære deg de grunnleggende begreper som vil være uvurderlig når du går videre for å lære server-side scripting bruker.
 5. 5
  Lage dynamiske nettsider som bruker og. Disse teknologiene vil gjøre deg i stand til å lage et nettsted som ikke krever at du gjøre individuelle HTML-sider, men tillate deg å bruke maler for å vise flere sider i samme design.
 6. 6
  Lag et nettsted som bruker AJAX, slik at du kan utnytte server-side makt uten å måtte oppdatere siden og dermed spare båndbredde og gir deg muligheten til å lage 'interaktive' web-applikasjoner.
 7. 7
  Installere en webserver på datamaskinen, slik at du kan jobbe med skript lokalt uten Internett-tilkobling. Hvis du velger PHP rute prøve http://www.wampserver.com/en/. Hvis du bruker ASP.NET bruk tilgjengelig på de fleste versjoner av Windows.
 8. 8
  Få deg noen skripteksempler til "tinker" med: Finne et skript for å dissekere er den beste måten å lære. Prøv CMS som Drupal og Joomla
 9. 9
  Starte noen prosjekter: Nå med alt vet du få deg litt hosting og domene, og deretter begynne å lage nettsider.

Tips

 • Du bør installere PHP fra PHP.net slik at du kan teste på datamaskinen.
 • Prøv å ta PHP banen i programmering ( http://phpforms.net/tutorial/tutorial.html ) deretter flytte inn noe litt mer komplisert som Ruby on Rails.
 • Finn noen forumene du kan bli medlem. Dette vil hjelpe hvis du finner deg selv i noen problemer (sjansene er noen allerede har gått gjennom det samme problemet).
 • Webdesignere må holde seg à jour med dagens trender i Internett-bransjen. De må finne ut hvilke tjenester som forventes, hva grafikk er mest sannsynlig å bli godt mottatt og nytes, og hvordan en side vil rangere høyt i søkemotorene.

Ting du trenger

 • Design programvare som Adobe Photoshop, Adobe Fireworks eller GIMP (open source).
 • HTML Editor. Notepad vil fungere, men det er annen programvare som vil gjøre jobben enklere, Eclipse (open source) "web-utviklingsverktøy" versjon eller Adobe Dreamweaver. Prøv Notepad + + eller Sublime Text.
 • Å publisere ditt nettsted slik at andre kan se det på internett du trenger
 • En god ressurs for web designer bøker: booksforwebdesigners.com
 • Du vil også trenge PHP installert for testing på din egen datamaskin.