Wkuno

Hvordan å blande musikk ved hjelp beatmatching

Beatmatching er en viktig DJ-miksing teknikk. Det er mye brukt i hus, techno og andre lignende sjangere som har distinkt rytme. Ved hjelp beatmatching du kan lage en sømløs overgang mellom to sanger.

Trinn

Hvordan å blande musikk ved hjelp beatmatching. Når en beat lyder fra live (spiller til publikum) sang, løfte fingeren fra vinyl, eller trykk på "play" på CD-spilleren.
Hvordan å blande musikk ved hjelp beatmatching. Når en beat lyder fra live (spiller til publikum) sang, løfte fingeren fra vinyl, eller trykk på "play" på CD-spilleren.

For å bruke beatmatching må du: Finn en beat på reddede sang.

 1. 1
  • På en dreieskive lytte til rytmen, og slå rekorden ved å sette fingeren på det. Slå den frem og tilbake gjennom valdet posisjon til å lokalisere den nøyaktig. Nålen må være noe bak beat posisjon.
  • På en CD trykk "Pause" og deretter spole litt hjelp av søke knappene eller på hjulet. Alternativt kan du sette et "cue point" for fremtidig bruk
 2. 2
  Når en beat lyder fra live (spiller til publikum) sang, løfte fingeren fra vinyl, eller trykk på "play" på CD-spilleren. Begge beats bør starte samtidig.
 3. 3
  Lytte til din cued sang med det ene øret og live sang med den andre, finne ut om den reddede sangen er raskere eller langsommere enn live ett.
 4. 4
  Juster hastigheten til de to sangene høres ut som samme tempo ved hjelp av "pitch control" slider.
 5. 5
  Hvis du er i nærheten av stedet da de to sangene er i samme tempo, men usikker på om den reddede sangen henger eller fart, bruke "pitch bend"-knappene på CD-spilleren, eller forsinke og fremskynde posten ved å trykke dreieskiven platen med en finger eller trykker den lett å akselerere den.
 6. 6
  Når du føler er både sanger med samme tempo, gjenta trinn 5 til 9 til beats er synkronisert i minst 30 sekunder.
 7. 7
  Vent for blanding punkt. Det bør være en flat slå på slutten eller før pause av live låt, helst uten vokal.
 8. 8
  Gjenta trinn 5 og 6.
 9. 9
  Bland de to sangene ved hjelp av crossfader. Pass på at det er en rimelig tid hvor både sanger spiller (minst 15 sekunder).


Det kan være lurt å klikke på bildet for å forstørre det. Hver pigg representerer en beat.

 1. 1
  I den første fasen én sang er på 128 BPM og den andre på 132 BPM. Merk at selv med de første beats justert, det er en betydelig misforhold i løpet av bare fem barer. Når spilles, ville dette høres forferdelig.
 2. 2
  I den andre fasen av tempo i de to låtene er matchet, men de er ikke justert. Hvis spilte, ville dette høres ut som tempoet i cued sangen gradvis økende å doble den opprinnelige, deretter gradvis falming ut til det normale.
 3. 3
  I den tredje fasen de to sanger med matchet tempi er justert. Nå beat fra den reddede sangen høres nøyaktig når takten fra live gjør. Publikum vil neppe føle at de er to forskjellige sanger, spesielt hvis de er i samme toneart. Som du crossfade, vil ingen vet når sangen blir blandet ut av er ferdig, og de vil ha følelsen av at bare vokalen har endret seg.

Tips

 • For ovennevnte grunn, når miksing holde en hånd på "Pitch Control" eller "Pitch Bend" og forstyrre hvis det er en hørbar mismatch.
 • Mange DJ miksing programmer har automatisk beatmatching og synkronisering. Bruk dem til å høre hva de to sangene høres ut som når de er i perfekt synkronisert. Deretter prøver du å gjøre det selv, uten å se på BPM telleren.
 • Når du gjør din spilleliste, kan du prøve å holde sangene innenfor + / - 5 BMP-serien.
 • Når du bruker en platespiller du trenger en slipmat. Det gjør at platen å spinne under vinyl uten å stoppe når du holder den med fingeren. Normalt slipmats ikke leveres med dreieskive og må kjøpes som en ekstra. Det er et stort utvalg av dem i profesjonelt utstyr butikker. Hvis du ikke har en slipmat for hånden, satte en gammel rekord under spilt en.
 • Lytte til profesjonelle DJ setter for å få en forestilling om hva en perfekt beatmatch høres ut som. Prøv å skjelne det øyeblikket den reddede sang begynner å spille.
 • Noen miksere kan spille både live og cued sanger gjennom skjermen. I dette tilfellet kan du sette begge hodetelefonene på. Hvis du har en slik mikser for hånden, vil beatmixing være mye enklere for deg.
 • En enkel DJ Trikset er å ha en "escape track" for hånden. De er spor begynner med flat beat som er enkle å synkronisere. Hvis du føler at du ikke blande den ønskede sangen i tid, sette på flukt vei til å holde musikken fra å stoppe.
 • Kontroller at skjermen nivå er egnet for volumet av levende sang. Du skal høre hodetelefonene og levende musikk på samme nivå.
 • Dersom det under mix den reddede sang starter lagging eller fartsovertredelse, bruke trinn 9 for å korrigere det. Alternativt kan du bruke "Pitch Control" selv.
 • Mens du er ny, kan du prøve å bruke ekstra par høyttalere for skjermen. Dette kan også kreve en annen forsterker.
 • Velge presis blanding poenget er halve DJing. Vinyler og klubb versjon av sangene har mellom 30 sekunder og ett minutt av flat slå uten vokal i begynnelsen og slutten for det formål å gjøre miksing enklere. Også alle sangene har en "pause" det er en del der rytmen er stoppet og bare vokal igjen. Mens du er ny, bør du prøve å blande ut ved pause. På denne måten hvis du har rotet det opp, vil du ha en andre gå på slutten av sangen.
 • Når du bruker turntables, hastighet opp sangene, fra den første. Unngå å bruke dreieskiven på 0% pitch, som hastigheten på de fleste turntables tendens til å svinge på 0% (dette er kjent som "flagre").
 • High-end CD-spillere har automatisk beat-start. Det betyr at du ikke trenger å søke for beat, starter spilleren automatisk ved første hørbare slå når du trykker PLAY.
 • Prøv å ta opp miksene. Mange MP3 miksing programmer har MP3-eller WAV-opptak evner. Hvis du bruker andre avspillingsenheter som CDJs eller platespillere, kan du bruke en båndopptaker, eller koble utgangen av blandebatteriet i LINE IN på lydkortet. Lytt til innspilt mix og noterer dine feil.
 • Føl deg fri til å eksperimentere med forskjellige teknikker. Beatmixing er en forutsetning for å være en vellykket DJ, men det alene gjør deg ikke en god DJ. Vær kreativ med equalizer, prøve å lage korte INSTA-remixes ved å blande vokal fra cued sang med rytmen fra live ett, etc.

Ting du trenger

 • To musikkspillere (CD-spillere eller platespillere) av samme merke, med evne til å justere avspillingen tempo.
 • Mikser med monitor utgang og en crossfader.
 • Forsterker og høyttalere.
 • Hi-Fi-hodetelefoner. Det vil være svært vanskelig for en nybegynner å blande bruke disse Skype-sertifiserte PC-hodetelefoner.
 • Musikk i det respektive medium.
 • Som du blir bedre - et villig publikum