Wkuno

Hvordan å bekjempe en twitter avhengighet

I den underholdende verden av sosiale nettverk, behovet for å være på nett hele tiden, eller for å sjekke oppdateringer ofte, kan krype opp på deg uforvarende. En avhengighet er et begrep som brukes når en person er "tvangsmessig eller fysiologisk avhengig" på noe. I tilfelle av en avhengighet til Twitter, kan det bety at du ikke føler deg i stand til å gå en dag uten å skrive tweets og følge andres tweets, og du føler fratatt, ulykkelig, og kanskje til og med ut av loopen av hva som skjer når du er borte fra Twitter.

Hvis du finner Twitter har begynt å fylle opp for mange timer av dagen, og du har lyst til å stå tilbake og sette denne sosiale nettverk verktøy på plass igjen, her er noen forslag til rakne din Twitter avhengighet.

Trinn

Hvordan å bekjempe en twitter avhengighet. Eie inntil din Twitter avhengighet.
Hvordan å bekjempe en twitter avhengighet. Eie inntil din Twitter avhengighet.
 1. 1
  Avgjør om du kvalifiserer for en twitter avhengighet. Hvis du har ett eller flere av følgende felles advarsel tegn på å være avhengige av Twitter, er du i behov av en Twitter-reality check:
  • Tweeting er mer enn moro. Det er beslektet å puste. Uten tweeting, trenger du ikke føler du er... noe.
  • Tweets må gå videre, uansett hva. Selv når du ikke føler for å tweeting, har hendene og fingrene ikke mottatt meldingen og har gått foran og twitret for deg. Utenkelig, sier du? Avhengighet innebærer handlinger som du ikke ønsker å gjøre, eller handlinger du ikke skjønner du gjør. Den har nådd sitt høydepunkt når du ikke vil innse at du har innsett at du ikke visste du var tweeting.
  • Ubetydelighet tar på monumentale proporsjoner. De dagligdagse saker. Publikum på tweet-stream fortjener å vite at du... sto opp i morges.
  • Folk uten Twitter-kontoer er luddites. Periode. De har blitt fjernet fra adresseboken. Du ville fjerne dem fra å følge din Twitter-konto hvis de bare hadde en.
  • Gi Twitter-oppdateringer som du spranget fra å krasje flyet, gi til en nesten-druknet pal, eller vitne til en horror smash regnes som helt normalt. Så er nå på Twitter-kontoen før epi-penn.
  • Twitter er din dag. Resten av det som kunne ha vært dagen er arrangert rundt det, den jobben har spor i, barna er gitt glaserte nikker og middag er ute av butikken fryseren for den femtende måned på rad.
  • Det er viktig å finne noen andre til å legge ut oppdateringer for deg når du er arbeidsufør på grunn av at ordensforstyrrelser arbeid tur eller irritasjonen av et liv bedre drift. Gi din erstatning med en total tidsplan, har du fortalt dem hva de skal si, og kraftig kjørte den hjem at de hadde bedre opprettholde ditt vanlige tweeting tone... eller annet.
  • The Fail hval dominerer. Etter innser ikke at du kan legge inn en tweet informere alle om at Twitter er nede, du forbannelse, air-punch, og skjærer tenner. Du oppdatere skjermbildet igjen og igjen og igjen inntil Twitter samtaler retur. Bare for å fortelle alle hvor nede du var da Twitter var nede.
  • Ditt arbeid hoper seg opp. Du har mange uferdige prosjekter, og du fremdeles føler seg tvunget til å tweet.
  • Du bare ikke kan synes å være i stand til å gå en dag uten tweeting. Det gjør deg urolig, og du føler deg bedre når du logger deg tilbake på Twitter.
  • Du har blitt fortalt av dine foreldre, kollegaer eller veiledere for å stoppe tweeting, og du finner deg ikke i stand til å stoppe.
  • Dine virkelige relasjoner er forverret på grunn av all den tiden du bruker på Twitter.
 2. 2
  Eie inntil din Twitter avhengighet. Ja, det er en som halve kampen er å innrømme problemet, men ikke anerkjenne det betyr at du ikke endrer vanedannende oppførsel. Og før du stresser for å tweet om at du har en Twitter-avhengighet, for all del innrømme det for deg selv, men husk at det er ikke nødvendig å fortelle verden.
  • Hvis du gjør tweet om dine Twitter-avhengighet bekymringer, er det sannsynlig at du vil få mye ha, ha, LOL tweets tilbake med kommentarer som "meg også, og" oh jeg vet, er det ikke bare for dårlig ". Alle som minimerer betydningen av realisering, noe som lett kan føre til at du tone ned viktigheten av å innrømme problemet.
  • Vær oppmerksom på at noen mennesker vil ønske å sabotere ethvert forsøk du gjør å trekke fra eller minimere Twitter-bruk. Dette skjer vanligvis når de potensielle sabotører kjenner sin egen bruk er ute av kontroll, men de kan ikke endre det. De ønsker ikke noen bevis fra noen andre at det er mulig å administrere Twitter som noe mindre enn en livline.
  • Hvis du må si noe om toning ned din Twitter bruk, sofaen det i mye mer generelle termer, for eksempel:
   • "Fikk en til slutt. Du vil ikke se mye av meg her for litt."
   • "Å føde i morgen. Siden jeg er nei, vil du ikke se meg rundt før jeg vet hvordan du forelder."
   • "Stor, v. stor hemmelighet arbeidsoppgave bare kom opp. Vil være utilgjengelig for noen få måneder."
   • "Bruke Twitter mindre 'coz har jeg oppdaget maraton kjører. Av for å trene! "
 3. 3
  Planlegg twitter tid. Hvis du er innvendig stønnet om hvordan enhver person noensinne kunne "planlegge" bruk av hva er egentlig en spontan medium, du har rett. Twitter fungerer på grunn av spontanitet sin. Og det er også dens svakhet fordi du ikke føler at det er noen begrensninger i tid, dag eller natt, når en god (eller ikke) tweet kan bli sluppet løs. Planen at du trenger å vedta innebærer da, ikke hva, vil du tweet, så slappe av (selv, prøver ditt beste for å minimere tåpelig og rampen opp kvalifisere). Prøv følgende:
  • Tillat deg selv en bestemt tid hver dag, reservert for Twitter. Noen forslag er: 15 minutter hver 3. time, eller en enkelt blokk med en time om dagen når alt annet er tatt vare på.
  • Still presise tweeting ganger. Dette er forskjellig fra den forrige forslaget i at du kan sette en tid hver dag, sier 12:30 til å sende en tweet melding. Feste til eksakte tildelte tider.
  • Sjekk når dine tweets har størst innvirkning. Bruker bare høy effekt ganger kan redusere ditt daglige bruk. Velg din tid til å falle sammen bare med den tiden av størst innvirkning, og dette vil variere avhengig av hvor du bor og dine interesser. Vurdere tidspunktet for størst innvirkning er spesielt viktig hvis du er fremme bloggen din, romanene dine, eller din indre skjønnhet.
 4. 4
  Sett til side "ren twitter tid". Det betyr å unngå bruk av Twitter som noe du kan gjøre mens multitasking, slik som å se på TV, lese dine eksamen notater eller skrive artikler om å slutte Twitter. Brukes på denne måten, fungerer Twitter som en distraksjon, en unnskyldning for å ikke fullt ut konsentrere seg om noe annet du gjør. Problemet med visning noe som fleroppgavekjøring aktivitet er at du har en tendens til å tone ned hvor mye tid det avfall og hvor mye det distraherer deg fra å få noe gjort fullt ut og med tilfredshet, i stedet føles det stykkevis og aldri helt "ferdig". Sette av tid bare for Twitter kan være nyttig i å overvinne bruke det som en del av multitasking messiness.
 5. 5
  Brann din twitter birollene. Alle de apps og planlegging områder som gjør Twitter en slik lek for deg - bli kvitt dem. Enten det er Tweetie, TwitterBerry,, TwitterFon, PocketTweets, eller ceTwit, disse mobile Twitter plattformer gjør det mulig å tweet praktisk talt overalt. Fjerne disse programmene fra telefonen vil sterkt kutte ned på mengden av tiden du er logget på Twitter hver dag. Prøv det før du kaster på gulvet i vantro, du kan, vil og, som et resultat.
 6. 6
  Slå twitter til en hobby og ikke en vane. For eksempel foreta skjer Twitter noe du unne deg bare i helgene. Du vil se frem til i helgene, når du vil være mer våken og i stand til å lage mer interessante tweets og kanskje koble mer dypt med noen heller enn å prøve å holde tritt med den for mange.
  • Å gjøre dette kan bidra til å øke arbeidet ditt hvis du er i den type jobb der de tillater Twitter-bruk (hvis arbeidet er så kjedelig du heller tweet, tid for en ny jobb kanskje?). På den annen side, hvis Twitter er en del av arbeidet ditt, lage en plan for å bruke den mest effektivt, spesielt hvis du arbeider eksternt.
 7. 7
  Tilbringe tid borte fra TMI (for-mye-informasjon). Konstant bombardement av meldinger kan indusere en følelse av konstant hyper-bevissthet som holder deg på kanten, med behov for å reagere og bekymre seg over ting du ikke kan, i det hele, endring. Er det en fin måte å føle seg hele tiden? Gi deg selv informasjon fritiden, eller ned, eller hvor din favoritt rolig sted er. Uten telefonen.
 8. 8
  Innse at du ikke er alene i lider twitter avhengighet. Har du lagt merke disse kontoene som bare forsvinne? Ikke de "mistenkelig aktivitet" seg, men den rå mat fyren som var en fanatisk om å sende deg rå mat tips hver dag, eller poet som Twitter haiku forbløffet deg i eksentrisitet sin? De virket så hyggelig, alltid rundt som Twitter møbler! Mange av regnskapet som forsvinner eller trappe ned er folk som har det øyeblikk av erkjennelse at for mye tid brukt på Twitter er tid ikke brukt på andre sysler. Den rå mat guy ønsker å gjøre hans oppskrifter i stedet for tweeting dem, haiku poet ønsker å tilbringe mer tid i et rolig, skogkledd wi-fi fri sone for å reflektere og gjenopprette hennes kreativitet. Vær snill mot deg selv i å innse at andre har vært her allerede, den evolusjonære natur sosiale nettverk betyr at mange mennesker fortsetter å holde revidere hvordan å balansere Twitter i sin allerede travle liv. Hold perspektiv om Twitter plass i livet ditt så fersk som de oppdateringer.
  • Hva har du gitt deg på Twitter? Var det en tåpelig jakten som å se for mye TV, eller noe som betydde noe, som skriving, trening, reflekterer, eller tilbringe tid med mennesker i kjødet? Svaret på dette spørsmålet kan hjelpe deg å finne den nødvendige motivasjon til å få tid og energi innspill justeringer.
 9. 9
  Avslutt twitter. Mens radikale, hvis du har prøvd alt annet og Twitter er fortsatt kommer før klippet plen, avkalkning av dusjen, og stryking av arbeidsklær, så du må kanskje bytte den ut permanent. Tross alt, vil Twitter faktisk lande mennesker på Mars? Nei, men du kan vedde på at det vil bli twitret uendelige av personer som har krav på romferd kompetanse er hentet fra en samling av linker. Hvis du ikke vet hvordan du skal gå, her er hvordan:
  • Logg inn på Twitter
  • Klikk på "Innstillinger"
  • Klikk "Deaktiver min konto" nederst på siden
  • Skriv inn passordet ditt når du blir bedt. (Uten riktig konto passord, vil du ikke være i stand til å deaktivere en konto.)
  • Kontroller at du virkelig ønsker å gjøre det. Hvis du har kommet så langt, så du trenger. Har livet ditt tilbake. Og disse luddites har en flott vin og ost gjør på hjørnet av femte og tredje...

Tips

 • Alltid huske på at du gjør dette frivillig, og for ditt eget beste. Hvis du ikke gjør dette, kan du ikke bli kvitt din avhengighet gang for alle.
 • Dette er budskapet Twitter sender deg når du har gått glipp av en stund: "Så mye som skjer på Twitter hver dag, enten det er breaking news, en avtale på din favoritt butikk, en lokal trafikkork eller en morsom pick-me-up fra en venn. Twitter holder deg informert med det som betyr mest for deg i dag og hjelper deg å finne ut hva som kan ha betydning for deg mest i morgen. "Dette forteller meldingen foreslår du ikke er i stand til å finne ut hva som betyr noe for deg uten å bli kontinuerlig innstilt i. Husk at hensikten med et nettsted er å holde deg der, stedets bryr seg ikke om det er gunstig for ditt personlige liv balanse. Bli den decider på dine egne behov.
 • Hvis du har tenåringer, følger reglene du har pålagt dem om sosiale nettverk timer. Du har regler å veilede sine sunne og hele modning i voksen alder, ikke sant? Bare husk de ser ditt eksempel...
 • Tenke på å installere en web beskyttelse program og forby tilgang til Twitter. Selv om du vil vite passordet, vil det føre til at du pause og tenke.

Advarsler

 • Det er ikke en god ide å søke råd om Twitter avhengighet fra andre Twitter-brukere. De vil bare overbevise deg om det er en god ting. I stedet oppsøke de som ikke bruker Twitter eller andre lignende nettsamfunn, spesielt de som har brukt det i det siste og har sluttet med hell.
 • Hvis du synes det er vanskelig å stoppe tweeting, kan det være best å slutte for godt.

Ting du trenger

 • Restaurert hobbyer, aktiviteter
 • Planlegging ark
 • Timere for å minne deg på når du skal stoppe